Πώς να χρησιμοποιήσετε το aMU. - ένδειξη για MT4

Η Ινδία. - ο δείκτης MT4 είναι ένας από τους πολλούς δείκτες που χρησιμοποιούνται στο Forex και δεν βρίσκεται ως προεπιλεγμένος δείκτης στην πλατφόρμα MetaTrader 4. Σε γενικές γραμμές, δείχνει τις τάσεις και τις πλευρικές μεταβολές των τιμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλά, ως ένα από τα πολλά εργαλεία στο οπλοστάσιο συναλλαγών σας.

Table Of Contents:

  1. Πώς να χρησιμοποιήσετε το aMU. - ένδειξη για MT4
  2. Ρυθμίσεις και παράμετροι για ind_aMU. - ένδειξη
  3. Χρησιμοποιώντας το ind_aMU. - δείκτης Με άλλους δείκτες
  4. Χρησιμοποιώντας τον Ind_aMU.-δείκτη με τις ταινίες Bollinger
  5. Χρήση του παραβολικού δείκτη Με ind_aMU για επιβεβαίωση της τάσης
  6. Χρήση του Stochastics με τον δείκτη ind_aMU

Κάνει καλή δουλειά αναστροφής σηματοδότησης στην κίνηση των τιμών, ειδικά όταν το συμβουλευτείτε σε ένα υψηλότερο χρονικό πλαίσιο, όπως το εβδομαδιαίο. Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει σαφώς τις αντιστροφές τάσεων και τη διέλευση των τιμών και το κλείσιμο πάνω ή κάτω από το ind_aMU. - ένδειξη.

Μπορείτε επίσης να δείτε ότι όπου οι γραμμές ζιγκ-ζαγκ είναι μεγάλες και μεγάλες, είναι ενδεικτική της υψηλότερης μεταβλητότητας στην αγορά και όταν δείτε για πρώτη φορά τη διεύρυνση του δείκτη, αυτή είναι η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για συναλλαγές.

FREE Ind aMU Indicator

Download the FREE Ind aMU Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Ρυθμίσεις και παράμετροι για ind_aMU. - ένδειξη

Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην προεπιλεγμένη λειτουργία, δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις, εκτός αν θέλετε να πειραματιστείτε, καθώς μερικές φορές η ρύθμιση των ρυθμίσεων μπορεί να παράγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όπως η επιτάχυνση των εισόδων περιόδου, στις ταχύτερες ρυθμίσεις, μια ταχύτερη αντιστροφή στη δράση των τιμών.

Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να δοκιμάσετε ξανά για να δείτε πόσο καλά λειτούργησε στο παρελθόν, προτού αποφασίσετε να διατηρήσετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Ωστόσο, ο προεπιλεγμένος τρόπος λειτουργίας θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκής για τη λήψη ακριβών κινήσεων στην αγορά.

Χρησιμοποιώντας το ind_aMU. - δείκτης Με άλλους δείκτες

Το ind_aMU. - η λειτουργία δείκτη μοιάζει με κινούμενο μέσο όρο. Είναι ένας σχετικά άγνωστος δείκτης που λειτουργεί καλά με άλλα εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόσετε στο γράφημά σας, όπως γραμμές τάσης, υποστήριξη και αντίσταση. Ένα εξαιρετικό μέσο επιβεβαίωσης εκτός από το ind_aMU, θα ήταν η εφαρμογή ενός δημοφιλούς κινούμενου μέσου όρου που χρησιμοποιείται ευρέως από τους εμπόρους, όπως ο 40-κινούμενος μέσος όρος. Στο παρακάτω διάγραμμα μπορείτε να δείτε ότι η κίνηση των τιμών ακολουθεί αρκετά στενά όπως υποδεικνύεται από το ind_aMU και το 40 MA.

Μπορείτε να δείτε πού περνά η τιμή σε αυτό το ημερήσιο γράφημα με το 40 κινούμενο μέσο όρο, ο δείκτης ind_aMU. δείχνει επίσης την αντιστροφή της τάσης στο σημείο διέλευσης, συνεπώς οι δύο δείκτες λειτουργούν ως επιβεβαίωση για αντιστροφή τάσης. Θα επιθυμούσατε να συμβουλευτείτε ένα χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο για να αναζητήσετε μια προηγούμενη είσοδο στην αγορά, οπότε αν βρίσκεστε στο ημερήσιο διάγραμμα, δείτε το γράφημα 4 ή 1 ώρας για να εντοπίσετε την πιό πρόωρη είσοδο που θα βρείτε, μόλις δείτε την ίδια αρχή μιας αντιστροφής της τάσης.

Χρησιμοποιώντας τον Ind_aMU.-δείκτη με τις ταινίες Bollinger

Οι μπάντες Bollinger είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που χρησιμοποιούν οι έμποροι για να προσδιορίσουν πότε η τιμή κινείται εκτός των ζωνών, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει μια ισχυρή κίνηση ή αυξημένη μεταβλητότητα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Οι μπάντες μπορούν επίσης να δείξουν ότι η τιμή κινείται με ομαλό τρόπο μέσα στις ζώνες, υποστηρίζοντας μια συνέχεια της τάσης σε μια δεδομένη κατεύθυνση.

Μπορείτε να δείτε πώς ο δείκτης ind_aMU.-κινείται ακριβώς σε βήμα με τον κινούμενο μέσο όρο της ζώνης Bollinger, και πάλι, ενισχύοντας την επιβεβαίωση ενός crossover παντού που συμβαίνει, σε ποιο σημείο μπορείτε να αναζητήσετε ένα εμπόριο που θα λάβει. Αν ξεκινάτε με ένα υψηλότερο χρονικό διάστημα και βρείτε μια καταχώρηση σε μια χαμηλότερη, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει όλη η επιβεβαίωση που χρειάζεστε είναι εκεί. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνετε πρώτα την τάση και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε ένα χαμηλότερο χρονικό διάστημα για να εντοπίσετε την καταχώρισή σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για το τριχωτό της αγοράς, όπου παίρνετε 10-20 pips ανά εμπόριο.

Χρήση του παραβολικού δείκτη Με ind_aMU για επιβεβαίωση της τάσης

Ο παραβολικός δείκτης SAR χρησιμοποιείται από τους εμπόρους για να καθορίσει μια τάση, καθώς και τις επικείμενες ανατροπές στο πλαίσιο της δράσης των τιμών. Χρησιμοποιεί μια μέθοδο που είναι γνωστή ως "SAR", ένα ακρωνύμιο για το "stop and reverse", για τον προσδιορισμό των καλών σημείων εισόδου και εξόδου. Μια ακολουθία κουκίδων τοποθετείται τόσο πάνω όσο και κάτω από την τάση στο ζεύγος νομισμάτων, για να υποδείξει ότι η τιμή κατεύθυνσης κινείται προς το παρόν. Όταν η τιμή κινείται προς τα κάτω, θα δείτε τις κουκίδες να τοποθετούνται πάνω από την τιμή. Όταν κινείται προς τα πάνω, οι τελείες εμφανίζονται κάτω από αυτό.

Μπορείτε να δείτε στο παράδειγμα του διαγράμματος, το παραβολικό SAR σας δίνει μια προηγούμενη είσοδο σε ένα εμπόριο από ό, τι ο δείκτης ind_aMU.-, αλλά το ind_aMU εξακολουθεί να λειτουργεί ως καλή επιβεβαίωση ως σημείο διασταύρωσης. Στο διάγραμμα που φαίνεται, μπορείτε επίσης να δείτε πού η τιμή περνά κάτω από το ind_aMU και στη συνέχεια αναστρέφεται πίσω στην αρχική κατεύθυνση, αλλά οι παραβολικές στιγμές SAR παρέμειναν ως uptrend, έτσι σε αυτό το σημείο, θα έχετε ένα αντιφατικό σήμα και δεν θα είχατε πήρε ένα εμπόριο εκεί. Θυμηθείτε, θέλετε να έχετε πολλαπλές επιβεβαιώσεις για αντιστροφή τάσεων!

Χρήση του Stochastics με τον δείκτη ind_aMU

Ένας άλλος τρόπος για να επιβεβαιώσετε τη δράση των τιμών και τις αντιστροφές είναι η χρήση του δείκτη Stochastics, ο οποίος βρίσκεται ως προεπιλεγμένος δείκτης στην πλατφόρμα συναλλαγών σας. Το stochastics είναι ένας ταλαντωτής, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί περιοχές υποστήριξης και ανθεκτικότητας για να καθορίσει πού μπορεί να είναι η αντιστροφή της τιμής.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται κυρίως για να δείξει περιοχές υπεραγοράς και υπερπώλησης, οι οποίες ενδέχεται να υποδηλώνουν αλλαγή κατεύθυνσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αυτόνομος δείκτης, καθώς οι διασταυρώσεις μπορούν επίσης να σηματοδοτήσουν τη συνέχιση μιας τάσης, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε πολλαπλές επιβεβαιώσεις.

Εκεί απαιτείται δείκτης όπως ind_aMU ή κινητός μέσος όρος διασταυρώσεων, για επιπλέον επιβεβαίωση της αντιστροφής. Οι στοχαστικές ρυθμίσεις θα πρέπει να παραμείνουν στην προεπιλογή και είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι να κλείσει το κερί στο σημείο διασταύρωσης, προτού να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα πραγματικό crossover.

Εν κατακλείδι, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε 4-8 δείκτες στο γράφημά σας αρχικά μαζί με το ind_aMU και να δείτε πόσο από αυτούς τους δείκτες είναι σε συγχρονισμό με την αγορά και περιγράφουν με ακρίβεια τι γίνεται, την τρέχουσα τάση της δράσης; Μήπως παραμένουν πάρα πολύ, με άλλα λόγια, δίνουν τις πληροφορίες για το πού πηγαίνει η αγορά, πολύ αργά;

Περιορίστε το σε πολλούς αξιόπιστους δείκτες που λειτουργούν σωστά και σας δίνουν την πρώτη δυνατή είσοδο στην αγορά. Οι διασταυρούμενοι δείκτες που χρησιμοποιούνται με γραμμές τάσης και υποστήριξη / αντίσταση θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καλύτερες δυνατές καταχωρήσεις. Κάθε μέθοδος διαπραγμάτευσης θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει γραμμές τάσεων για να έχετε μια γενική ιδέα για το πού είναι η τάση και τα επίπεδα στήριξης / αντίστασης που εφαρμόζονται στο γράφημά σας, να χρησιμοποιηθούν ως περιοχές για κέρδος, καθώς η τιμή συνήθως αναπηδά μέσα σε αυτές τις ζώνες.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.