MTF Macd X indikátor pro MT4



Table Of Contents:

  1. MTF Macd X indikátor pro MT4
  2. Některé z hlavních výhod a nevýhod používání MTF Macd X indikátoru pro MT4

Ukazatel MTF Macd X U MT4 je indikátor, který byl vytvořen pro obchodníky, kteří provádějí veškerou svou každodenní technickou analýzu, mapují všechny časové rámce vybraných a oblíbených měnových párů a aktivně provádějí obchodní rozhodnutí během obchodního dne. Je to indikátor, který je stabilní a neprovádí překreslování signálů, jakmile se stávající svíčka zavře.

Indikátor MTF Macd X Pro MT4 je založen na ukazateli Moving Average Convergence a Divergence (MACD) a může obchodníkovi pomoci vizualizovat jeho signály z několika časových rámců v aktuálním grafu, ze kterého obchodník pracuje.

Obchodník může velmi snadno odvodit více vstupních signálů, obchodní vhledy a několik dalších výhod z používání MTF Macd X Indicator Pro MT4 během svého obchodního dne. Některé z těchto obchodních poznatků, které obchodník může snadno odvodit, jsou popsány a diskutovány níže.

FREE MTF Macd X Indicator

Download the FREE MTF Macd X Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Některé z hlavních výhod a nevýhod používání MTF Macd X indikátoru pro MT4

Jednou z prvních hlavních výhod používání indikátoru MTF Macd X U MT4 pro obchodníka je, že mu může pomoci rychle identifikovat obecný trend v několika časových rámcích z aktuálního grafu obchodníka.

To znamená, že je velmi možné a snadné pro obchodníka, který má indikátor připojený k jeho současnému grafu, aby vizualizoval signály MACD ze všech ostatních časových rámců na svém jediném grafu, jako by měl fyzicky přístup k ostatní časové rámce a bez toho, aby se musel sám nebo sám o sobě starat o otevření dalších grafů dříve, než uvidí další časové rámce.

To je možné, protože sestavení indikátoru nabízí obchodníkovi možnost vidět všechny různé časové rámce všech signálů z jednoho dílčího okna aktuálního grafu obchodníka.

To je velmi důležité a může obchodníkovi pomoci mnoha způsoby. Jedním z důvodů, proč je to velmi důležité, je to, že pro obchodníka je velmi snadné vědět, jaký je obecný směr, kterým se měnový pár pohybuje ve všech různých časových rámcích.

To znamená, že protože obchodník potřebuje obchod s použitím správného směru, může se pak podívat na různé signály ze všech těchto různých časových rámců a jakmile zjistí, že signály jsou podobné, pak může vědět, že trend je jednotně v jednom směru na konkrétním měnovém páru, který obchodník sleduje, a proto obchodník ví, že měnu lze obchodovat se ziskem.

Dalším velmi důležitým důvodem, proč je to velmi důležité, je to, že obchodník přebírá technickou analýzu hry na další úroveň. To znamená, že obchodník může velmi snadno učinit mnohem přesnější obchodní rozhodnutí, pokud jde o obecný směr trendu a to, co je v současné době obecný trend trendu.

Obchodník by pak byl schopen provést svou technickou analýzu přesněji as mnohem větší lehkostí, než by měl, kdyby neměli MTF Macd X Indicator. procesu analýzy. To by pak umožnilo obchodníkovi, aby mohl rozhodovat o svých obchodních rozhodnutích a učinit mnohem přesnější obchodní rozhodnutí, která jsou v souladu s trendem.

Dalším velmi důležitým důvodem, proč obchodník musí být schopen vidět, co říkají ostatní měnové páry o obecném směru trendu pomocí ukazatele MTF Macd X U MT4 je to, že by to potom pomohlo obchodníkovi, aby mohl řádně srovnávat své obchody. obchoduje ve směru tohoto obecného trendu, že obchodník může velmi snadno zjistit z pohledu na signály generované MTF Macd X indikátor pro MT4.

To znamená, že obchodník by mohl umísťovat obchody, které jsou mnohem přesnější a že by byl schopen sladit všechna své budoucí obchodní rozhodnutí v souladu s tím, co říká současný trend ze všech časových rámců.

Tímto způsobem by obchodník mohl zajistit, že jeho obchody dokonale zapadnou do směru, kterým v současnosti směřují všechny různé časové rámce, protože by to bylo toto směrování, které má nejvyšší pravděpodobnost úspěchu, když v něm obchodník obchoduje. .

To značně pomůže obchodníkovi vyhnout se ztrátám a obrovským vyčerpáním, která vyplývají z umisťování obchodů, které nejsou v souladu s obecným trendem trendu, protože takové obchody by obvykle vedly k mnohem větším ztrátám, než by obchodník zažil, kdyby se s nimi setkal. v současném směru trendu.

To je velmi důležité pro obchodníka, aby mohl pochopit, co se v současné době děje s cenou. Dalším důvodem, proč je to velmi důležité, je to, že může obchodníkovi pomoci doladit přesnost, s níž obchoduje ve směru trendu během obchodního dne.

To znamená, že obchodník by byl schopen přesně určit, kdy je nejlepší čas vstoupit do obchodu ve směru trendu tak, aby byl řádně vyrovnán, aby z jeho obchodování profitoval.

To je velmi důležité, protože někdy není dostačující, aby obchodník sledoval trend svého současného časového rámce, protože by také musel zajistit, aby tento směr odpovídal ostatním směrům všech ostatních časových rámců výše, aktuální časové rámce.

Obchodník to může velmi snadno udělat, protože on nebo ona při sledování signálů indikátorem může zaznamenat, kdy jsou signály indikátoru jednotné ve všech časových rámcích, a to by mu pak mělo pomoci velmi přesně se dostat do trendu, jak by to bylo. nejlepší čas.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.