Αλλαγή λογότυπου με το σύμβολο του μενού για το Meta Trader 4



Table Of Contents:

  1. Αλλαγή λογότυπου με το σύμβολο του μενού για το Meta Trader 4
  2. Οφέλη από τη χρήση του δείκτη του μενού αλλαγής συμβόλου για το Meta Trader 4

Ο δείκτης μενού συμβόλων αλλαγής γραφήματος για το Meta Trader 4 είναι ένας δείκτης που δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο για να βελτιώσει την αποδοτικότητα των εμπόρων, δείχνοντάς τους ακριβώς ποιο χρονικό πλαίσιο για ένα συγκεκριμένο ζεύγος νομισμάτων βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε οποιοδήποτε δεδομένο χρονικό σημείο. Αυτό βοηθά τον έμπορο να παραμείνει εστιασμένος και πιο οργανωμένος. Μερικά από τα άλλα οφέλη για τους εμπόρους περιγράφονται παρακάτω.

FREE Change Chart Symbol Menu Indicator

Download the FREE Change Chart Symbol Menu Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Οφέλη από τη χρήση του δείκτη του μενού αλλαγής συμβόλου για το Meta Trader 4

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη από τη χρήση του δείκτη του μενού αλλαγής συμβόλου για το Meta Trader 4 είναι ότι δίνει στον έμπορο να το χρησιμοποιήσει για μια πιο απολαυστική άποψη του τρέχοντος χρονικού πλαισίου του εμπόρου. Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπορος δεν χρειάζεται να κοιτάξει σκληρά για να δει τις μικροσκοπικές εκτυπώσεις που συνήθως έρχονται με το προεπιλεγμένο λογισμικό χαρτογράφησης του Meta Trader προκειμένου να δει ποιο χρονικό πλαίσιο είναι ο έμπορος. Αυτό βοηθά να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα ενός εμπόρου, καθώς κάνει ανάλυση λίγο πιο εύκολο για αυτόν ή αυτήν.

Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι ο δείκτης μενού αλλαγής χαρτονομισμάτων για το Meta Trader 4 προσφέρει στον έμπορο μια οπτική υπενθύμιση του χρονικού πλαισίου που έχει ο έμπορος στην οθόνη του αυτήν τη στιγμή, ώστε ο έμπορος να μην κάνει περιττά λάθη. Για παράδειγμα, πάρτε μια κατάσταση όπου ένας έμπορος που εργάζεται συνήθως στα κατώτερα χρονικά πλαίσια αποφασίζει ξαφνικά να δει το Καθημερινό χρονοδιάγραμμα, ώστε να μπορεί να κάνει λίγη ανάλυση σε ποια κατεύθυνση μπορεί να κινείται η τιμή τις επόμενες ημέρες.

Ο έμπορος που συνήθως εισέρχεται στο εμπόριο με μέγιστα μεγέθη εντολών διακοπής-απώλειας των 15 pips και κάτω γίνεται λίγο αποσπασματικός και όταν επιστρέψει στο γράφημά του αποφασίζει ξαφνικά να τοποθετήσει μια εμπορική σκέψη ότι το χρονικό διάστημα που έχει στο διάγραμμά του είναι είτε το 1 λεπτό ή το χρονικό πλαίσιο των 5 λεπτών. Στη συνέχεια προχωράει για να πραγματοποιήσει ένα εμπόριο στο ημερήσιο χρονοδιάγραμμα πριν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι το χρονικό πλαίσιο των 5 λεπτών. Ένα τέτοιο σφάλμα μπορεί να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας τον δείκτη του μενού αλλαγής συμβόλου για το Meta Trader 4 κατά τη διαπραγμάτευση.

Επίσης, ο δείκτης αλλαγής πίνακα συμβόλων για το Meta Trader 4 είναι πολύ χρήσιμος για τους εμπόρους που μέρος των στρατηγικών τους συνεπάγεται την παρακολούθηση πολλών χαρτών συναλλαγών. Αυτοί οι έμποροι θα χρειαστούν τα ονόματα των χαρτών να είναι μεγαλύτερα, ώστε να μην χρειάζεται να στραβίζουν ή να φαίνονται αρκετά σκληρά για να δουν ακριβώς ποιο χρονοδιάγραμμα κάθε διάγραμμα που βλέπουν είναι on. Η χρήση αυτής της ένδειξης μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους εμπόρους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι, καθώς γνωρίζουν αμέσως ποιο χρονοδιάγραμμα κάθε χαρτί που βλέπουν είναι επί του παρόντος, ακόμη και πριν εξετάσουν τα γραφήματα.

Ο δείκτης του μενού συμβόλων αλλαγής πίνακα για το Meta Trader 4 είναι πολύ χρήσιμο και σε ορισμένους εμπόρους που έχουν προβλήματα όρασης σε κάποιο βαθμό και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ψάξουν σκληρά για να δουν πού είτε η τιμή ενός ζεύγους νομισμάτων είτε ποιο χρονικό πλαίσιο βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στιγμή. Αυτοί οι έμποροι μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον δείκτη για να αυξήσουν την εστίασή τους και να διευκολύνουν το άγχος τους, προβάλλοντας το χρονικό πλαίσιο που βρίσκονται επί του παρόντος τόσο μεγάλα όσο θα ήθελαν ώστε να μπορούν να το δουν ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να έρθουν πολύ κοντά στους υπολογιστές τους.

Ο έμπορος που πρέπει να παρακολουθεί πολλά διαφορετικά χαρτοφυλάκια συναλλαγών κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης μπορεί επίσης να χρωματίσει το χρώμα κάθε διαφορετικού χρονικού πλαισίου, ώστε αυτός ή αυτή να μπορεί ακόμη και τότε να προσδιορίσει ποιο χρονικό πλαίσιο βρίσκονται επί του παρόντος με βάση τα χρώματα που επιλέγουν για τέτοια χρονικά πλαίσια. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον έμπορο να παραμείνει πολύ οργανωμένος και να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά του.

Ο δείκτης μενού συμβόλων αλλαγής γραφήματος για το Meta Trader 4 προσφέρει διάφορες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος γραμματοσειράς του κειμένου, του μεγέθους της γραμματοσειράς, για να κάνει το κείμενο τολμηρό ή όχι, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της θέσης του γραφήματος όπου θα το επιθυμούσε ο έμπορος να δει από. Αυτό μπορεί να είναι είτε στις γωνίες είτε στο κέντρο του γραφήματος χρησιμοποιώντας τον άξονα Χ και Y του χάρτη για να καθορίσει τη θέση της ένδειξης του δείκτη. Ο δείκτης είναι πλήρως προσαρμόσιμος σε όλες τις ανάγκες του εμπόρου.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.