RSI με σήμα Trend-Catcher RSI TC_Νέα δείκτης για MT4



Table Of Contents:

  1. RSI με σήμα Trend-Catcher RSI TC_Νέα δείκτης για MT4
  2. Πλεονεκτήματα της χρήσης του RSI με το σήμα Trend-Catcher RSI TC_New Δείκτης για το MT4
  3. Εμπορική ιδέα

Το RSI με σήμα Trend-Catcher RSI TC_New Δείκτης Το MT4 είναι λογισμικό συναλλαγών που βασίζεται στις πολύ διακριτές ιδιότητες του δείκτη σχετικής δύναμης (RSI). Αυτός ο δείκτης συμπεριφέρεται όπως ο δείκτης σχετικής αντοχής με κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Ειδοποιεί τον έμπορο για τις τρεχούμενες αγορές και τις σειρές και προσπαθεί να κρατήσει τους εμπόρους από αγορές που δεν πηγαίνουν πουθενά. Η συμπεριφορά της είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοια με αυτή της RSI, αν και είναι ένας τρόπος καλύτερης τροποποίησης.

FREE RSI with Trend Catcher signal RSI TC_New Indicator

Download the FREE RSI with Trend Catcher signal RSI TC_New Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Πλεονεκτήματα της χρήσης του RSI με το σήμα Trend-Catcher RSI TC_New Δείκτης για το MT4

Η χρήση του δείκτη βασισμένου σε RSI παρέχει ήδη στον έμπορο πρόσβαση σε πολλές από τις ιδιότητες που καθιστούν το δείκτη σχετικής αντοχής μοναδικό και διαφορετικό από άλλους δείκτες, όπως η ικανότητά του να αντιδρά πολύ γρήγορα σε μια νέα τάση της αγοράς και να εντοπίζει αποκλίσεις με την τιμή. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν τροποποιηθεί περαιτέρω για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά με το νέο και βελτιωμένο RSI με το σήμα Trend-Catcher RSI TC_New Δείκτης για το MT4.

Ακόμα και οι μικρότερες αποκλίσεις των τιμών είναι τώρα πιο εύκολα εντοπισμένες με τον βελτιωμένο RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4, καθώς επιτρέπει στον έμπορο να επωφεληθεί από το εμπόριο απόκλισης όταν οι κορυφές και οι γούρνες αποκλίνουν τιμή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που εμφανίζεται μια νέα απόκλιση σε οποιοδήποτε ζεύγος, ο έμπορος χρησιμοποιεί αυτόν τον δείκτη, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το χάσετε. Αυτό καθιστά τον δείκτη αυτό ιδιαίτερα κατάλληλο για τους εμπόρους απόκλισης.

Ο προγνωστικός χαρακτήρας του Δείκτη Σχετικής Δύναμης καθιστά το RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 πολύ ενδιαφέρον καθώς είναι χτισμένο σε αυτό και μπορεί επίσης να προβλέψει τη μελλοντική τάση. Κάνει επίσης εξαιρετικά καλά την προειδοποίηση ενός εμπόρου σε μια νέα αναπτυσσόμενη τάση. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έμπορος που χρησιμοποιεί αυτόν τον δείκτη θα είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικές τάσεις μαζί του, στο βαθμό που κατανοούν τον τρόπο χρήσης του δείκτη.

Το RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 διαθέτει μια αναδυόμενη ειδοποίηση που ειδοποιεί αμέσως τον έμπορο όταν έρχεται μια νέα ευκαιρία για τον έμπορο να συμμετάσχει σε μια τάση. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ο δείκτης ρυθμιστεί σωστά σε ένα γράφημα, γίνεται σχεδόν αδύνατο να χάσετε ένα εμπόριο, καθώς ο δείκτης μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις που μπορούν να φθάσουν ακόμη και στο κινητό τηλέφωνο του εμπόρου, εάν ρυθμιστούν σωστά.

Ένα δείγμα της χρήσης του δείκτη RSI-with-Trend-Catcher-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 είναι ότι ο δείκτης βοηθά τον έμπορο να εντοπίσει εύκολα νέες τάσεις στη δράση των τιμών. Βοηθά επίσης τον έμπορο να εντοπίσει την ακριβή ώρα κατά την οποία μπορεί να εισαχθεί ένα εμπόριο στην τάση και ειδοποιεί τον έμπορο σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπει επίσης στον έμπορο που το χρησιμοποιεί να έχει επίσης τη δυνατότητα να καταγράφει καταχωρήσεις τάσεων. Δεδομένου ότι βασίζεται και στο RSI, δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το RSI επιτρέπει επίσης στους εμπόρους να εντοπίζουν και να καταγράφουν τάσεις.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που προσπαθεί να επιλύσει το RSI-with-Trend-Catcher-signal-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 είναι η λήψη συναλλαγών από τους εμπόρους κατά τη διάρκεια των περιόδων στην αγορά, όταν η μεταβλητότητα είναι πολύ χαμηλή ή όταν δεν υπάρχει ενέργεια για την αγορά να μετακινηθεί οπουδήποτε. Ο δείκτης προστατεύει τους εμπόρους που τον χρησιμοποιούν προβάλλοντας οπτικά τέτοιες περιοχές έτσι ώστε ο έμπορος να μπορεί να το δει καθαρά. Δεύτερον, δεν σταματάει να επισημαίνει την περιοχή. Εξαλείφει επίσης τη δημιουργία σημάτων συναλλαγών κατά τη διάρκεια περιόδων όπου έχει διαπιστώσει ότι μια συγκεκριμένη αγορά μπορεί να μην είναι αρκετά ασταθής ώστε να μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συναλλαγής κερδοφόρα από τον έμπορο που χρησιμοποιεί αυτόν τον δείκτη.

Το RSI-with-Trend-Catcher-signal-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 είναι έγχρωμο κωδικοποιημένο κατά τέτοιο τρόπο που καθιστά πολύ εύκολο για τον έμπορο να καταλάβει με μια ματιά τι ακριβώς λέει ο δείκτης επί του παρόντος τις αγορές στις οποίες είναι τοποθετημένες. Όταν η γραμμή RSI γίνει πράσινη, σημαίνει ότι είναι πλέον ασφαλές να αγοράσετε μια ανοδική τάση. Όταν το χρώμα της γραμμής RSI είναι Κόκκινο, αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον ασφαλές να πουλήσετε στην πτωτική τάση. Όταν το RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 εμφανίζει το κίτρινο χρώμα, συνεπάγεται ότι η αγορά πιθανότατα βρίσκεται ακόμη σε περιοχή ή ακόμα περιοχή δεσμευμένη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να διαπραγματεύεται έως ότου εκκαθαρίσει την περιοχή στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ένα άλλο καλό πράγμα για το RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 είναι ότι είναι ξεκάθαρα χωρισμένο στο δικό του παράθυρο χάρτη και δεν φράζει τα διαγράμματα για τον έμπορο που το χρησιμοποιεί. Με αυτόν τον τρόπο ο έμπορος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το χώρο του γραφήματος για άλλη ανάλυση της δράσης των τιμών χωρίς να έχει πολλές γραμμές και αντικείμενα που παρεμποδίζουν την άποψή του όπως συμβαίνει με τόσους άλλους δείκτες που παρεμποδίζουν την περιοχή του γραφήματος για τους εμπόρους.

Επιπλέον, το δείκτη RSI-with-Trend-Catcher-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 μετρά τη μεταβλητότητα μεταξύ των τιμών σε όλη την ημέρα διαπραγμάτευσης. Αυτό σημαίνει ότι η ανάλυση είναι σχεδόν ημι-αυτόματη από τον δείκτη που πραγματικά απλοποιεί πραγματικά τα πράγματα πολύ για τον έμπορο που απλά κάθεται και περιμένει μέχρι να εξαφανιστεί το φάσμα πριν πάρει το δικό του εμπόριο.

Χρησιμοποιώντας το RSI-με-Trend-Catcher-σήμα-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 λειτουργεί καλύτερα σε υψηλότερα χρονικά πλαίσια, έτσι ώστε όταν τα αλιεύματα κινείται, ένας έμπορος μπορεί να είναι σε θέση να κάνει ένα λογικό κέρδος από τέτοιες κινήσεις.

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δείκτη θα μπορούσε επίσης να είναι να προσέξετε τις κινήσεις σε υψηλότερα χρονικά πλαίσια, όπως 4 Ώρες (H4) και 1 Ώρα (H1), τότε ο έμπορος μπορεί να περάσει μόλις 5 λεπτά και να πάρει το εμπόριο στην ακριβή κατεύθυνση ως το μεγαλύτερο χρονικό σήμα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη σημαντική μείωση του κινδύνου για το εμπόριο και στη βελτίωση του ποσοστού κινδύνου προς ανταμοιβή, επιτρέποντας έτσι στον έμπορο να κάνει πολύ περισσότερα κέρδη από μια κίνηση που δεν θα τον είχε δώσει τόσο πολύ από τότε που έπαψε να σταματάει ή να κινδυνεύει για το εμπόριο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο εάν ο έμπορος είχε πάρει το εμπόριο στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο από το οποίο προέρχεται το σήμα.

Το σήμα RSI-with-Trend-Catcher-RSI-TC_New-Indicator-For-MT4 μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα σε πολλαπλά διαγράμματα. Έτσι, εάν ένας έμπορος θέλει να παρακολουθήσει 8 διαγράμματα, μπορεί απλά να ρυθμίσει τον δείκτη σε καθένα από αυτά και στη συνέχεια να περιμένει τα σήματα να έρχονται αυτόματα από την ένδειξη.

Εμπορική ιδέα

Μια ιδέα για το εμπόριο θα ήταν να αγοράσει μετά από μια αποκάλυψη έχει ανακαλυφθεί και η τιμή έχει γυρίσει γύρω από εντελώς, έσπασε από ένα μικρό φάσμα και στη συνέχεια επανεξετάσει την κορυφή της σειράς. Το αντίστροφο μπορεί επίσης να γίνει για ένα εμπόριο πώλησης.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.