ADX BARS Indicator For MT4



Table Of Contents:

  1. ADX BARS Indicator For MT4
  2. Ζώνη προσφοράς και ζήτησης
  3. Αξιοποιώντας τον δείκτη
  4. Αξιολόγηση των παραγόντων ειδήσεων
  5. Προστασία του κεφαλαίου διαπραγμάτευσής σας
  6. Χρήσιμες συμβουλές

Ο ADX BARS Indicator For MT4 είναι ένας δείκτης πριμοδότησης που βοηθά τους εμπόρους λιανικής να κάνουν συνεπή χρήματα. Μερικοί από τους νέους εμπόρους βασίζονται υπερβολικά στους δείκτες και τελικά χάνουν τα χρήματα. Για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσω της διαπραγμάτευσης, πρέπει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε δείκτες για την εύρεση συναλλαγών υψηλής ποιότητας. Παίρνοντας οφέλη από τους προηγμένους δείκτες όπως το ADX BARS Indicator For MT4 , μπορείτε να αναπτύξετε ένα τέλειο σύστημα συναλλαγών.

FREE ADX BARS Indicator

Download the FREE ADX BARS Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Ο ADX BARS Indicator For MT4 είναι ένας τύπος. Χρωματίζει το κηροπήγιο με διαφορετικό χρώμα, έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να καθορίσουν την τάση. Πείτε, για παράδειγμα, εάν η αγορά κινείται υπό τον έλεγχο των αρκούδων, θα δείτε κόκκινα βαμμένα κεριά. Αντίθετα, αν η αγορά κινηθεί υπέρ των ταύρων, θα δείτε πράσινα βαμμένα κεριά. Μερικοί από εσάς μπορεί να δουν, αυτές οι δυνατότητες είναι ήδη διαθέσιμες με βάση το άνοιγμα ή το κλείσιμο του κεριού. Αλλά στην πραγματικότητα, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο ADX BARS Indicator For MT4 εξαρτάται από πιο περίπλοκους υπολογισμούς. Θα δείτε πολλά πράσινα κεριά βαμμένα με κόκκινο χρώμα και αντίστροφα. Δίνει την ακριβή ισχύ της τάσης. Ας μάθουμε πώς ο τέλειος τρόπος χρήσης του ADX BARS Indicator For MT4 .

Ζώνη προσφοράς και ζήτησης

Η προσφορά είναι μια σημαντική ζώνη όπου η πτώση των τιμών. Αντίθετα, οι τιμές αυξάνονται όταν πλησιάζει η ζώνη ζήτησης. Περισσότερη ζήτηση σημαίνει μεγαλύτερη πίεση στην αγορά. Αν δεν μάθετε να αξιολογείτε το βασικό σημείο συναλλαγών, είναι δύσκολο να φιλτράρετε τις καλύτερες συναλλαγές. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να αναλύσετε τους βασικούς παράγοντες στο ημερήσιο και εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο. Ξεχάστε τους παράγοντες κινδύνου στις συναλλαγές. Αν δεν τηρήσετε τον μεταβαλλόμενο χαρακτήρα αυτής της αγοράς, θα πρέπει να ανοίξετε ένα εμπόριο. Εκείνοι που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το ADX BARS Indicator For MT4 χωρίς να γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Σκεφτείτε σαν τους επαγγελματίες και δημιουργήστε μια μοναδική στρατηγική. Ποτέ δεν εξαρτώνται από τις ενδείξεις οποιουδήποτε δείκτη, αφού βοηθούν μόνο τα εργαλεία.

Αξιοποιώντας τον δείκτη

Για να επωφεληθείτε από τον ADX BARS Indicator For MT4 , σκεφτείτε διαφορετικά. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εμπορική στρατηγική, η χρήση του ADX BARS Indicator For MT4 απαιτεί γνώση της αγοράς εξάπλωσης. Τις περισσότερες φορές, η αγορά τείνει να εμπορεύεται σε μια περιορισμένη περιοχή μετά από ένα εκτεταμένο ράλι. Αυτός ο σχηματισμός ζώνης εμπιστοσύνης υποδηλώνει μια επικείμενη αλλαγή τιμών. Όσοι είναι προχωρημένοι αρχίζουν να αναλύουν τα νέα ειδήσεων για να εκτιμήσουν την κατάσταση του ξεμπλοκαρίσματος. Μπορεί να μπερδευτείτε διαβάζοντας αυτό το άρθρο, αφού δείτε μια ρύθμιση του εμπορίου, όλα θα έχουν νόημα.

Σχήμα: Μείωση του ζεύγους GBPUSD μετά την αγορά που κυμαίνεται

Μετά την εγκατάσταση του ADX BARS Indicator For MT4 , μπορείτε να δείτε πώς το κερί είναι βαμμένο με κόκκινο χρώμα αφού η συνολική προκατάληψη είναι bearish. Αλλά η τοποθέτηση του εμπορίου σε μια τάση στην αγορά είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα ισχυρό μοτίβο ξεμπλοκάρισμα. Η πράσινη περιοχή δείχνει ισχυρή υποστήριξη για το ζεύγος GBPUSD. Η τιμή που αναπήδησε προσφέρει αρκετές φορές, αλλά στο τέλος, οι αρκούδες κατάφεραν να παραβιάσουν αυτό το επίπεδο. Μετά το κλείσιμο της τιμής του νομίσματος κάτω από τη ζώνη ζήτησης, η τιμή σχημάτισε μια αγορά που κυμαινόταν κοντά στην κρίσιμη υποστήριξη. Μετά το ξεμπλοκάρισμα προς τα κάτω, είναι μια τέλεια ευκαιρία να εκτελέσετε σύντομο εμπόριο.

Αξιολόγηση των παραγόντων ειδήσεων

Χωρίς να αξιολογείτε τους ειδησεογραφικούς παράγοντες στις συναλλαγές, λοξοτομείτε ένα σταθερό κέρδος. Οι νέοι έμποροι συχνά σκέφτονται ότι ο ADX BARS Indicator For MT4 παράγει πάντα τα καλύτερα σήματα. Αλλά θα πρέπει να συνδυάσετε τα δεδομένα των ειδήσεων και τα τεχνικά δεδομένα ώστε να συμβαδίσετε με τις αναγνώσεις του δείκτη. Εκείνοι που δυσκολεύονται να αξιολογήσουν τους ειδησεογραφικούς παράγοντες δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Ανοίξτε ένα λογαριασμό πρακτικής με έναν φημισμένο μεσίτη και προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τη φύση της αγοράς. Αφού γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά αυτής της αγοράς, μπορείτε να αποφύγετε εύκολα την ψεύτικη ακίδα και να εξασφαλίσετε την επένδυσή σας. Και πάντα να θυμάστε, δεν μπορείτε να κάνετε κέρδος από την ανάλυση ειδήσεων από τους επαγγελματίες εμπόρους. Η αγορά είναι εξαιρετικά ασταθής και είναι δύσκολο να προβλεφθεί η κίνηση των τιμών στην κατάλληλη στιγμή με βάση την ανάλυση άλλων ανθρώπων. Έτσι, μάθετε να αναλύετε τα δεδομένα ειδήσεων μόνοι σας.

Προστασία του κεφαλαίου διαπραγμάτευσής σας

Εκείνοι που σκέφτονται τον ADX BARS Indicator For MT4 παράγουν πάντα σήματα ποιότητας κάνει ένα μεγάλο λάθος. Μερικές φορές, θα χάσετε τις συναλλαγές σας ακόμα και μετά από όλες τις λεπτομέρειες αυτής της αγοράς. Λοιπόν, πώς αντιμετωπίζετε μια τόσο περίπλοκη κατάσταση; Αυτό είναι όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια απώλεια στάση. Η εμπορία της αγοράς χωρίς την απώλεια stop είναι ένα από τα βασικά ζητήματα για τα οποία οι έμποροι χάνουν χρήματα. Είναι αλήθεια ότι ο ADX BARS Indicator For MT4 παράγει σήματα υψηλής ποιότητας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρετε πολύ μεγάλο κίνδυνο. Μετά από συντηρητική διαπραγμάτευση, η τεχνική είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε κέρδος.

Χρήσιμες συμβουλές

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ADX BARS Indicator For MT4 , μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον δείκτη σωστά στο λογαριασμό πρακτικής. Ποτέ μην δοκιμάζετε νέα πράγματα στην αγορά επειδή προκαλεί μεγάλες απώλειες. Εκείνοι που έχουν τεράστιο χρήμα, μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να μάθουν να ανταλλάσσουν εμπόριο στο πραγματικό περιβάλλον. Αλλά δεν υπάρχει σημαντικό ζήτημα μεταξύ της επίδειξης και της πραγματικής τροφοδότησης των τιμών. Αν συγκρίνετε την κίνηση των τιμών αυτών των δύο περιβαλλόντων, θα παρατηρήσετε μηδενική καθυστέρηση. Σκεφτείτε την πλατφόρμα επίδειξης ως το δικό σας μάθημα. Προσπαθήστε να ενσωματώσετε το ADX BARS Indicator For MT4 με την υπάρχουσα στρατηγική σας. Ίσως να το βρείτε υπερβολικά περίπλοκο αλλά μόλις καταφέρετε να ολοκληρώσετε αυτό το έργο, τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.