Korelace USDCHF EURUSD Ukazatel pro MT4



Table Of Contents:

  1. Korelace USDCHF EURUSD Ukazatel pro MT4
  2. Některé z hlavních výhod a nevýhod použití Korelačního USDCHF EURUSD indikátoru pro MT4

Korelace USDCHF EURUSD Ukazatel Pro MT4 je indikátor, který je založen na ukazateli Moving Average na systému Meta Trader 4. Indikátor je vytvořen pro obchodníky, kteří používají grafickou platformu každý obchodní den pro jejich každodenní technickou analýzu, pro všechny jejich mapování různých měnových časových rámců, které tvoří jejich výběr měnových párů a aktiv obchodování a aktivně přijímají obchodní rozhodnutí. během obchodního dne.

Indikátor byl vytvořen speciálně na pomoc obchodníkům přímo měřit míru korelace, která existuje mezi měnovým párem EURUSD a měnovým párem USDCHF v reálném čase.

Indikátor je zvláště vhodný pro obchodníky, kteří obchodují s měnovým párem EURUSD, protože by byli schopni identifikovat časy, kdy úroveň korelace mezi oběma měnovými páry je buď vysoká, nebo nízká. Existuje několik obchodních výhod, které lze získat odvozením tohoto vhledu do ceny a některé z těchto výhod jsou popsány a diskutovány níže.

FREE Correlation USDCHFEURUSD Indicator

Download the FREE Correlation USDCHFEURUSD Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Některé z hlavních výhod a nevýhod použití Korelačního USDCHF EURUSD indikátoru pro MT4

Jednou z prvních hlavních výhod používání ukazatele EURUSD pro korelaci USDCHF pro MT4 je, že může obchodníkovi pomoci odhalit období, kdy se měnové páry EURUSD a USDCHF pohybují stejným směrem během obchodního dne. To znamená, že obchodník by byl schopen zaznamenat velmi silné pohyby v ceně, které jsou výsledkem toho, že oba tyto měnové páry se pohybují jedním směrem. To je pro obchodníky velmi důležité z mnoha důvodů. Jedním z prvních důvodů, proč je pro obchodníky důležité, je to, že může být použit pro korelační obchodování.

Jedná se o obchodní techniku, která obvykle zahrnuje dvě měny nebo měnové páry. Jedna z měn nebo měnových párů je sledovaný měnový pár, zatímco druhý měnový nebo měnový pár je měna reaktoru nebo měnový pár. To znamená, že obchodník, který používá tuto obchodní techniku, by typicky sledoval jednu z měn nebo měnových párů, aby se mohl pohybovat ve druhé měně nebo měnovém páru.

Akce nebo obchodní rozhodnutí, která by obchodník učinil na druhé nebo v měně reaktoru nebo měnovém páru, závisí na pohybech, které provádí první měnový pár. Vynikajícím příkladem by byl obchodník, který sleduje americký index (USDX), aby učinil obchodní rozhodnutí o EURUSD (měnový pár euro-americký dolar). Obchodní rozhodnutí, která by obchodník přijal na měnový pár EURUSD, jsou zcela závislá na krocích amerického indexu, které by přímo nebo nepřímo ovlivnily měnový pár EURUSD.

Tímto způsobem se americký index stává sledovanou měnou, zatímco měnový pár euro-americký dolar je měnový pár reaktorů. Použití korelace USDCHF EURUSD Ukazatel U MT4 se obchodník naučí snadno pozorovat, jak se pohyby na různých měnových párech navzájem ovlivňují a jak lze z nich odvodit zisky. V průběhu času by pak obchodník vytvořil instinktivní smysl pro nuance cenových pohybů jak na měnových párech, tak i na to, jak jsou ovlivněny zprávami souvisejícími s americkým dolarem a globálními událostmi, které se dějí kolem měny.

Obchodník, který používá Korelační USDCHF EURUSD Ukazatel Pro MT4 by se naučil z trochu využití, že kdykoliv jsou signální linky korelačního indikátoru blíže horní straně jeho podokna, obě měnové páry se pohybují stejným směrem jako oba z nich reagují identicky na zprávy nebo události, které ovlivňují obě, zatímco když je signální linie korelačního indikátoru blíže k dolnímu konci podokna indikátoru, obě měnové páry se pohybují ve zcela odlišných směrech, což může být pravděpodobně výsledek. jednoho z nich individuálně reagovat na konkrétní událost nebo řidiče.

Obchodníci pak mohou sledovat signální linku Korelačního USDCHF EURUSD indikátoru pro MT4 pro časy, kdy se čáry indikátoru pohybují v podobném směru, což je jistým znamením, že tah je legitimním tahem. Je to proto, že obě měny nemohou reagovat na jednotný cenový ovladač, pokud takový krok nemá určitý stupeň legitimity.

Další velmi důležitou výhodou nebo hranou, že by to mohlo dát obchodníkovi je, že by to mohlo pomoci obchodníkovi na místě časy, kdy je cena manipulována přes konkrétní měnový pár. Zjednání takových období by pak dalo obchodníkovi důvěru, kterou potřebuje, aby se takovým cenovým obdobím během obchodního dne zabránilo.

Dobrým příkladem by bylo, kdyby obchodník zjistil, že dva jednotlivé měnové páry se pohybují podobným směrem. Ten pak může sledovat oba tyto páry v době, kdy se nepohybují ve stejném směru, protože taková období by přirozeně řekla obchodníkovi, že cena je v takových časech manipulována. Obchodník pak může tato cenová období přeskočit, dokud se cena nezačne znovu pohybovat stejným směrem.

Jakmile se to obchodník dozví, stání se v obchodech za ideálních časů na trzích by se stalo normou pro obchodníka, protože by snadno vybral dobré pohyby od špatných pohybů v ceně a mohl by se snadno vyhnout špatným pohybům. . Vyhnout se špatným krokům v ceně je velmi důležité, protože může obchodníkovi pomoci zůstat mimo špatné obchody, které by jinak vedly ke ztrátě části obchodního kapitálu obchodníka.

I když se objem kapitálu, který obchodník ušetřil tím, že se vyhnul určitým nebo všem těmto špatným krokům, může v krátkodobém horizontu pro obchodníka zdát zanedbatelný, tyto malé částky mohou snadno přispět k velmi významným částkám, které by mohly snadno pomoci obchodníkovi účet. růst, pokud se vyhnul špatným signálům, které vedly k takovým obchodům.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.