Ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4



Table Of Contents:

  1. Ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4
  2. Ορισμένα οφέλη από τη χρήση του δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4

Ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 είναι ένας εκπληκτικός μετα-έμπορος 4 δείκτες με βάση τους αριθμούς Fibonacci και τεχνικό στυλ ανάλυσης. Αυτός ο δείκτης είναι πολύ αξιόπιστος καθώς έχει βαθμολογηθεί από τόσους εμπόρους και προσπαθεί να καταγράψει τη δράση των τιμών, αντλώντας τα επίπεδα Fibonacci συρρίκνωσης στην τρέχουσα κατεύθυνση της τάσης. Αυτό μετράει αυτόματα το μέγεθος της κίνησης και δείχνει στον έμπορο ποια είναι η έκταση της αντιστάθμισης ώστε ο έμπορος να πραγματοποιήσει συναλλαγές.

FREE FiboRetracementLevels.mq4 Indicator

Download the FREE FiboRetracementLevels.mq4 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Ορισμένα οφέλη από τη χρήση του δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4

Γενικά, μεταξύ των εμπόρων, οι δείκτες Fibonacci και άλλοι δείκτες που δημιουργήθηκαν με βάση τους δείκτες Fibonacci, όπως το Ichimoku, έλαβαν πολύ ψηλή ψήφο εμπιστοσύνης. Ως εκ τούτου, αυτός ο δείκτης είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και ακόμη και μια βασική κατανόηση του τρόπου χρήσης του μπορεί να είναι πολύ επωφελής για τον έμπορο, δεδομένου ότι γίνεται σχετικά εύκολο να ληφθούν και να τερματιστούν οι συναλλαγές στα κέρδη.

Ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 βασίζεται στις αναλογίες Fibonacci οι οποίες προέρχονται από μαθηματική έρευνα που εφαρμόστηκε σε πολλούς τομείς, ακόμη και στη φύση και τελικά στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Τα συστήματα διαπραγμάτευσης βασισμένα στο Fibonacci βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό και ορισμένοι έμποροι χρησιμοποιούν ακόμη και τα συσκότισης Fibonacci ως το μόνο εργαλείο που χρησιμοποιούν για διαπραγμάτευση.

Δεδομένου ότι ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 βασίζεται σε αναλογίες Fibonacci, είναι στην πραγματικότητα ένας δείκτης πρόβλεψης δεδομένου ότι ενημερώνει τον έμπορο μπροστά από το χρόνο όπου η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου διαπραγμάτευσης ή ενός ζεύγους νομισμάτων μπορεί να αντιστραφεί ή να αντιστραφεί. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, οι έμποροι μπορούν στη συνέχεια να τοποθετήσουν εκκρεμείς εντολές εισόδου ή να τοποθετήσουν προστατευτικές στάσεις για να διατηρήσουν τους λογαριασμούς τους ασφαλείς.

Μέρος της ανάλυσης που έγινε από το δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo Για το MT4 αυτόματα εντοπίζει σημαντικά υποστηρίγματα και επίπεδα αντίστασης καθώς και δευτερεύουσες υποστηρίξεις και επίπεδα αντίστασης. Αυτό ειδοποιεί αμέσως τον έμπορο σχετικά με το πού μπορούν να εισέλθουν στο εμπόριο είτε να ενταχθούν στην τρέχουσα τάση είτε να ενταχθούν στην αντιστροφή της τάσης. Αυτό μπορεί πραγματικά να δώσει στους εμπόρους ένα καλό πλεονέκτημα στις μάλλον ασταθείς αγορές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo Για το MT4 είναι αυτό που δείχνει αυτόματα στον έμπορο τα σημαντικότερα επίπεδα Fibonacci, έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των τιμών και να εισέρχονται σε ένα σημείο όπου το επίπεδο κινδύνου τους βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, οι έμποροι μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο να ανταμείψουν τους δείκτες, να εισαγάγουν τις συναλλαγές σε καλές θέσεις, να καταγράψουν τα επίπεδα κέρδους τους, ακόμα και πριν να φθάσουν εκεί η τιμή, και ακόμη και αν το εμπόριο δεν καταρρεύσει, επεξεργάζομαι.

Ένα μεγάλο γενικό πρόβλημα μεταξύ των newbie και ακόμη και ορισμένων μεσαίου επιπέδου εμπόρων είναι ο σωστός χώρος για την stop-loss και την απόκτηση κέρδους. Με βάση τα επίπεδα Fibonacci, ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 βοηθά αμέσως τον έμπορο να προσδιορίσει οπτικά εάν λειτουργεί ένα εμπόριο, όπου η απώλειά του θα πρέπει να είναι εάν το εμπόριο λειτουργεί, όπου υποτίθεται ότι θα πάρει μερικά κέρδη και πού μπορούν αφαιρέστε όλες τις θέσεις τους αν θέλουν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 δεν επαναπροσδιορίζεται. Είναι επίσης σκόπιμο οι έμποροι να περιμένουν συνήθως να κλείσουν μια συνεδρία ή ένα κερί πριν πάρουν τα εμπόδια που βασίζονται σε αυτόν τον δείκτη, καθώς είναι ασφαλέστερο από το να εισέρχονται στη στιγμή που το σήμα συμβαίνει και το κερί δεν έχει κλείσει.

Δεν υπάρχουν παράμετροι που να ρυθμίζονται στο δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4, καθώς είναι ήδη πλήρως κατασκευασμένο για να παρακολουθεί τις τάσεις και να αξιοποιεί αυτόματα τους συντελεστές Fibonacci. Μπορεί επίσης να σημειωθεί ότι αυτός ο δείκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα χρονικά πλαίσια και σε οποιαδήποτε ζεύγη νομισμάτων ή περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών.

Αυτός ο δείκτης μπορεί να συνδυαστεί αξιόπιστα με οποιοδήποτε σύστημα συναλλαγών που επιλέγει ένας έμπορος ως φυσικό, βοηθά τους εμπόρους με υποστήριξη και αντίσταση, καθώς και επιβεβαίωση εισόδου στο εμπόριο. Το επίπεδο Fibonacci που συνεπάγεται θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο όταν συνδυάζεται με οποιοδήποτε σύστημα συναλλαγών.

Παρόλο που ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για MT4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αξιόπιστα με χαμηλότερα χρονικά πλαίσια, η αξιοπιστία μπορεί να αυξηθεί b 2 ή 3 φορές περισσότερο όταν η ένδειξη χρησιμοποιείται στα υψηλότερα χρονικά πλαίσια. Επίσης, αυτός ο δείκτης είναι κατάλληλος για όλους τους διαφορετικούς τύπους εμπόρων, από swing έμποροι έως έμποροι ημέρας και τελικά με scalpers, καθώς μπορεί να προσθέσει πολύ αξία στο εμπορικό τους στυλ που δεν θα προσθέσει κανένας άλλος δείκτης εκτός από το γεγονός ότι βασίζονται στο Fibonacci.

Ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo Για τον MT4 επίσης υπάρχουν δύο γραμμές σήματος που μπορούν να βοηθήσουν οπτικά τους εμπόρους για να καθορίσουν ακριβώς πού πρέπει να κάνουν συναλλαγές. Αυτές οι γραμμές σημάτων λειτουργούν διασχίζοντας το ένα το άλλο σε διαφορετικές κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια διαφορετικών τάσεων. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας ανοδικής πορείας, η κόκκινη γραμμή θα διασχίσει τη μαύρη γραμμή από κάτω, ενώ κατά τη διάρκεια μιας πτωτικής τάσης, η κόκκινη γραμμή θα διασχίσει τη μαύρη γραμμή από την κορυφή. Εάν η μαύρη γραμμή δεν είναι ορατή στο γράφημά σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα από την καρτέλα Χρώματα στις ρυθμίσεις των ενδείξεων.

Ως μία από τις βασικές ιδιότητες των δεικτών Fibonacci, ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους, δείχνοντάς τους ακριβώς πού μπορούν αρχικά να εισέλθουν σε μια τάση ή ακόμα και να εισέλθουν ξανά σε μια ήδη υπάρχουσα τάση. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στους εμπόρους να αγοράσουν πολύ χαμηλά με ελάχιστο κίνδυνο ή να πουλήσουν πολύ υψηλά με όσο το δυνατόν μικρότερο κίνδυνο στο εμπόριο.

Επίσης, αν ένας έμπορος ασχολείται με τις συναλλαγές που βασίζονται στις γραμμές σήματος που συνοδεύουν τον δείκτη επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4, μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους εμπόρους να παραμείνουν στην τάση, αν δεν εγκαταλείψουν το εμπόριο προτού η τάση μετακινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. κρατήστε τον έμπορο στην τάση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τέλος, ο δείκτης επιπέδων επαναφοράς Fibo για το MT4 είναι ένας από τους δείκτες που μπορούν να αυτοματοποιήσουν πλήρως την τεχνική ανάλυση και να ενημερώσουν τον έμπορο πολύ χρήσιμες πληροφορίες με μία ματιά. Ο έμπορος χρειάζεται μόνο να καθορίσει πού θέλει να εισέλθει σε μια τάση και πόσο μεγάλος ή μικρός θέλει να είναι ο κίνδυνος για το εμπόριο.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.