Auto Fibonacci Indikator Til MT4



Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indikator Til MT4
  2. Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge den automatiske Fibonacci-indikator til MT4

Auto Fibonacci Indikator til MT4 er en indikator, der er bygget på Meta Trader 4 charting og handelsplatformen og også for alle de handlende, der bruger charting og handelsplatformen til at lave alle deres kortlægning af de enkelte tidsrammer, der udgør den erhvervsdrivendes foretrukne eller udvalgte valutapar, hvem laver deres tekniske analyse, og hvem bruger platformen for at træffe handelsbeslutninger i løbet af handelsdagen.

Indikatoren er meget robust og er en førende indikator på grund af dens forudsigelsesevne. Auto Fibonacci-indikatoren til MT4 er bygget baseret på Fibonacci-principperne og Zigzag-indikatoren, og den kan hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere de sandsynlige vendepunkter for trends på markedet.

Traders kan nemt bruge indikatoren til at udlede en masse handelsindsigt i løbet af handelsdagen. Nogle af disse indsigter og fordele, som den erhvervsdrivende, der bruger indikatoren, kan udledes, beskrives og diskuteres i det væsentlige nedenfor som følger.

FREE Auto Fibonacci Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge den automatiske Fibonacci-indikator til MT4

En af de første vigtige fordele ved at bruge Auto Fibonacci-indikatoren til MT4 til den erhvervsdrivende, der er værd at nævne, er, at indikatoren kan hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere de områder på markedet, hvor priserne på et bestemt valutapar eller handelsaktiv er mest sandsynligvis vende.

Det betyder, at den erhvervsdrivende, der vedhæfter indikatoren til hans eller hennes handelsdiagrammer, vil kunne se de prisområder, hvor han eller hun meget nemt kan forvente prisen til at vende om.

Dette er muligt, da indikatoren er bygget ud fra Fibonacci-principperne, som er prædiktive af deres natur, og som allerede er blevet brugt af handlende over hele verden for at forsøge at forudsige bevægelsen af markederne på et givet handelsaktiv eller valutapar til adskillige år.

Dette er meget vigtigt for den erhvervsdrivende af flere grunde. En af grundene til at dette er meget vigtigt er, at det kan hjælpe den erhvervsdrivende til at se, hvad den nye trendretning er før tiden før den nye retning endda pander ud, og før andre erhvervsdrivende kan drage fordel af det.

Det betyder, at den erhvervsdrivende, der har indikatoren knyttet til hans eller hennes handelsdiagrammer, nemt kan forudsige forud for tiden og til en stor grad af nøjagtighed, præcis hvilke punkter på de markeder, prisen højst sandsynligvis vil vende om.

Dette vil så hjælpe den erhvervsdrivende til at udnytte handelssignaler, der opstår i denne nye retning, fuldt ud, før de andre erhvervsdrivende selv er opmærksomme på det, fordi han eller hun allerede havde planlagt deres handler, mens de venter på, at markederne endelig når frem til de punkter, hvor han eller hun kan komme ind i handelen.

Dette hjælper med at holde erhvervsdrivende meget organiseret, da han eller hun derefter vil kunne arbejde gennem deres handler inden signalerne vises og være i stand til at sikre, at de er fuldt forberedt på at tage de signaler, der opstår som følge af sådanne handler, selv før markedet gør sådanne muligheder tilgængelig for den erhvervsdrivende inden for tendensen.

Dette vil også hjælpe den erhvervsdrivende med at styre hans eller hendes handelsrisiko, da han eller hun aldrig vil have travlt med at handle, så han eller hun ikke ville kunne planlægge for hvor meget af deres handelsportefølje, at de vil risikere på særlig handel selv inden den særlige messer op.

Mange handlende, der taber penge på markederne, gør det fordi de mangler tålmodigheden og beredskabet til at holde sig til en specifik risikostrategi. Uden en hensigtsmæssig risikostrategi er det kun et spørgsmål om tid, før den erhvervsdrivendes konto løber ind i handelstab.

Dette skyldes, at hvis erhvervsdrivende ikke fastsætter specifikke retningslinjer for, hvor meget risiko de vil tage ud af hele deres handelskonto, vil erhvervsdrivende helt sikkert komme til et punkt, hvor han eller hun helt sikkert ville risikere en bestemt handel. Dette skyldes, at en erhvervsdrivende er menneskelig og som sådan er tilbøjelig til at få følelsesmæssige i løbet af handelsdagen.

Når en erhvervsdrivende så bliver følelsesladet i løbet af handelsdagen, bliver han eller hun straks meget sårbar over for handelsfejl. Sådanne fejl kan skyldes at være bange for at tage nye handelspositioner på markedet på grund af tidligere handelsmæssige tab eller forsøge at handle ud af en følelse af behovet for at hævne på grund af tab.

Uanset hvad følelsen er, når der er en følelsesmæssig reaktion på markederne, bliver den erhvervsdrivende straks udsat for handelsfejl og vil nemt tabe penge. Dette er grunden til, at erhvervsdrivende har brug for en solid handelsstrategi.

En sådan strategi vil så være i stand til at guide den erhvervsdrivende, når han eller hun løber ind i en række tabende handler. Mange erhvervsdrivende indser ikke, at en af de mest almindelige ting på markederne taber strenge. Dette betyder overvejende, at markederne let kan opføre sig på en sådan måde, at det giver erhvervsdrivende en kontinuerlig periode med tab.

Derfor skal en erhvervsdrivende være i stand til at forstå dette og strukturere deres handler og handelsstrategi, så det kan rumme sådanne perioder på markedet. Et generelt råd til erhvervsdrivende er, at de aldrig bør risikere mere end to procent af deres samlede handelskapital på en enkelt handel, da markederne nemt kan drive erhvervsdrivende i en række tabende handler.

På den måde, når markedet gør den erhvervsdrivende miste en masse handel, vil erhvervsdrivende stadig vide, at han eller hun er sikker, og at uanset hvad der sker, vil det tage den erhvervsdrivende omkring 50 forskellige tabende handler, inden han eller hun taber hele deres handelskapital.

Dette vil hjælpe den erhvervsdrivende til at undgå at miste deres handelskonto i et lille antal handler og vil hjælpe den erhvervsdrivende til at forblive sikker, da han eller hun tager handler i løbet af handelsdagen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.