Indikátor kanálu ZZ Pro MT4



Table Of Contents:

  1. Indikátor kanálu ZZ Pro MT4
  2. Některé z hlavních výhod a nevýhod používání indikátoru Channel ZZ pro MT4

Indikátor kanálu ZZ Pro MT4 je indikátor obchodování, který byl postaven na platformě Meta Trader 4 a byl vytvořen pro všechny obchodníky, kteří používají tuto obchodní platformu během obchodního dne pro aktivní rozhodování o obchodování. vybrané a naše oblíbené měnové páry a pro jejich každodenní technickou analýzu těchto měnových párů. Indikátor je postaven tak, aby byl přesný a aby pomohl obchodníkům řádně se orientovat ve vyšších časových rámcích trhů.

Tímto způsobem pomáhá obchodníkovi identifikovat hlavní bod obratu na trzích s takovými grafy tak, aby obchodníci mohli tyto body využít k lepším obchodním rozhodnutím. Některá další obchodní rozhodnutí, která obchodník může odvodit z používání indikátoru Channel ZZ pro MT4, jsou popsána a uvedena níže.

FREE Channel ZZ Indicator

Download the FREE Channel ZZ Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Některé z hlavních výhod a nevýhod používání indikátoru Channel ZZ pro MT4

Jednou z nejdůležitějších obchodních výhod, které obchodník může snadno odvodit z používání indikátoru Channel ZZ pro MT4, je to, že může obchodníkovi pomoci snadno identifikovat hlavní body swingu v ceně na vyšších časových rámcích konkrétního měnového páru.

To znamená, že když obchodník připojí indikátor k jeho obchodnímu grafu, indikátor automaticky identifikuje hlavní body swingu na vyšších časových rámcích tohoto měnového páru. Identifikace těchto hlavních swingových bodů v každém měnovém páru je velmi důležitá z mnoha důvodů.

Jedním z hlavních důvodů, proč je to velmi důležité, je to, že může okamžitě pomoci obchodníkovi, aby zjistil významnou úroveň podpory a odporu v měnovém páru. To znamená, že jakmile obchodník přidá ukazatel kanálu ZZ Pro MT4 do svého obchodního diagramu, obchodník bude okamžitě schopen identifikovat hlavní body swingu v měně.

Tyto hlavní swingové body jakéhokoliv měnového páru nebo obchodního aktiva jsou zvláště viditelné ve vyšších časových rámcích těchto měnových párů a obchodních aktiv jako swingových bodů. Tímto způsobem, jakmile tento obchod přidá tento ukazatel do svých grafů, bude schopen tyto body swingu zaznamenat v jakémkoli časovém rámci jakéhokoli měnového páru nebo obchodního aktiva automaticky.

To by pak umožnilo obchodníkovi být také schopen identifikovat hlavní body podpory a odporu v nižších časových rámcích grafů, protože tyto body otáčení na vyšších časových rámcích jsou také pravděpodobnými oblastmi podpory a odporu na nižších časových rámcích.

To také znamená, že vzhledem k tomu, že obchodník může snadno zjistit tyto body podpory a odporu ve svých grafech, je pro obchodníka mnohem snazší odhalit oblasti v ceně, kde se trh s největší pravděpodobností obrátí nebo zastaví. v průběhu obchodního dne.

Oblast podpory je oblast v ceně, obvykle pod cenou, kde si obchodník může všimnout, že existuje viditelná opozice vůči ceně.

Tato opozice je způsobena především řadou zakázek v této cenové oblasti, která nesouhlasí s tím, že cena by měla být tak nízká nebo nižší než tato cenová oblast. Oblast odporu je na druhou stranu oblastí, v níž obchodník může snadno zjistit, že existuje snaha omezit cenu z pohybu nad ni.

Takové oblasti odporu jsou obvykle nad cenou a mají tendenci zastavit cenu v dalším obchodním dni směrem nahoru, a to především z důvodu počtu objednávek, které sedí na takových úrovních od obchodníků, kteří nesouhlasí s tím, že cena měnového páru nebo obchodního aktiva by neměla být tak vysoká jako tato.

Jakmile obchodník může tyto oblasti spatřit, může se snadno a rychle připravit na čas, kdy se cena dostane na tyto body během obchodního dne.

Jakmile se cena dostane k těmto bodům, obchodník se pak může rozhodnout, zda se bude obchodovat a jakým směrem bude obchodovat. Tyto úrovně jsou velmi důležité, protože aktivně pomáhají obchodníkovi pochopit cenu.

Mohou obchodníkovi pomoci pochopit cenu, protože dávají obchodníkovi pohled na strukturu trhu a na to, jak trhy skutečně fungují, aby se obchodník mohl dozvědět více a více, když pozoruje, jak cena ovlivňuje tyto úrovně.

Při použití indikátoru Kanál ZZ U MT4 by obchodník také mohl v tomto trendu umístit obchody, které mají nejnižší míru rizika.

To znamená, že obchodník bude schopen umístit obchody, které jsou řádně sladěny ve směru od trendu. To znamená, že obchodník bude schopen zjistit obecný směr, kterým se tento trend pohybuje, než bude moci tento obecný směr využít a přijmout obchody, které jsou v současné době v souladu s trendem.

Obchodník může tento trend snadno zjistit, protože v nižších časových rámcích jsou trendy obvykle zapouzdřeny do větších výkyvů na vyšších časových úsecích. Jakmile obchodník identifikuje tyto větší časové body, obchodník se pak může pokusit zjistit, jaký konkrétní bod je ve větším časovém rámci.

To by pak pomohlo obchodníkovi přesně vědět, kterým směrem bude trh obchodovat. Jakmile obchodník identifikuje tento směr na trhu, je pro obchodníka poměrně snadné umístit obchody ve směru tohoto pozorovaného tržního trendu. .

Obchodník by pak musel zajistit, aby v kterémkoli okamžiku předtím, než podnikne jakékoli obchody, musel nejprve analyzovat vyšší časové rámce, aby porozuměl bodům swingu v těchto časových rámcích.

Tyto swingové body by pak působily jako oblasti podpory a odporu v menších časových rámcích, které pak může obchodník založit na svých obchodních směrech tak, jak obchodují během obchodního dne.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.