Belkhayates Center of Gravity indikator

Tyngdepunktet handelsindikator er en del af et handelssystem skabt af El Mostafa Belkhayate. Belkhayate var vinder af Paris Salon AY Technical Analyst i 2009. Han var også sølvvinderen af trofæet i 2010.

Center Of Gravity Indicator

Download the Center Of Gravity Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Belkhayate udover at være en handel er grundlæggeren af Belkhayate Asset Management. Kapitalforvaltningsselskabet er et schweizisk baseret firma, der specialiserer sig i handel med varer og tilbyder markedsfremstilling, risikostyring og finansiering.

Der er ikke meget information om, hvordan Belkhayates Ceter of gravity indicator virker.

Det bør være vigtigt at bemærke, at tyngdekraftsystemet udviklet af Belkhayate ikke bør forveksles med en anden indikator med samme navn skabt af John Ehlers i 2002. Ehlers tyngdepunktindikator er i grunden en oscillator, der bruges til at vælge vendepunkter i pris under et sideløbende område.

På den anden side er Belkhayates tyngdepunktssystem en indikator, der består af parabolske linjer og er tegnet på diagrammet.

Det første diagram nedenfor viser et eksempel på Belkhayates tyngdepunktindikator.

{modal url = "billeder / artikler / center-of-gravitiy-indikator / 01-Belkhayate-COG-Indicator.png"} {/ Modal}

Figur 1: Belkhayate, Center of Gravity Indicator

I figur 1 kan du se indikatoren vist på diagrammet. Hovedblå linjen er tyngdepunktet. Mellemrummet mellem de grønne og de orange linjer repræsenterer købs- og salgsområdet.

Belkhayates tyngdepunktindikator siges at være baseret på en polynomial ikke-parametrisk regressionsmetode til beregning af tyngdepunktet. Efter at tyngdepunktet er afledt, er de ydre grønne linjer baseret på Fibonacci's 1.618 amplitude, mens de dannes 2 og 3 standardafvigelser fra hovedlinjen.

Der er ikke meget information om indstillingskonfigurationen for tyngdepunktet. De eneste synlige indstillinger er indstillingen bar_back. Dette sætter i grunden varigheden af antallet af søjler for at se tilbage.

Standardindstillingen er 125. Det betyder, at tyngdepunktindikatoren ser tilbage på de sidste 125 bar.

Kstd er i grunden standardafvigelsesniveauerne. Standardindstillingen er 2, men du kan ændre den til 3 eller mere. Husk dog, at standardindstillingen på 2 er tilstrækkelig, da volatiliteten ikke er så høj at skubbe prisaktiviteten til højderne af en 3 standardafvigelse.

{modal url = "billeder / artikler / center-of-gravitiy-indikator / 02-Center-of-gravity-indicator-settings.PNG"} {/ Modal}

Figur 2: Indikatorindstillinger for tyngdepunktet MT4

Endelig er toDefault det niveau, du skal bruge til at ændre indikatorens følsomhed. Standardindstillingen er 2. Når den er ændret til en højere værdi, har indikatoren tendens til at være mere glat, mens standardværdien er indstillet til 1, er indikatorens indstilling mere følsom for prisen.

Hvordan handler du med tyngdepunktet?

Det første skridt er at kigge efter retningen af COG-indikatoren. Hvis f.eks. COG-indikatoren peger opad, så se kun for køb eller lange positioner. Ligeledes, hvis COG-indikatoren peger nedad, så kig kun for salgspositioner.

Du kan også opbygge din egen markedskontekst og identificere udviklingen på den tidsramme, du ser på. Hvis du ser at tendensen er nede, og at COG-indikatoren også signalerer den samme tendens ved selve indikatorens retning.

Nogle erhvervsdrivende ser også på flere tidsrammeanalyser. I dette scenario, hvis COG peger opad i H4-tidsrammen, kan handlende se på H1-tidsrammen. På H1, vent indtil COG også peger opad (efter at korrektionen er gennemført).

Herefter kan du handle i retning af H4 COG indikatoren. Ved at gøre det kunne du vælge vendepunkter i priskorrektion og handle med den pågældende tidsramme. Dette kan hjælpe dig med at maksimere overskuddet.

Tag overskudsniveauer

Take profit regler er enkle. Ved hjælp af tyngdepunktindikatoren kan du sætte overskuddet på den blå linje, som er det dynamiske tyngdepunkt. De fleste gange har prisen imidlertid tendens til at overskride det dynamiske tyngdepunkt. Derfor er en måde at handle på at se på at splitte dine positioner.

Alternativt kan du bruge trailing stop for at hjælpe med at låse overskud.

Stop tab niveauer

Centeret for Gravity (COG) anvender drejningsniveauerne (over og under) det dynamiske tyngdepunkt, hvilket også er indtastningslinjen. Stop-niveauerne kan i det mindste indstilles på 1: 2 basis.

Du kan se på de mulige kritiske niveauer ved hjælp af andre indikatorer, såsom drejepunkter, støtte- og modstandsniveauer og så videre. Du kan også kigge på prishandlingen selv og placere dine stopniveauer ved eller tæt på de vigtigste svingpunkter i pris.

Handelseksempler - Tyngdepunkt

Nedenstående diagram nedenfor viser tyngdepunktet på prisoversigten. Som du kan se, lyser indikatoren nedad, hvilket tyder på, at tendensen er nede.

{modal url = "billeder / artikler / center-of-gravitiy-indicator / 03-Trading-signaler-center-of-gravity.png"} {/ Modal}

Figur 3: Gravitationshandelssignaler

Når prisen nærmer sig den ydre grønne linje, kan en salgsstilling tages. I figur 3 kan du se de røde, sorte og grønne vandrette linjer. Disse linjer er tegnet ud fra de niveauer, der er afbildet med tyngdepunktet.

En kort position tages, når prisen når den ydre grønne linje. Stopene placeres først ved de seneste højder ses til venstre. Målet sættes så til det blå tyngdepunkt.

Selv om denne position kan handles isoleret, kan vi også se på flere tidsrammeanalyser.

Det næste diagram viser den daglige tidsramme med tyngdepunktet. Du kan se, at den daglige trend også er nede. For nylig testede prisen den grønne linje, før den skubbede ned. Som følge heraf kan vi nu justere de korte positioner igen.

{modal url = "images / articles / center-of-gravitiy-indikator / 04-Center-of-gravity-MTF.png"} {/ Modal}

Figur 4: Tyngdepunktindikator med flerårig ramme

De stiplede linjer repræsenterer niveauerne fra 30-minutters tidsrammen, mens de dristige linjer nu repræsenterer indgang, stop og målniveauer fra den daglige tidsramme.

Fra ovenstående diagram kan du se, hvordan handelssignalerne kan maksimeres ud fra tyngdepunktet.

Afslutningsvis er tyngdepunktindikatoren en teknisk indikator, der tyder på prisoversigten. Udviklet af Mostafa Belkhayate, arbejder tyngdepunktsindikatoren på forudsætningen for reversion til middelværdien.

Pris handlinger tendens til at tendens til at gravitate mod den blå linje, som er tyngdepunktet. Ved hjælp af denne enkle men sofistikerede indikator kan man nemt handle forexmarkederne.

Indholdsfortegnelse

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!