Indikátor trendu vyššího časového rámce pro MT4



Table Of Contents:

  1. Indikátor trendu vyššího časového rámce pro MT4
  2. Některé z hlavních výhod a demeritů, které může obchodník vycházet z používání indikátoru Trend vyššího času pro MT4

Indikátor vyššího časového rámce pro MT4 je indikátorem pro všechny ty obchodníky, kteří používají grafickou platformu Meta Trader 4 pro svou každodenní technickou analýzu, aby provedli všechny své mapování různých časových rámců své oblíbené nebo vybrané měny a aby se aktivně činili každodenní obchodní rozhodnutí.

Jedná se o obchodníky, kteří potřebují přesně vědět, co vyšší časové rámce říkají, pokud jde o aktuální směr, kterým je určitý měnový pár veden ve všech příslušných časových rámcích.

Indikátor je velmi spolehlivý a vychází z ukazatelů pohyblivých průměrů a ukazatelů relativní síly na několika různých grafech vyšších časových rámců. Obchodník může tento ukazatel použít k zachycení ziskových položek v obecném směru trendu ze signálů agregovaných ze všech vyšších časových rámců, které indikátor analyzuje.

Některé z výhod a přínosů, které může obchodník pocházet z používání ukazatele trendu vyššího časového rámce pro MT4, jsou popsány a podrobně diskutovány níže.

FREE Higher TimeFrame Trend Indicator

Download the FREE Higher TimeFrame Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Některé z hlavních výhod a demeritů, které může obchodník vycházet z používání indikátoru Trend vyššího času pro MT4

Jedna z prvních důležitých výhod, kterou obchodník používá ukazatel vyššího časového rámce pro MT4, může snadno vyplývat z používání ukazatele v jakémkoli časovém rámci, ze kterého obchodník v současné době pracuje, je, že on nebo ona může snadno říct, jaký je obecný směr, kterým je trend v současné době postupuje ve všech různých časových rámcích, z nichž tento ukazatel v současné době čerpá své technické závěry.

To znamená, že pro obchodníka je velmi snadné identifikovat obecný směr, kterým se trend jakéhokoli měnového páru nebo obchodního aktiva v současné době pohybuje v jakémkoliv časovém rámci, od kterého obchodník v současnosti sleduje takový měnový pár.

To je možné, protože indikátor kompletně automatizuje proces technické analýzy měnových párů pomocí ukazatele pohyblivých průměrů a indexu relativní síly na všech vyšších časových rámcích, které byly vybrány obchodníkem. Tímto způsobem pak využívá tuto technickou analýzu k tomu, aby poskytl obchodníkovi jeden jednotný signál ze všech různých signálů odvozených ze všech různých časových rámců.

Tento odvozený signál je pro obchodníka velmi důležitý z mnoha důvodů. Jedním z nejdůležitějších důvodů, proč je tento obecný směrový signál odvozený ze všech vybraných časových rámců měnového páru velmi důležitý, je to, že může obchodníkovi pomoci rychle zjistit, kterým směrem by měl obchodovat na svém současném časovém rámci.

To znamená, že obchodník by byl schopen přesně vědět, jakým směrem by měl obchodovat během jakéhokoli obchodního dne, zejména pokud obvykle nemá čas nebo si musel projít několik různých časových rámců konkrétního měnového páru. hledání správného směru.

To by okamžitě umožnilo obchodníkovi, aby byl více organizován během obchodního dne, protože by značně odlehčil břemeno technické analýzy obchodníka, protože by nemusel dělat mnoho požadovaných technických analýz za účelem vytvoření správného signálu. jeho obchodování.

To by se ukázalo jako velmi přínosné pro obchodníka, protože on nebo ona by velmi snadno mohli lépe obchodovat, protože tyto obchody budou pak založeny na správném směru. Další velmi důležitou výhodou použití ukazatele trendu vyššího časového rámce pro MT4 je, že by to pomohlo obchodníkovi, aby během obchodního dne mohl sladit své obchody ve správném směru trendu.

To znamená, že obchodník by byl schopen identifikovat, jaký je obecný směr trendu, a protože tento proces je pro něj snadný, také by se stal velmi snadno umístěným obchodem, který tomuto směru odpovídá. To je možné, protože obchodník by přirozeně musel zajistit, aby všechny jeho obchody byly v souladu se správným směrem trendu, jinak by to byl špatný nápad tyto obchody obchodovat.

Asi by to byl špatný nápad brát ty obchody, které nejsou v souladu s generovaným trendem trendu, protože obchodník ví, že jakmile se vyrovná správným směrem, jeho obchody mají nejvyšší pravděpodobnost úspěšnosti, ale pokud se nebo ona není zarovnána ve správném směru trendu, to okamžitě staví šance obchodů vybírat úspěšně proti obchodníkovi.

To by se nakonec ukázalo být škodlivé pro obchodníka v dlouhodobém horizontu, a proto musí obchodník zajistit, aby se držel tohoto generovaného směru. Dalším velmi důležitým důvodem je, že obchodník používající ukazatel vyššího časového trendu pro MT4 by pravděpodobně mohl mnohem lépe přesně umisťovat své obchody.

To znamená, že protože obchodník je schopen identifikovat směr trendu, pak by byl schopen obchodovat na základě tohoto směru a byl by schopen zjistit přesný čas, kdy se tyto obchodní signály objeví, protože tyto časy by byly nejpřesnější časy. pro obchodníka, aby umístil své obchody v obecném směru, který byl indikován ukazatelem vyššího časového rámce pro MT4.

To pomůže obchodníkovi v dlouhodobém horizontu, aby byl schopen ziskových obchodů a méně obchodů, které mají obrovské ztráty, protože obchodník by vždy založil směr většiny svých obchodů na směru vyššího časového rámce trendu, protože tento směr by byl být nejlepším směrem.

Obchodník při použití ukazatele trendu vyššího časového rámce pro MT4 musí zajistit, aby byl ochoten a schopný držet se velmi přísné strategie řízení peněz, protože v dlouhodobém horizontu jeho obchodování by to pravděpodobně bylo jediné určení, zda on nebo ona skončí ziskový nebo skončí ztrátou jejich obchodních fondů.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.