Bollinger Bands s RSI reverzním indikátorem pro MT4



Table Of Contents:

  1. Bollinger Bands s RSI reverzním indikátorem pro MT4
  2. Výhody a nevýhody použití Bollingerových pásek s RSI reverzním indikátorem pro MT4
  3. Možné obchodní nápady s Bollinger Bands s RSI reverzním indikátorem pro MT4

Bollingerova kapela s reverzním indikátorem RSI pro Metatrader 4. Bollingerova kapela s indikátorem reverzace RSI pro Metatrader 4 je indikátor, kterému bych rád přezdíval indikátor trendu fade, protože prakticky pomáhá obchodníkovi vymizet trend během retracementů a dostat se dovnitř velmi brzy na nový trend, kdykoliv signál funguje úspěšně.

I když jsou obvykle mnohokrát, že signály nebudou fungovat až nakonec, když dělají zisk uděláte kryty pro všechny časy, které nefungovaly, protože můžete chytit velmi velké trendy, pokud budete pokračovat s signály konzistentně.

FREE Bollinger Bands With RSI Reversal Indicator

Download the FREE Bollinger Bands With RSI Reversal Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Výhody a nevýhody použití Bollingerových pásek s RSI reverzním indikátorem pro MT4

Pásy Bollinger s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 jsou konstruovány tak, aby vám zobrazovaly pouze vstupní signály. Zobrazuje vstupní signály na obrazovce bez zobrazení Bollingerových pásem nebo RSI indikátoru a tím odstraňuje dohady pro obchodníka, který tento indikátor používá. To v podstatě jen řekne, kdy koupit, kdy prodat, kdy se dostat dovnitř a to je vše.

Skvělá věc, o tomto ukazateli je v podstatě to, jak odstraňuje stres z analýzy a udržuje celou obrazovku čisté a jasné, takže obchodník se soustředí na přijímání záznamů, aniž by se obtěžoval, zda byly podmínky splněny nebo ne.

Pásek Bollinger s indikátorem reverzace RSI pro metatrader 4 je velmi agresivní indikátor, takže vám dá spoustu signálů, s nadějí, že jeden z těchto signálů vás dostane do obchodu, který z vás udělá spoustu zisku. Jednou ze společných nevýhod agresivních ukazatelů je, že mají tendenci vydávat mnoho falešných signálů. Většina z těchto agresivních signálů, které se nakonec ukáží jako falešné, je taková, protože indikátor vám dává veškerý možný signál, takže si nesmíte nechat ujít žádný velký pohyb.

Bollingerův pás s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 poskytuje velmi raná zadání do začátku trendu. umožňuje obchodníkům, aby zaznamenali trendy mnohem rychleji než ostatní obchodníci věděli, že se trendy vyvíjely.

v jednoduchých termínech se Bollingerův pás s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 v podstatě snaží dostat obchodníka do trendu na samém počátku trendu. Snaží se to tolikrát, neuspěje docela mnohokrát a uspěje na konci.

Možné obchodní nápady s Bollinger Bands s RSI reverzním indikátorem pro MT4

Bollingerův pás s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 může sloužit jako potvrzující signál pro další indikátory, jako součást již existujícího systému, aby poskytl obchodníkovi schopnost vidět trend, jakmile začne.

Pás Bollinger s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 může také sloužit k vyzvednutí divergenčních obchodních nastavení, protože kombinuje obě pásma RSI a Bollinger dohromady a RSI je jedinečně známo, že je schopno zachytit divergenci s cenou a tím předvídat zvraty ještě před vyskytují se.

Bandáž Bollinger s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 pomáhá vyzvednout velmi vysoké riziko pro odměňování obchodů, kdykoliv je to úspěšné. Indikátor může například vydat 2 až 3 falešné signály, které by obchodníka stály asi 50 pipů, ale když to nakonec vyprší, vrátí obchodníkovi asi 200 pipů s prakticky stejnou úrovní rizika, jakou mají všechny ostatní obchody vedoucí k extrémně dobré riziko pro poměr odměn.

Pásek Bollinger s indikátorem reverzace RSI pro metatrader 4 je velmi jednoduchý a přesto sofistikovaný. Jedním z nejsilnějších přínosů, které tento obchodník představuje, je pomoci mu, aby řádně vybledl trend a chytil velmi silné zvraty prakticky bez ztráty velkých pohybů podél cesty.

Ve snaze zachytit tyto pohyby a zvraty nastanou chvíle, kdy narazí na spoustu ztrát podél cesty, ale tyto ztráty jsou obvykle velmi malé ve srovnání s výhrami, které následují, jakmile signál vyjde tak, jak má.

Bollingerova kapela s indikátorem reverzace RSI pro metatrader 4 je tak skvělým nástrojem pro každého obchodníka, aby přidal do svého arzenálu, ale také potřebuje další indikátory, které pomohou potvrdit signály, které vytváří, aby byly použity k vytvoření úspěšného systému. Některé z těchto ukazatelů mohou zahrnovat OSMA, Ichimoku System a MACD.

Bollingerův pás s reverzním indikátorem RSI pro metatrader 4 může být použit jako indikátor výstupu, buď samostatně nebo jako součást systému, protože upozorňuje obchodníka na nové změny trendu poměrně rychle. Obchodník by však byl ochoten vzít spoustu malých ztrát, ale pokud by to fungovalo správně, dosáhl by tichého úplného zisku.

Nastavení z Bollingerova pásma s indikátorem reverzace RSI pro metatrader 4 bude vyžadovat velmi těsné zastavení. Bude také vyžadovat, aby obchodník měl schopnost dokonale řídit své emoce v případě, že se malé ztráty vyskytnou často nebo chvíli.

Pokud používáte pásy Bollinger s indikátorem reverzace RSI pro metatrader 4, nejlepší obchodní nastavení přijde, když bude indikátor kombinován s jiným indikátorem, který může obchodníkovi pomoci udržet se v trendu co nejdéle. Takovým indikátorem může být Stochastický oscilátor nebo Ichimoku.

Nejlepších výsledků při použití tohoto indikátoru je obvykle dosaženo, když jsou signály napříč více časovými rámy snímány jedním směrem. Například signál Long na čtyřhodinovém grafu libovolného páru může být kombinován s dalším dlouhým signálem na 15minutovém grafu stejné dvojice, pokud se oba konají přibližně ve stejnou dobu, aby se vytvořil obchod s velmi těsným příkazem stop-loss a velmi velkým ziskovým potenciálem. Obrovský potenciál zisku by byl proto, že obchodník bude jezdit na čtyřhodinovém trendu na grafu 15 minut.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.