ADX BARS Indicator For MT4



Table Of Contents:

  1. ADX BARS Indicator For MT4
  2. Zona ponude i potražnje
  3. Iskorištavanje pokazatelja
  4. Procjena čimbenika vijesti
  5. Zaštita vašeg trgovačkog kapitala
  6. Korisni savjeti

ADX BARS Indicator For MT4 premijski je pokazatelj koji trgovcima na malo pomaže da dosljedno zarađuju. Neki od novih trgovaca previše se oslanjaju na pokazatelje i na kraju gube novac. Da biste promijenili svoj život trgovanjem, morate razmišljati izvan okvira. Ne morate koristiti pokazatelje da biste pronašli visokokvalitetne trgovine. Iskorištavajući prednosti naprednih pokazatelja poput ADX BARS Indicator For MT4 , možete razviti savršen trgovinski sustav.

FREE ADX BARS Indicator

Download the FREE ADX BARS Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

ADX BARS Indicator For MT4 je jedinstven. Oslikava svijećnjak drugom bojom kako bi trgovci mogli odrediti trend. Recimo, na primjer, ako se tržište kreće pod kontrolom medvjeda, vidjet ćete crveno obojene svijeće. Naprotiv, ako se tržište kreće u korist bikova, vidjet ćete zeleno obojene svijeće. Neki od vas će možda vidjeti da su ove značajke već dostupne na temelju otvaranja ili zatvaranja svijeće. Ali u stvarnosti stvari nisu tako jednostavne. Pokazatelj ADX BARS Indicator For MT4 ovisi o složenijim izračunima. Vidjet ćete mnogo zelenih svijeća obojenih crvenom bojom i obrnuto. Daje preciznu snagu trenda. Naučimo kako je savršen način korištenja ADX BARS Indicator For MT4 .

Zona ponude i potražnje

Opskrba je glavna zona u kojoj pad cijena. Naprotiv, cijena je veća kada udari u zonu potražnje. Veća potražnja znači i veći pritisak kupnje. Ako ne naučite procijeniti ključno mjesto trgovanja, težak je zadatak filtrirati najbolje trgovine. Da biste to učinili, morate analizirati ključne čimbenike u dnevnom i tjednom vremenskom okviru. Zaboravite na faktore rizika u trgovanju. Ako ne uspijete ići u korak s promjenom prirode ovog tržišta, trebali biste otvoriti trgovinu. Oni koji razmišljaju o korištenju ADX BARS Indicator For MT4 bez da znaju te detalje čine veliku pogrešku. Razmislite kao profesionalni trgovci i stvorite jedinstvenu strategiju. Nikada ne ovisite o očitanju bilo kojeg pokazatelja, jer oni samo pomažu alate.

Iskorištavanje pokazatelja

Da biste iskoristili prednosti ADX BARS Indicator For MT4 , razmislite drugačije. Za razliku od bilo koje druge strategije trgovanja, uporaba ADX BARS Indicator For MT4 zahtijeva poznavanje tržišta koje se rangira. Većinu vremena tržište je sklon trgovini u ograničenom području nakon dužeg skupa. Ovako formirano povjerljivo područje sugerira skorašnje promjene cijena. Oni koji su uznapredovali započinju analizirati vijesti s velikim utjecajem kako bi procijenili stanje proboja. Možete se zbuniti čitanjem ovog članka nakon što vidite trgovinu, sve će imati smisla.

Slika: Skraćivanje GBPUSD para nakon rangiranja na tržištu

Nakon što instalirate ADX BARS Indicator For MT4 , možete vidjeti kako je svijeća obojena crvenom bojom jer je ukupna predrasuda medvjeda. No, stavljanje trgovine na trendovno tržište vrlo je težak zadatak. Trebate potražiti snažan obrazac proboja. Zelena regija pokazuje snažnu potporu paru GBPUSD. Cijena je nekoliko puta odbijala ponudu, ali na kraju su medvjedi uspjeli probiti tu razinu. Nakon zatvaranja cijene valute ispod zone potražnje, cijena je formirala tržišno tržište u blizini kritične podrške. Nakon proboja u silaznom pravcu, savršena je prilika za obavljanje kratke trgovine.

Procjena čimbenika vijesti

Bez procjene vijestnih faktora u trgovanju ne možete ostvariti stalni profit. Novi trgovci često misle da ADX BARS Indicator For MT4 uvijek generira najbolje signale. Ali morate kombinirati podatke vijesti i tehničke podatke da biste bili u skladu s očitanjem pokazatelja. Oni koji teško procjenjuju faktore vijesti ne trebaju se brinuti. Otvorite korisnički račun kod poznatog brokera i pokušajte ostvariti tržišnu prirodu. Kad upoznate značajke ovog tržišta, lako možete izbjeći lažni šiljak i osigurati svoje ulaganje. I uvijek zapamtite, ne možete ostvariti profit analizom vijesti od profesionalaca. Tržište je izrazito volatilno i teško je predvidjeti kretanje cijena u pravo vrijeme na temelju analize drugih ljudi. Dakle, naučite analizirati podatke vijesti sami.

Zaštita vašeg trgovačkog kapitala

Oni koji razmišljaju kako ADX BARS Indicator For MT4 uvijek generira kvalitetne signale čini veliku pogrešku. Ponekad ćete izgubiti trgovine čak i nakon što pratite sve detalje ovog tržišta. Pa, kako se nositi s tako složenom situacijom? Ovdje trebate upotrijebiti stop loss. Trgovanje na tržištu bez zaustavnog gubitka jedno je od glavnih pitanja za koje trgovci gube novac. Istina je da ADX BARS Indicator For MT4 generira visokokvalitetne signale u većem vremenskom okviru, ali to ne znači da ćete riskirati previše. Nakon konzervativnog trgovanja, tehnika je vrlo učinkovit način za zaradu.

Korisni savjeti

Prije nego što počnete koristiti ADX BARS Indicator For MT4 , naučite pravilno koristiti ovaj pokazatelj na računu prakse. Nikada ne iskušavajte nove stvari na tržištu jer to uzrokuje velike gubitke. Oni koji imaju ogroman novac, mogli bi osjetiti poriv da nauče trgovati u stvarnom okruženju. Ali ne postoji glavni problem između demo i stvarne cijene feeda. Ako usporedite kretanje cijena ova dva okruženja, primijetit ćete nultu kašnjenje. Razmotrite demo platformu kao svoje polazište za učenje. Pokušajte integrirati ADX BARS Indicator For MT4 s postojećom strategijom. Možda vam se čini pretjerano složenim, ali kad jednom uspijete dovršiti taj zadatak, stvari će postati lakše.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.