Jak používat ind aMU. - indikátor pro MT4

Ind aMU. - ukazatel MT4 je jedním z mnoha ukazatelů používaných v Forexu, který se nenachází jako výchozí ukazatel na platformě MetaTrader 4. Obecně řečeno, to ukazuje trendy a laterální pohyb cen a může být využito k dobrému prospěchu, jako jeden z mnoha nástrojů ve vašem obchodním arzenálu.

Table Of Contents:

  1. Jak používat ind aMU. - indikátor pro MT4
  2. Nastavení a parametry Pro ind_aMU. - indikátor
  3. Použití ind_aMU. - indikátor S dalšími indikátory
  4. Použití indikačního indikátoru ind_aMU S Bollingerovými pásy
  5. Použití parabolického indikátoru s ind_aMU Potvrzení trendu
  6. Použití Stochastics s Indikátorem ind_aMU

Dělá dobrou práci při signalizaci obrácení cenového pohybu, zejména když je konzultujete ve vyšším časovém rámci, jako je týdenní. Níže uvedený graf jasně ukazuje zvraty trendů a překročení cen a uzavření nad nebo pod ind_aMU. - indikátor.

Můžete také vidět, že tam, kde jsou klikaté čáry velké a široké, svědčí o vyšší volatilitě na trhu a když poprvé uvidíte rozšíření indikátoru, je čas začít hledat obchody.

FREE Ind aMU Indicator

Download the FREE Ind aMU Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nastavení a parametry Pro ind_aMU. - indikátor

Všechna nastavení mohou být použita ve výchozím režimu, není třeba upravovat nastavení, pokud si nepřejete experimentovat, protože někdy můžete ladit nastavení, což může vést k lepšímu výsledku, například zrychlení vstupů z období, k rychlejšímu nastavení, aby se zjistilo, zda vytváří nastavení. rychlejší změnu cenové akce.

Pokud tak učiníte, měli byste se vrátit k testu, abyste zjistili, jak dobře to fungovalo v minulosti, než se rozhodnete zachovat vlastní nastavení. Výchozí režim by však měl být více než adekvátní pro zachycení přesných pohybů na trhu.

Použití ind_aMU. - indikátor S dalšími indikátory

Ind_aMU. - indikátor funguje podobně jako klouzavý průměr. Jedná se o relativně neznámý ukazatel, který funguje dobře s dalšími nástroji, které můžete použít na graf, jako jsou trendové linie, podpora a odpor. Jedním z vynikajících podpůrných prostředků vedle ind_aMU by bylo aplikovat populární klouzavý průměr, který je obchodníky široce používán, například 40-klouzavý průměr. V tabulce níže vidíte, že pohyb ceny se blíží, jak naznačuje ind_aMU a 40 MA.

Vidíte, kde cena přesahuje tento denní graf s klouzavým průměrem 40, ind_aMU.-indikátor také ukazuje změnu trendu v bodě křížení, takže dva indikátory společně fungují jako potvrzení trendu. Chcete-li vyhledat dřívější vstup na trh, měli byste se obrátit na kratší časový rámec, takže pokud se na denním grafu podíváte na nejstarší záznam, který je k dispozici, podívejte se na 4- nebo 1hodinový graf. začátek obratu trendu.

Použití indikačního indikátoru ind_aMU S Bollingerovými pásy

Bollinger kapely jsou populární nástroj používaný obchodníky k identifikaci, kdy cena se pohybuje mimo pásma, které by mohly znamenat silný pohyb, nebo zvýšenou volatilitu v jednom směru nebo jiný. Kapely také dokážou ukázat, jak se pohybují ceny v rámci kapely, což podporuje pokračování trendu v daném směru.

Můžete vidět, jak se ind_aMU.-indikátor pohybuje přesně v kroku s pohyblivým průměrem kapely Bollingerovy kapely a znovu, čímž se posiluje potvrzení crossoveru všude, kde k němu dojde, na kterém místě můžete hledat obchod. Pokud začnete s vyšším časovým rámcem a vyhledáte záznam v nižším časovém rámci, ujistěte se, že je zde vše, co potřebujete. Tímto způsobem nejprve potvrdíte trend a poté přejdete na nižší časový rámec, abyste našli svůj záznam. To je dobrý způsob, jak skalp na trhu, kde budete mít 10-20 pips na obchod.

Použití parabolického indikátoru s ind_aMU Potvrzení trendu

Indikátor parabolické SAR je obchodníky využíván k určení trendu a také k nadcházejícímu obratu v rámci cenové akce. Používá metodu známou jako "SAR", zkratku "stop and reverse", pro určení dobrých vstupních a výstupních bodů. Posloupnost teček je umístěna jak nad, tak i pod trendem v měnovém páru, což indikuje, že směrová cena se v současnosti pohybuje. Když se cena pohybuje dolů, uvidíte body umístěné nad cenovou akcí. Když se pohybuje nahoru, tečky se objeví pod ním.

V příkladu grafu můžete vidět, že parabolická SAR vám dává dřívější zápis do obchodu než indikátor ind_aMU.- ind_aMU stále funguje jako dobré potvrzení jako bod křížení. V zobrazeném grafu můžete také vidět, kde se cena pohybuje pod ind_aMU a pak se vrátí zpět do původního směru, ale body parabolického SAR zůstaly jako uptrend, takže v tomto bodě byste měli konfliktní signál a neměli byste obchod. Pamatujte si, že chcete mít více potvrzení pro změnu trendu!

Použití Stochastics s Indikátorem ind_aMU

Dalším způsobem, jak potvrdit cenovou akci a zvraty, je použití ukazatele Stochastics, který je jako výchozí ukazatel na vaší obchodní platformě. Stochastics je oscilátor, což znamená, že používá oblasti podpory a odporu, aby určil, kde se cena může obrátit.

Proto se používá primárně k zobrazení oblastí s překoupením a přeprodáním, které mohou znamenat změnu směru. Nemělo by se však používat jako samostatný indikátor, protože přechody mohou také signalizovat pokračování trendu, což znamená, že potřebujete více potvrzení.

To je místo, kde je nutný indikátor, jako je ind_aMU nebo pohyblivé průměrné crossovery, pro dodatečné potvrzení zvratu. Stochastické nastavení by mělo být ponecháno ve výchozím nastavení a je důležité počkat, dokud se svíčka v místě křížení neuzavře, než budete mít jistotu, že máte skutečný výhyb.

Závěrem, možná budete chtít aplikovat 4-8 ukazatele do svého grafu zpočátku, spolu s ind_aMU, a zjistit, kolik z těchto ukazatelů je v synchronizaci s trhem, a jsou přesně "popisují", co se děje, jsou zobrazeny současný trend v akci? Jsou příliš opožděni, jinými slovy, dávají informace o tom, kam trh jde, příliš pozdě?

Zúžit ji na několik spolehlivých ukazatelů, které budou dobře spolupracovat a umožní vám co nejrychlejší vstup na trh. Vaše crossover indikátory použité s trendovými čarami a podporou / odporem vám pomohou vidět nejlepší možné položky. Jakákoli metoda obchodování by měla také zahrnovat trendové linie, aby se získala obecná představa o tom, kde je trend, a úrovně podpory / odporu uplatňované ve vašem grafu, které mají být použity jako oblasti, které mají zisk, protože cena se v těchto zónách obvykle odráží.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.