Index relativní síly RSI indikátor pro Meta Trader 4



Table Of Contents:

  1. Index relativní síly RSI indikátor pro Meta Trader 4
  2. Některé výhody a nevýhody použití indikátoru relativní pevnosti indexu RSI pro Meta Trader 4

Index relativní síly RSI indikátor U Meta Trader 4 je již velmi populární indikátor, který byl vytvořen pro prostředí Meta Trader. a který byl v průběhu let používán a důvěryhodný několika obchodníky po celém světě. Ukazatel může obchodníkovi pomoci ukázat mu okamžitou sílu na trzích v daném čase. Obchodník tak může využít tohoto ukazatele a některé z výhod budou popsány níže.

FREE Relative Strength Index RSI Indicator

Download the FREE Relative Strength Index RSI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Některé výhody a nevýhody použití indikátoru relativní pevnosti indexu RSI pro Meta Trader 4

Jednou z prvních výhod, o které je třeba zmínit, je, že ukazatel relativní síly RSI Ukazatel pro Meta Trader 4 pomáhá obchodníkovi při jeho zjišťování jak sílu, tak slabost na trhu, ve kterém je indikátor umístěn. To znamená, že pomocí obchodníka, obchodníka budou moci okamžitě pochopit, zda určitý trh nabývá na síle, nebo že trh je v daném okamžiku slabší v současných grafech obchodníka.

To je velmi důležité, protože úroveň síly na trhu je obvykle hlavním prediktorem toho, jak daleko by mohl trhový trend jít, nebo zda by mohlo dojít k obratu na trhu, obvykle buď k obrácení nebo k rekvalifikaci. Když obchodník získá tento druh vhledu na trh, s nímž v tuto chvíli obchoduje, pak může obchodníkovi pomoci předběžně se pohybovat směrem, na který se mohou trhy obrátit, a může také pomoci obchodníkovi, aby mohl spravovat stávající obchoduje, pokud je obchodník v současné době v nějakém obchodě.

Je také důležité, protože obchodníkovi pomáhá posoudit, zda by měl v daném časovém okamžiku vstupovat na trhový trend, nebo zda by obchodník měl v takovém čase opustit trh.

Při použití indikátoru relativní pevnosti indexu RSI U Meta Trader 4 může obchodník snadno rozpoznat vrcholy na trhu v důsledku maloobchodního nákupu a poté je schopen připravit se na čas pro prudký obrat nebo retracement, který většinou následuje takovéto vyvrcholení. To znamená, že obchodník může pečlivě sledovat ukazatel po určitou dobu, kdy se trhy pohybují velmi rychle v určitém směru vzhledem k velkému množství nákupu nebo prodeje ze strany maloobchodníků, kteří vidí ostrý pohyb jako rychlou příležitost, jak vydělat peníze z trhu. trh.

Většinu času, hned po těchto druzích ostrých pohybů, se trhy náhle prudce otočily pravděpodobně tiskem ve velmi velkých rychlých svíčkách, které dávají obchodníkovi při pohledu na graf málo času nebo vůbec žádný čas reagovat na pohyb na trhu. Obchodníci by zřejmě byli před chvílí šťastní, že jejich obchody jsou zisky pouze pro směr trendu, který se proti nim náhle pohnul. To okamžitě mění jejich náladu a dělá z nich naději, že se vrátí v jejich prospěch, pravděpodobně po cenové rekvalifikaci.

Trh neodpovídá způsobu, jakým obchodník očekává, ale místo toho se pohybuje v opačném směru strmějším způsobem. Je tomu tak proto, že jakmile obchodníci využívající ukazatel relativní síly indexu RSI U Meta Trader 4 zjistí, že byli uvězněni, obchodníci začnou uzavírat své pozice, které dále přidávají na trh v opačném směru, než se poslední maloobchodníci nakonec uzavře. jejich pohyby, protože bolest je pro ně příliš velká.

Použití indikátoru může připravit obchodníka, aby byl na druhé straně obchodu tak, aby rozuměl dynamice trhu, pozoroval, jak se tento ostrý pohyb odehrává, a čeká, až přijde obrácení, a pak se obrátí proti všem ostatním obchodníkům, kteří v současné době uvězněn, aby vydělával na trzích.

Dalším způsobem, jak může ukazatel relativní síly RSI Ukazatel pro Meta Trader 4 pomoci obchodníkům stranou od pomoci jim na místě cenové vyvrcholení, je pomoci obchodníkovi, aby zjistil rozdíly na trhu, který v současné době obchoduje. Indikátor to dokáže, protože indikátor se obvykle pohybuje stejným směrem jako cena, takže přirozeně nový růst cen bude znamenat nový trend v ukazateli a vyšší vysoká cena by také znamenala vyšší hodnotu v ukazateli . Když obchodník zjistí, že existuje například vyšší vysoká cena a indikátor nevytiskne vyšší hodnoty, obchodník by měl okamžitě pochopit, že cenový obrat nebo retracement by se měl stát v ceně.

To pak pomůže obchodníkovi okamžitě naplánovat přesun a využít ho v okamžiku, kdy se objeví tah. Když se tedy obchodník zcela učí, jak tento indikátor používat, může předvídat pohyby trhu ještě před tím, než ostatní obchodníci dokonce mají obecný pocit, že by se mohl vytvořit nový pohyb na trhu. To také pomáhá udržet obchodníka již informován a up-to-speed na trhu pohybuje na trhu před ostatními obchodníky.

Tato schopnost odhalit pravděpodobné zvraty dříve, než se objeví na trzích pomocí indikátoru relativní síly RSI U Meta Trader 4, je velmi důležité mít jako obchodník a může být velmi snadné doplnit všechny obchodní systémy a ukazatele, jak by pak bylo možné předpovědět cenu v blízké budoucnosti se u takového ukazatele a obchodníků, kteří je používají, pohybuje tak, že obchodníci pak mohou zpočátku těžit z pohybů a dostat se do reverzních a retracementových obchodů velmi brzy, čímž se drasticky zvýší poměr rizika obchodníka k odměnám v každém obchodě.

Použití indexu relativní síly RSI Indikátor U Meta Trader 4 může obchodník také použít způsob, jakým indikátor pracuje na několika různých měnových párech a obchodních aktivech během několika různých časových rámců platformy Meta Trader 4, protože indikátor může fungovat zcela všeobecně ve všech zemích. v různých časových rámcích a měnách.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.