Valuta Par Korrelationsindikator for MT4



Table Of Contents:

  1. Valuta Par Korrelationsindikator for MT4
  2. Fordele ved brug af valutaparrelationsindikatoren for MT4
  3. Mulige handelsideer ved brug af valutaparrelationsindikatoren for MT4

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 er en indikator, der bruges til at foretage statistisk analyse om, hvordan et handelsaktiv eller valutapar enten bevæger sig med eller mod et andet handelsaktiv eller valutapar. Denne indikator viser de udstrækninger, som de to aktiver eller valutapar har flyttet, enten er tilsvarende retning, i modsatte retninger til hinanden og eller i retninger, der er helt tilfældige i forhold til hinanden.

Valutaparrelationsindikatoren blev oprettet for at hjælpe handlende med at identificere de gennemsnitlige bevægelser mellem to handelsaktiver eller valutapar i samme tidsramme under analyse i Meta Trader 4 (MT4). Dette hjælper den erhvervsdrivende med at straks få øje på, når der er udløst bevægelser enten på en eller begge handelsaktiver eller valutapar under analyse, enten i samme retning eller i modsat retning til hinanden.

FREE Currency Pairs Correlation Indicator

Download the FREE Currency Pairs Correlation Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordele ved brug af valutaparrelationsindikatoren for MT4

En af de største fordele for den erhvervsdrivende, der bruger valutaparrelationsindikatoren i MT4-handel, er, at den erhvervsdrivende, der bruger det, ikke behøver at vende mellem de to forskellige valutaer under analyse for at se, hvilke bevægelser der sker på hvert par eller handelsaktiv og hvordan de er relateret til hinanden med positivt eller negativt, og også hvordan de påvirker hinanden.

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 er også meget robust og yderst effektiv til at spotte prisdivergens mellem to bestemte handelsaktiver eller valutapar, der normalt skal bevæge sig i samme retning, men af en eller anden grund bevæger sig i forskellige retninger kort. Denne ulighed i prisbevægelserne mellem de to handelsaktiver eller valutapar skaber øjeblikkeligt en rentabel mulighed for den erhvervsdrivende, hvor han eller hun kan vælge at købe en af valutaerne eller handelsaktiverne og sælge den anden valuta eller handelsaktiv.

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 bruges til at registrere en trendændring.

Normalt kan valutaparrelationsindikatoren let opdage prisforskelle, og den erhvervsdrivende kan kapitalisere ved at købe en af valutaerne eller handelsaktiverne og sælge den anden valuta eller handelsaktiv, fordi deres priser i sidste ende handler tilbage til en gennemsnitlig pris og bevæge sig i Samme retning sammen igen efter et kort stykke tid, da mange handlende allerede ville have aktiveret muligheden så hurtigt som det fremgik og derved mindske eller afslutte mulighederne for sene handlende.

Tænk på det med hensyn til to markeder, marked A og marked B. Prisen på æbler på begge markeder er normalt ens, så hvis prisen på æbler i marked A er $ 15, er prisen også næsten $ 15 i marked B. Priserne af æbler på disse to markeder svinger også sammen, så siger efterspørgslen efter æbler øget, prisen på æbler ville stige op til omkring $ 22 ensartet på begge markeder.

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 bruges til at registrere en trendændring.

Nu en dag indser du, at prisen på æbler er $ 22 på marked A, men på grund af en ny leverandør i byen er prisen i marked B faldet til omkring $ 7. Dette skaber en meget enestående mulighed og også et meget kort tidsvindue for at udnytte muligheden, som når æblekøbere og sælgere indser prisforskellen, er de meget tilbøjelige til at købe en hel del på markedet B på grund af de lave priser og så sælge en meget på markedet A på grund af de høje priser.

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 bruges til at registrere en trendændring.

Når dette gøres af de handlende en række gange, går priserne på æbler på begge markeder tilbage til at være ensartede, da mange erhvervsdrivende er blevet bevidste om og udnyttet muligheden. Eksemplet er bogstaveligt talt det samme for to positive korrelerede handelsaktiver eller valutapar, som pludselig oplever en divergens i priserne mellem dem.

Mulige handelsideer ved brug af valutaparrelationsindikatoren for MT4

Nogle par, der kunne overvåges og analyseres af en erhvervsdrivende for at opdage mulige divergenser, da de er positivt korrelerede, omfatter EURUSD- og GBPUSD-par, USDCHF- og USDJPY-par, AUDUSD- og EURUSD-par, AUSUSD- og GBPUSD-parterne og endelig EURUSD og NZDUSD par.

Valutaparrelationsindikatoren til MT4 bruges til at registrere et stort træk.

Med de nævnte par kan den erhvervsdrivende så se vores prisforskelle mellem dem, og så være parat til hurtigt at drage fordel af en sådan unik handelsmulighed.

Valutaparrelationsindikatoren for MT4 bruges til at registrere et stort træk, efter at indikatorerne er blevet udvidet igen.

Den erhvervsdrivende, der bruger valutaparrelationsindikatoren, kan derefter søge efter, hvornår priserne på hver af handelsaktiverne eller valutaparene bevæger sig i samme retning sammen eller når de begge bevæger sig i helt modsatte retninger. Traders vil så nødt til at bestemme i hvilken grad disse sammenhænge og afvigelser finder sted og drage fordel af de mest oplagte og eller de største bevægelser.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.