Δείκτης αναλογίας πλάτους BBands για το Meta Trader 4



Table Of Contents:

  1. Δείκτης αναλογίας πλάτους BBands για το Meta Trader 4
  2. Πλεονεκτήματα από τη χρήση του Δείκτη Width Ratio BBands για MT4.

Ο Δείκτης αναλογίας πλάτους BBAND για το Meta Trader 4 είναι ένας πολύ περίεργος και μοναδικός κατασκευαστής meta trader 4 δείκτες με βάση τα Bollinger Bands με. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως υπολογίζει το πλάτος των ταινιών Bollinger για να διαπιστώσει πότε υπάρχουν συμπιέσεις στο πλάτος, καθώς αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε τεράστιες κινήσεις στη δράση των τιμών.
Τα συγκροτήματα Bollinger είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό ότι έχουν ενσωματωμένες τις προγνωστικές ιδιότητες των τιμών. Αυτό σημαίνει ότι τα συγκροτήματα Bollinger μπορούν να προβλέψουν μελλοντικές τιμές ως προς το πόσο συμπιεσμένη είναι η δράση ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να βοηθήσει τον έμπορο στο πώς αναλύει και αναμένει τάσεις.

FREE BBand Width Ratio Indicator

Download the FREE BBand Width Ratio Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης του δείκτη περιστρέφεται γύρω από τη συμπίεση και την αύξηση της τιμής. αυτή είναι μια εμπορική στρατηγική που πρέπει να μάθει με υπομονή και να δίνει αρκετή δέσμευση για να μπορέσει να κατακτηθεί. Η συμπίεση και η επέκταση των τιμών με την επισήμανση στον έμπορο ακριβώς όπου η δράση των τιμών φαίνεται να κρατιέται σε περιορισμένο εύρος.

Αυτά τα σενάρια στενής εμβέλειας είναι πολύ σημαντικά επειδή παρουσιάζουν καταστάσεις όπου οι θεσμικοί έμποροι προσπαθούν πολύ σκληρά για τους λιανέμπορους να μην γνωρίζουν ότι είναι απασχολημένοι να συσσωρεύουν εμπορικές θέσεις στην αγορά. ορισμένες από αυτές τις καταστάσεις συμπίεσης τάσεων μπορούν να εντοπιστούν σε φτερά, σχέδια σημαίας καθώς και φθίνουσες σφήνες, ανερχόμενες σφήνες και όλα τα άλλα σχήματα συστολής τιμών.

Συνήθως, αυτό που ακολουθεί είναι τα τεράστια κινήματα και η δράση των τιμών, όπου η τιμή ξεσπάει ξαφνικά σε μία κατεύθυνση και αρχίζει να κινείται σήμερα προς τα πάνω ή προς τα κάτω με πολλή δύναμη. Σε αυτό το σημείο, οι έμποροι λιανικής εξακολουθούν να προσπαθούν να ενταχθούν στην τάση, ενώ οι θεσμικοί έμποροι έχουν ήδη κέρδη καθώς συγκεντρώνουν τις θέσεις τους κατά τη συμπίεση των τιμών.

Ένα πράγμα που πιθανώς θα βοηθούσε τον έμπορο να κατανοήσει αυτόν τον δείκτη θα ήταν να προσθέσει τις μπάντες Bollinger στο διάγραμμα συναλλαγών. η προσθήκη αυτού του δείκτη στο γράφημα θα έδειχνε αμέσως στον έμπορο πώς αντιδρά η τιμή κάθε φορά που ο δείκτης αυτός κλίνει προς τα κάτω προς το κάτω μέρος του παραθύρου του. θυμηθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτός ο δείκτης είναι ότι όσο πιο πολύ οι κλίσεις του προς τα κάτω τόσο πιο σφιχτή είναι η συμπίεση μεταξύ των δύο καναλιών της μπάντας Bollinger.

Αυτό μπορεί να δείξει αμέσως στον έμπορο, όπου οι τιμές είναι πολύ συμπιεσμένες, καθώς αυτό είναι ακριβώς όπου οι θεσμικοί έμποροι είναι απασχολημένοι με την προσθήκη στις θέσεις τους. Μόλις ο έμπορος Αθλητισμός μετατοπίσει το Trader μπορεί αμέσως να περιμένει για ένα ξεμπλοκάρισμα. Οι περισσότερες φορές από το ξεμπλοκάρισμα είναι συνήθως ψεύτικες πρώτα από τότε που αυτοί οι επιπρόσθετοι έμποροι κάνουν το πρώτο ξεπέρασμα των τιμών προς λάθος κατεύθυνση. Αυτό γίνεται σκόπιμα, έτσι ώστε το πλήθος του λιανικού εμπορίου να μπορέσει να μεταπηδήσει γρήγορα στην τάση του ξεμπλοκαρίσματος, καθώς πολλοί άνθρωποι πιθανότατα γνωρίζουν ότι ξεφεύγω από μια σειρά είναι ένα μεγάλο κέρδος.

Άλλες φορές το ξεμπλοκάρισμα δεν είναι ψεύτικο. Όταν το ξεμπλοκάρισμα είναι ψεύτικο η αγορά πηγαίνει πίσω στην περιοχή και στη συνέχεια ξεσπάει προς την άλλη κατεύθυνση συνήθως πολύ γρήγορα. οι έμποροι λιανικής πώλησης συνειδητοποιούν σύντομα ότι έχουν παγιδευτεί στην λανθασμένη πλευρά της αγοράς και αρχίζουν να κλείνουν τις θέσεις τους, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω τη δυναμική της αγοράς καθώς ταχύτατα ταχύρυθμα προς την άλλη κατεύθυνση.

Η αγορά κάνει αυτό αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας παγιδεύοντας τους εμπόρους σε διαφορετικές κατευθύνσεις έως ότου ολοκληρωθεί η συνεδρίαση. Στη συνέχεια, επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα και την ημέρα μετά από εκείνη την ημέρα. η κατανόηση του τρόπου χρήσης αυτού του δείκτη θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν έμπορο, καθώς αυτός ή αυτή θα μπορούσε να έχει εκπληκτική εικόνα για το πώς σκέφτονται αυτοί οι θεσμικοί έμποροι και πώς παίζουν με τη δράση των τιμών καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης. θα επιτρέψει επίσης στους εμπόρους να κατανοήσουν πώς και γιατί οι έμποροι λιανικής χάνουν πάντα τις πρωτεύουσές τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τι μπορούν να κάνουν για να προστατευθούν από αυτά τα είδη ζημιών και να συμμετάσχουν στις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές κινήσεις.

όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον δείκτη, ο Trader θα πρέπει να παρατηρήσει ότι όταν ο δείκτης δημιουργεί υψηλές κορυφές, σημαίνει απλώς ότι η μπάντα Bollinger είναι πολύ μεγάλη τότε. αυτή η περίοδος ακολουθείται σύντομα από μια περίοδο όπου η τιμή των συμβάσεων στη συνέχεια συμβιβάζεται πριν από την επέκταση των ζωνών.

Πλεονεκτήματα από τη χρήση του Δείκτη Width Ratio BBands για MT4.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του δείκτη θα είναι το επίπεδο και η ποιότητα των γνώσεων που μπορεί να δώσει σε έναν έμπορο όσον αφορά τη δράση των τιμών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανάλυση των αγορών από τον τεχνικό έμπορο, καθώς καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τις αγορές και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει στη συνέχεια στις αγορές. Αυτό σημαίνει ότι με το χρόνο και τη συνεχή χρήση, ο έμπορος θα μάθει έπειτα πώς κάθε συστολή και επέκταση της τιμής στα μικρότερα χρονικά πλαίσια αποτελούν μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συστολής και επέκτασης της τιμής σε πολύ μεγαλύτερα χρονικά πλαίσια και πως όλα τα χρονικά πλαίσια διασυνδεδεμένα. Αυτή η κατανόηση είναι πολύ σημαντική αν ένας έμπορος θέλει πραγματικά να γίνει κορυφαίος βαθμός στο παιχνίδι των συναλλαγών τους.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για τη χρήση αυτού του δείκτη είναι ότι βοηθά τον έμπορο να εξορθολογεί τις συναλλαγές του και να μην μπαίνει στον πειρασμό σε άσχετες συναλλαγές όπου οι αγορές δεν έχουν κατευθύνσεις ή δεν είναι έτοιμες να κινηθούν. Αυτό στη συνέχεια βοηθά τον έμπορο να παραμείνει εστιασμένος και αντί να εμπορεύεται απρόσεκτα, να μάθει να παρατηρεί τις στροφές και τις στροφές στην αγορά, καθώς αυτές οδηγούν αναπόφευκτα σε κέρδη για τον έμπορο μακροπρόθεσμα.

Τέλος, έχει μια πολύ χαμηλή καμπύλη μάθησης και είναι πολύ εύκολη στη χρήση μόλις μάθει. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο δείκτης δεν έχει πολλά για τα αντικρουόμενα σήματα ή τους δείκτες με διαφορετικά χρώματα για να επικεντρωθεί ο έμπορος. Έχει μόνο έναν δείκτη που πρέπει να επικεντρωθεί ο έμπορος. Αυτό βοηθά να εκπαιδεύσει την προσοχή ενός εμπόρου και να κρατήσει τον έμπορο πιο εστιασμένη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας συναλλαγών καθώς σαρώνονται τα αγαπημένα νομίσματά τους ή εμπορεύονται περιουσιακά στοιχεία για εμπορικές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο έμπορος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η διαπραγμάτευση είναι πολύ πιο μακροπρόθεσμη από ό, τι βραχυπρόθεσμα και πρέπει να χρησιμοποιεί μια πολύ αυστηρή ρουτίνα διαχείρισης κινδύνου για να προστατεύσει το υπόλοιπό του από το να χαθεί στις αγορές.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.