Handel med MT4 breakout indikatoren



Table Of Contents:

  1. Handel med MT4 breakout indikatoren
  2. Hvordan handel breakouts?
  3. MT4 Breakout indikatoren - hvordan man bruger den?
  4. Breakout handelsstrategi ved hjælp af MT4 breakout indikatoren
  5. MT4 breakout indikatoren - Konklusion

Breakout handel er en af de to store måder, som handlende kan handle. Den anden form for handel er trendhandlen. Begge disse typer handel har samme fælles mål. Men den måde, handlerne tages på afhænger af markedsadfærd.

Som du måske allerede ved, flytter priserne kun i en trend, 20 procent af tiden. For de resterende 80 procent har prisen tendens til at bevæge sig sidelæns. Derfor kan man argumentere for, at det er en bedre tilgang til handel med intervallerne eller den sideløbende prishandling snarere end tendenser.

FREE BreakOut Indicator

Download the FREE BreakOut Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Men risikoen ved handel med breakouts er lige så høj. Når du handler med en trend, springer priserne ud med fart. Således gør de ringe til ingen tilbagekøb. Det betyder, at handlende, der er placeret i trenden, kan høste store overskud.

Trendhandel giver en særskilt fordel ved at være i stand til hurtigt at dække risiciene og flytte handlen til at bryde lige. Dette giver trendhandlere en ufordelagtig fordel. At være i stand til at handle uden risiko på markederne, er noget af en luksus.

Med breakout-handel på den anden side har priserne tendens til at bevæge sig rundt, eller hugge rundt eller piskesav. På sådanne tidspunkter kan markederne føre en erhvervsdrivende til at tro at prisen vil bevæge sig i en retning, kun for at vende kurset.

Et sideløbende interval sker på grund af akkumuleringsfasen i prisen på et instrument. Når priserne bevæger sig målløst men inden for rammerne, har de en tendens til at akkumulere flere positioner.

Når nok stillinger er akkumuleret omkring et prisniveau, fører det til en stigning i prisen, hvilket ikke er andet end en breakout. En breakout opstår som volumen begynder at opbygge. Det er typisk det momentum, der begynder at opbygge. I løbet af kurset førte dette momentum til at bryde ud i en trend.

Hvis du kan observere nøje, har de erhvervsdrivende, der først er placeret i breakout-fasen, tendens til at gå bedre, når tendensen kommer frem. De kompenseres tilstrækkeligt for den risiko, de tager. At være tidligt i en trend bringer stor fordel for breakout-forhandlere.

Det er ikke overraskende, at handlende, især dem, der dag handel kan bruge breakout trading metode som en måde at fange overskud. På grund af momentumens stigning i priserne kan handelen udelukkende lukkes med overskud eller tab.

I årevis har handlende set på måder og midler til at finde den perfekte breakout-handelsstrategi. Nogle bruger volatilitetsbånd som Bollinger-båndene til at handle breakouts, der fører til fremkomsten af en trend. Mens andre bruger bokse til at definere de vandrette prisniveauer, hvorfra en breakout kan forekomme.

Der er ingen videnskab i handel med breakouts. De fleste gange kan priserne tilbøjelige til at vende den dyrebare trend lige så nemt som de fortsætter med den tendens. Derfor er det vigtigt at forstå breakouts i forbindelse med udviklingen. Dette vil hjælpe de erhvervsdrivende til at positionere sig selv for hånden og forberede sig på den tendens, der kunne opstå.

Hvordan handel breakouts?

Ligesom der er mere end en måde at ringe en kat på, er der forskellige tilgange til handel med breakouts. Uanset hvilken tilgang du bruger, er der nogle faktorer at overveje, som vil bestemme resultatet af din breakout-handel.

Til at begynde med er det godt at opbygge en markedskontekst, inden man planlægger at handle med breakout. Husk at en breakout er en akkumuleringsfase. Medmindre retningen af breakout er stærkt etableret, kan det være svært at handle i retning af breakout.

Ofte mister erhvervsdrivende penge, fordi de følger prisen. Også kendt som en fakeout, sker dette, når pris tricks erhvervsdrivende ind i at tro at de vil bevæge sig i en retning, kun for at vende kurs og fælde disse stillinger.

Til sidst, hvad der sker er, at disse svage positioner er lukket ud, afhængigt af omdrejningens intensitet. Disse lukkede positioner tilføjer momentum og fører til yderligere stigning i tempoet i breakout.

Den mest almindelige måde at handle på breakouts er at vente på en retest af breakout niveau. Der er dog nogle særlige ulemper her. For det første trækker priserne aldrig tilbage til breakout-niveau hele tiden. Så, handlende, der venter på tilbagetrækning til breakout-niveau ender med at sidde på deres hænder. Det betyder en tabt mulighed på markederne.

Fordi breakout fremkommer med så stærke momentum, kan følelser overtage, og erhvervsdrivende er overbevist om retningen af breakout. Dette er en perfekt mulighed for pris at vende kurs og trække sig tilbage til breakout niveau. Du kan se, at erhvervsdrivende har en ulempe her. Åbne positioner er tvunget til at lukke ud, hvilket fører til tab.

Derfor er det afgørende at forstå breakouts i sammenhæng med den generelle markedsstruktur. Den bedste måde at gøre dette på er at forstå udviklingen på markedet. Det første diagram nedenfor giver et eksempel på, hvordan breakoutindikatoren for MT4 er tegnet sammen med tendensen (ved hjælp af glidende gennemsnit).

MT4 Breakout indikatoren - hvordan man bruger den?

MT4 breakout indikatoren er en ret simpel indikator. I stedet for at du behøver at tegne breakout-intervallerne, indikerer indikatoren automatisk afbrydningsbokse for dig. Du kan også definere tidsperioden for indikatoren.

De generelle indstillinger er, at breakoutindikatoren starter fra den første time af handel. Du kan derefter indstille den endelige handelstid. Inden for denne definerede tidsramme tegner breakoutindikatoren høj og lav af perioden.

Installering af breakout indikatoren er ret simpel. Download filen og installer den i indikatormappen på din MT4 handelsplatform. Derefter åbner du handelsterminalen og opdaterer indikatorvinduet. Når du ser breakoutindikatoren på din liste, kan du trække / slippe indikatoren på kortet efter eget valg.

Nedenfor er konfigurationsindstillingerne for MT4 breakout indikatoren.


MT4 Konfigurationsvindue - Indbrudningsindikator

Ovenstående konfigurationsvindue viser dig detaljerne om, hvordan du kan tilpasse indikatorens indstilling. En af ulemperne ved breakout indikatoren er, at den er afhængig af tidssessionerne.

Dette betyder at du ikke kan bruge ovenstående breakout indikator til at plotte breakouts i forskellige perioder af trenden. Denne breakoutindikator bruges snarere til at plotte området under en handelssession.

Tilpasningen omfatter også evnen til at farve kode indikatoren for at gøre det mere visuelt tiltalende.

Når indikatoren er anvendt på diagrammerne, så ser det sådan ud.


MT4 breakout indikator

Som du kan se i ovenstående diagram, indstiller vi breakoutindikatoren for at starte fra åbningstiden for dagen på timetabellen. Efter dette indstiller vi også tidslinjen for indikatoren, afbildet af den lodrette linje, som markerer starten på den næste handelssession.

Da prisen går ud fra tidsperioderne og rækken, kan handlende handle med breakout efter eget valg. Indikatoren kan supplere ethvert handelssystem. Faktisk kan du opbygge dit eget handelssystem baseret på breakout indikatoren brugt ovenfor.

Breakout handelsstrategi ved hjælp af MT4 breakout indikatoren

Der er forskellige strategier, som man kan bruge med breakout indikatoren. Det skal dog bemærkes, at breakoutindikatoren er ideel, når den bruges i tidsrammen på en time .

Hvis du skifter til en højere tidsramme som f.eks. Fire timers periode, er det sandsynligt, at indikatoren ikke virker så godt. Du bliver nødt til at øge periodens indstillinger. På den anden side kan du skifte til et lavere tidsrammeskema, som f.eks. Tidsrammen på 15 minutter eller 30 minutter.

I dette afsnit beskriver vi en ret simpel måde, at du bruger breakoutindikatoren. Vi anvender først breakout indikatoren og benytter også et 20-års glidende gennemsnit (eksponentiel). Dette giver dig mulighed for at måle tendensen på markederne også.

Når begge indikatorer er anvendt på diagrammet, så ser det sådan ud.


MT4 Breakout strategi

I ovenstående diagram har vi inkluderet det 20-årige eksponentielle glidende gennemsnit og breakout indikatoren. En simpel måde at handle på er at se på breakoutområdet fra den foregående dag.

Du kan se, at vi har tegnet en sort vandret linje på diagrammet for den foregående session (den anden fra venstre). Efter det lave af dette venter vi på, at prisen bryder dette niveau. Bemærk, at vi samtidig forventer, at prisen ligger under det glidende gennemsnit.

Efter nedbruddet under det lave, venter vi på, at prisen går tilbage til dette niveau. Den næste dag kan du se, at prisen bryder ud lavere og derefter straks samler at genprøve dette niveau. På en sådan retest tager vi korte positioner.

Stopene placeres i nærheden af de tidligere højder, mens målet er indstillet til næste dags nedre rækkevidde af breakout. Når handel er udløst, og prisen bevæger sig i din retning, er det ideelt, at du flytter dine stop for at bryde lige.

Du kan se, at den oprindelige risiko / belønningsopsætning er ca. 1: 1. Derfor er det vigtigt, at du flytter din risiko til breakeven for at undgå at tabe risiko på bordet.

Iagttagelse af ovenstående diagram kan du se, at prisen til sidst bryder ned lavere, og test det tidligere lavtliggende mål. Du kan lade en del af stillingen være åben og spore dine stop.

Efterfølgende stop kan gøres ved at flytte stoptabet til den forrige -1 dages høje. Dette sikrer, at du ikke risikerer yderligere, men også låser nogle overskud. Denne metode er meget nem at handle på kort sigt, og når tendensen er stærk.

Det virker måske ikke så godt, når markederne spænder. I det næste diagram har vi et eksempel på en lang position, som du kan anvende på samme måde.


MT4 Breakout strategi - Long position eksempel

I ovenstående diagram kan du se, at vi sætter vores horisontale linje til den foregående dags høje. Efter breakout over dette niveau ser vi, at prisen falder tilbage for at teste den foregående dags høje.

Dette udløser adgangen til handel. Når handel er afhentet, vil du opdage, at prisen begynder at bevæge sig i retningen. Vi flytter hurtigt positionen til at bryde lige, og mens det første mål er afhentet, springer vi derefter stopperne, indtil markederne holder op med handel.

Pauseindikatoren som illustreret ovenfor er let at arbejde med. Ud over at bruge det glidende gennemsnit kan du også bruge tekniske oscillatorer eller andre indikatorer, der kan hjælpe dig med at handle bedre.

Du kan også eksperimentere med at bruge Bollinger-båndene eller andre kanalindikatorer for eksempel og bruge det sammen med MT4 breakout indikatoren.

MT4 breakout indikatoren - Konklusion

Til konklusion er MT4 breakout indikatoren en brugerdefineret teknisk indikator, der gør det muligt at tilpasse indstillingerne. Dens primære brug er at plotte de højder og de lave niveauer, der dannes.

Afhængigt af om din mægler er GMT eller GMT + 2 eller GMT + 3, kan du tilpasse indstillingerne for MT4 breakout indikatoren. Når kasserne er oprettet, kan du vente på prisforanstaltninger til at bryde ud fra rækken.

Udbrudsniveauet vil potentielt give dig handelsmuligheder. Det anbefales, at du ikke bruger MT4 breakout indikatoren isoleret, da det kan føre til falske signaler. Derfor bør du bruge denne indikator sammen med andre tekniske indikatorer, der kan validere prishandlingen for dig.

Denne enkle handelsindikator bruges kun til kortvarig handel. Det fungerer bedst på tidsrammer fra 1 time til lavere. For daghandlere kan dette være et nyttigt værktøj, da det viser dem mulige handelsmuligheder på en intradag basis.

Kombinere med andre tekniske indikatorer giver breakout-indikatoren dig mulighed for at fange volatilitets-ledningen, som er fælles for sådanne mønstre på markedet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.