Keltner Channel Indikator til MT4



Table Of Contents:

  1. Keltner Channel Indikator til MT4
  2. Fordele og ulemper ved at bruge Keltner Channels Indikator til MT4

Keltner Channel Indicator for MT4 er et værktøj bygget til Meta Trader 4 charting software. Denne indikator skaber prisudslag baseret på, hvor volatile prisen på et bestemt valutapar eller handelsaktiv er på et bestemt tidspunkt. Mellem disse 2 priskuverter ligger et eksponentielt flytende gennemsnit der gør keltnerkanalerne ligner de standardafvigelsesbaserede Bollinger Bands.

FREE Keltner Channel Indicator

Download the FREE Keltner Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Hvad angår hvordan det plotter sine signaler rundt om et handelsaktiv eller valutapar, indstiller Keltner Channel Indicator for MT4 afstanden mellem den øverste konvolut som regel over prisen og bundkonvolutten, som normalt ligger under prisen ved hjælp af den gennemsnitlige True True Range-indikator (ATR), som er en indikator for, at de fleste handlende og finansielle analytikere vil være enige om, er en af de mest stabile og nyttige indikatorer i Meta Trader 4-pakken af værktøjer.

Brug af Keltner Channel til MT4 tilbyder faktisk erhvervsdrivende mange fordele og meget få ulemper. Lad os gå igennem nogle af dem sammen meget hurtigt nedenfor.

Fordele og ulemper ved at bruge Keltner Channels Indikator til MT4

En af de mest fremtrædende fordele er, at den erhvervsdrivende bruger det er, at det allerede er et meget populært handelsværktøj, der anvendes af handlende over hele verden i deres daglige handel. Dette skal straks fortælle den erhvervsdrivende, at Keltner-kanalerne er meget pålidelige i den måde, de skaber signaler baseret på pris handling. Dette giver så den erhvervsdrivende mulighed for at stole på de signaler, som Keltner Channel derefter genererer for den erhvervsdrivende, da de er mest pålidelige.

En anden fordel ved at bruge Keltner Channel Indicator for MT4 er, at det kan hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere og bestemme præcis, hvad den aktuelle tendens er på tværs af alle tidsrammer og handelsaktiver eller valutapar, som indikatoren er placeret på. Det betyder, at indikatoren derefter kan bruges som go-to trend detektor for deres handel, da den er bygget præcist til det. Det betyder også, at Keltner-kanalerne kan bruges sammen med en anden indikator, der kan hjælpe den erhvervsdrivende med at tage indgange i retning af en trend, da begge kombineret sammen ville give den erhvervsdrivende mulighed for at finde ud af den effektive trendretning og tage indgange baseret på den retning alene. Dette fører let til overskud på markederne.

Traders kan også bruge Keltner Channel Indicator til MT4 til at se meget rene og kraftfulde potentielle tilbageførsler i pris handling. Dette betyder simpelthen, at indikatoren kan hjælpe de erhvervsdrivende til at spore omvendelser, som de sker i realtid. På en måde kan dette opnås, når Trader ser ca. 3 til 4 forskellige tidsrammer ved brug af Keltner Channel Indicator for MT4. Dette vil straks give den erhvervsdrivende mulighed for at se, hvordan disse prissvingninger sker, og hvad prisforanstaltninger gør som reaktion på disse tilbageførsler på tværs af tidsrammerne. I meget kort tid vil erhvervsdrivende helt forstå, at forexmarkederne faktisk er et uanset tidsrammen, hvor erhvervsdrivende ser på prisen fra.

En anden åbenbar fordel ved at bruge keltner-kanalindikatoren er, at den kan give erhvervsdrivende pålidelige handelssignaler i løbet af handelsdagen. Dette er normalt når prisen krydser over alle sine kanaler i det ydre rum eller under det er lavere kanaler i lavere ydre rum. Dette hjælper i høj grad erhvervsdrivende at se, hvor flygtige prisen går, og for at se, hvor længe den varer uden for Keltner-kanalerne, da dette kan vise erhvervsdrivende præcis, hvor længe prisudviklingen forventes at vare, eller hvor lang tid det rent faktisk varer, afhængigt af hvornår det krydser tilbage til Keltner kanalerne.

En af de fantastiske ting ved at bruge Keltner-kanalindikatoren for MetaTrader 4 er, at den umiddelbart hjælper Trader til at se, hvornår prisen er meget volatil. Nu har dette et par fordele ved det.

Den første fordel ville være, at Trader straks kan se, at der er en tendens i gang. En anden fordel vil være, at Trader kan se præcis, hvordan denne udvikling skrider frem. Hvorfor se pris, det danner straks grundlag for erhvervsdrivende at forstå præcis, hvad prisen gør. for eksempel i løbet af en uptrend kan en erhvervsdrivende se prisen flytte uden for Keltner-kanalen i den opadgående retning. Trader kan derefter følge flytningen, da keltner-kanalen fungerer som en stop-loss guide til Trader, der allerede er i trenden, da den følger trenden hele vejen til toppen og identificerer præcis, hvor trenden begynder at vende.

En anden vigtig og imponerende måde, som Traders kan bruge keltner-kanalen, er at identificere store tendenser. Keltner-kanalerne giver handelskunderne mulighed for at identificere store tendenser ved at hjælpe dem med at ignorere de mindre tendenser og en form for udjævning af prisforanstaltninger på en sådan måde, at erhvervsdrivende ikke ser de mindre tendenser så ofte som han ville, hvis keltner-kanalerne ikke var på plads der. Dette ville straks give erhvervsdrivende mulighed for at identificere store handelsmuligheder ved at identificere prismønstre, der er vist ved de store tendenser.

Når en erhvervsdrivende kan identificere disse prismønstre, kan Trader deltage i handel med det større trendbillede.
Derfor giver Keltner-kanalerne den erhvervsdrivende mulighed for derefter at se prisomvendelser, spot store prismønstre og kan hjælpe den erhvervsdrivende med at identificere store breakouts i trend og handle dem effektivt.

Keltner-kanalerne kan arbejde på en hvilken som helst tidsramme fra 1-minutsdiagrammerne til de daglige diagrammer og kan integreres i alle større handelssystemer, der allerede er brugt af erhvervsdrivende. Denne integration vil bidrage til at forfine enhver handelsstrategi, som en erhvervsdrivende måtte have, og kan bidrage til at få det bedste ud i andre handelssystemer.

Brug af Keltner-kanalerne i handel vil kræve, at erhvervsdrivende fortsætter med at øve sig, tage handler ved hjælp af indikatoren med et meget beskyttende stop og en streng pengehåndteringsrutine, og i et kort tid kan den erhvervsdrivende mestre ved at bruge indikatoren til at handle.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.