EURX - Euro Valuta Indikator for MT4



Table Of Contents:

  1. EURX - Euro Valuta Indikator for MT4
  2. Fordele ved at bruge EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er en indikator, der overvåger en kurv af valutaer og plots 2 signalbevægelser gennemsnitlige linjer baseret på bevægelserne fra alle de valutapar, der udgør den valuta kurv, det ser. Det bruges udelukkende på Meta Trader 4 platformen og har mange fordele, det giver forhandlere.

FREE EURX Euro Currency Index Indicator

Download the FREE EURX Euro Currency Index Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordele ved at bruge EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 overvåger automatisk alle par, der udgør valutakurven justerbar fra indikatorindstillingerne, og den overvåger alle disse par på samme tid, komprimerer al prisbevægelsen der sker på disse par i signaler, der er så vist til erhvervsdrivende via 2 signalgennemsnitlige linjer. Det betyder, at når handlende bruger denne indikator, er de signaler, de får, i grunden en ophobning af aggregeret prisaktion på alle de enkelte valutapar, der udgør valutakurven.

Dette hjælper den erhvervsdrivende med at se et mere glatgjort billede af, hvad virkningen af en hvilken som helst global økonomisk aktivitet har på det enkeltpar, der er nævneren af valutakurven. Dette gør det muligt for erhvervsdrivende at få vist poster i tendenser, der ikke er baseret på signalerne fra et valutapar, men snarere på alle par i valutakurven kombineret sammen. En erhvervsdrivende kan registrere poster ved brug af EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4, når en af de to signallinjer krydser hinanden og vender mod en enkelt retning.

En anden ekstra fordel ved at bruge EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er, at det giver forhandlere mulighed for at se udgangen fra en trend. Når du bruger en indikator, der samler signaler fra individuelle valutapar, der danner en valutaparkurv, indeholder de producerede signaler ikke kun udtalelser fra den erhvervsdrivendes arbejde med et enkelt valutapar. De frembragte signaler er en ophobning af alle de beslutninger, som handlende har lavet på alle de enkelte valutapar, der udgør valutakurven.

Det betyder, at hvis et enkelt par trænger op, og indikatoren, der repræsenterer valutaparkurven, begynder at udvikle sig nedad, kan det være en advarsel for den erhvervsdrivende, der måske i øjeblikket er i en uptrend eller som måske forsøger at komme ind i en uptrend at denne tendens måske snart er forbi, og at den erhvervsdrivende bør omhyggeligt passe på en downtrend i tilfælde af en omvendt prisstigning er ved at ske. Denne information hjælper den erhvervsdrivende til bedre at forplanlægge deres handelsstillinger og beslutninger.

En stor fordel ved at bruge EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er, at det hjælper erhvervsdrivende til at deltage fuldt ud i de enkelte bølger af en trend. Det betyder, at erhvervsdrivende vil vide, hvornår en ny bølge af bevægelse begynder at ske siden den pågældende bølge ville starte i de forskellige valutaer, der udgør valutakurven, og dermed igen gøre EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 også bevæge sig i den retning. På den måde begynder den erhvervsdrivende, når en ny gyldig tendens over alle de enkelte bevægelser begynder at ske, i stedet for at tage signaler for at komme ind i bølger, kun fra et valutapar alene. Det betyder meget mere stabile signaler, der ikke kun er midlertidige bevægelser på et enkelt valutapar, og det hjælper også den erhvervsdrivende til at forblive ude af prismanipulationer i et omfang.

Brug af EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 kan også kræve, at den erhvervsdrivende bruger de højere tidsrammer meget for mere præcise signaler. Dette indebærer, at hvis en erhvervsdrivende ønsker at generere mere nøjagtige signaler i den rigtige retning af tendensen på tværs af alle parene, ville det give den erhvervsdrivende bedre at anvende denne indikator på et større tidsramme end et mindre tidsramme, da dette ville hjælpe erhvervsdrivende undgå eventuelle falske træk, der kan genereres på sådanne lavere tidsrammer og forblive kun med de større bevægelser der genereres på de større tidsrammer.

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 kan kombinere sig godt med flere kernepriser for pris handlinger som interval breakouts og trendline pauser og hoppe strategier. Det betyder, at en prishandler kan meget effektivt indarbejde denne indikator i sin værktøjskasse, da når en sådan erhvervsdrivende opdager en trend, er det sandsynligt, at tendensen vil bryde ud, hvad de normalt vil vide.

Også den erhvervsdrivende, der handler trendlinje hopper eller pauser, vil også gerne vide, hvilken retning prisen vil flytte, efter at der er sket en hoppe. Dette ville straks hjælpe den erhvervsdrivende til at etablere en position i den nævnte retning, indtil en prishandling bryder ud i den retning. Når en sådan erhvervsdrivende ser ud til en rækkevidde, kan den erhvervsdrivende derefter anvende indikatoren for at hjælpe ham eller hende til at identificere retningen for breakout. På den måde kan den erhvervsdrivende drage fordel af sådanne prisbevægelser.

En mere avanceret måde at læse EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 ville være for en erhvervsdrivende at prøve at spotte gange, når indikatoren har dannet en flad, næsten vandret overflade eller skaber meget små. bevægelser, der hverken går op eller går ned. Dette bør også betyde for den erhvervsdrivende, at prishandlingen sandsynligvis kan variere på nogle eller et flertal af parrene, der udgør valutakurven.

Den erhvervsdrivende kan derefter se indikatoren for at se, hvornår dets signallinjer vil bryde ud fra dette indikatorområde, da dette normalt kan trække priserne på alle de valutaer, der udgør valutakurven, uanset hvilken retning størstedelen af de andre valutapar går hurtigere eller senere. Dette kan være meget informativt for den erhvervsdrivende samt hjælpe ham eller hende til at planlægge frem til den næste prisbevægelse.

Også disse flade områder med inaktivitet kan så gøre det muligt for den erhvervsdrivende at forberede sig på en sandsynlig afventer stor bevægelse siden det meste af tiden. Store bevægelser sker sædvanligvis efter pris og indikatoren har været fast i en række sammen i et stykke tid.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.