Awesome Bar Counter za Meta Trader 4



Table Of Contents:

  1. Awesome Bar Counter za Meta Trader 4
  2. Neke prednosti i nedostaci korištenja Awesome Bar Counter za Meta Trader 4

Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 je pokazatelj koji pomaže trgovcima da jasno vide što se događa s trendom i kada je trend na putu do kraja ili kada novi trend krene prebrojavanjem traka i mjerenjem količine volatilnost predstavlja svaki stupac. To može biti vrlo korisno za trgovca jer će pomoći trgovcu da bude bolje svjestan dolaska cijena preokrenuti i promjene u smjeru i plan obrta u skladu s tim.

FREE Awesome Bar Counter Indicator

Download the FREE Awesome Bar Counter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke prednosti i nedostaci korištenja Awesome Bar Counter za Meta Trader 4

Jedna od glavnih prednosti korištenja Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 za trgovca je da omogućuje trgovcu da uoči kada će se novi trend pojaviti na tržištu i trgovcu ponuditi mogućnost ulaska u takve trendove. Indikator to čini tako što pomaže trgovcu u mjerenju trgovinske aktivnosti u trenutnom trendu mjerenjem načina na koji su barovi jednako kreirani. Bilo kakav prekid u toj ujednačenosti obično bi trgovcu značio da će se uskoro dogoditi promjena trenda aktivnosti i da se očekuje promjena trenda.

Također nudi trgovcu način da uđe u takve trendove kada je još rano i od strane trgovca koji mjeri vrhove trokuta koje stvara. Svaki put kada indikator stvori novi trokut, trgovac treba provjeriti slijedi li već uspostavljenu liniju drugih trokuta, moguću liniju trenda. Novi proboj trokuta iznad ostalih trokuta trebao bi biti jasan pokazatelj trgovcu da je novi potez tek počeo i da trgovac može kupiti ili prodati novi proboj trokuta kako bi sudjelovao u novom događaju.

Na isti način Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 pomaže trgovcu spot unosa je u suštini isti način pomaže trgovcu na licu mjesta izlaza. Trgovac također može naučiti način na koji to radi automatski učeći gledati kako trokuti stvoreni pokazateljem nakon svakog određenog broja barova rade. Kako se cijena kreće u određenom smjeru, indikator će ispisivati jednoliko smanjivane šipke koje se lako mogu pratiti ekstrapoliranjem linije trenda preko vrhova tih traka. Kada trgovac primijeti da se formira novi trokut koji ima mnogo viši pik od posljednjeg jednog ili dva trokuta, trgovac tada može početi gledati cjenovno djelovanje i može napustiti trenutak kada cijena počne stvarati nove uspone i padove u suprotnom smjeru. smjeru prema trenutnom smjeru trenda.

Kada koristite Awesome Bar Counter za Meta Trader 4, trgovac će uvidjeti da to pomaže trgovcu da ostane u trgovini dok se potez ne završi. Također, to se može postići praćenjem kretanja trokuta koje stvara indikator jer to može omogućiti da trgovac brzo uvidi da je trend ili još uvijek na mjestu ili je završen. Međutim, pokazatelj se može poboljšati dodavanjem pokazatelja pokretnog prosjeka u grafikone.

To onda također može vizualno pomoći u vođenju postupaka trgovca. To znači da kao trgovac prati trenutni trend, dodajući pomični prosjek grafikonima može biti dodatan način davanja dodatnog uticaja trgovcu na signale koje stvara Awesome Bar Counter za Meta Trader 4. Na taj način trgovac može gledajte i sudjelujte u trendovima s malo ili bez brige o trendu koji se mijenja na njima bez njihovog znanja.

Kao i kod drugih pokazatelja, signali koje proizvodi Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 postaju sve točniji jer trgovac kreće sve više i više prema vremenskim okvirima. To podrazumijeva da ako trgovac želi točnije signale od pokazatelja, trgovac može jednostavno povećati vremenski okvir na koji se indikator trenutno postavlja kako bi to postigao.

Trgovac također ne bi trebao biti od velike važnosti da postoji vrlo velika mogućnost promjene trenda svaki put kad trokuti proizvedeni pokazateljem samo idu vrlo visoko razbijajući posljednji jedan ili dva trokuta proizvedena prije njega. To znači da bi svaki trgovac trebao ispravno gledati prekidač trokuta koji može upotrijebiti druge strategije cjenovnog djelovanja na trenutnom vremenskom okviru ili na mnogo nižim vremenskim okvirima kako bi odredio hoće li se zapravo dogoditi promjena trenda u vremenskom okviru koji je trgovac gledao iz.

To može pomoći trgovcu da postane sve više i više svjesni cijene akcije i opremiti trgovac s preokret mogućnosti davno prije drugih trgovaca čak i imaju malu ideju da je cijena zapravo može biti unazad na određenu valutu.

Određena vremena na tržištima, Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 može pomoći trgovcu prepoznati razdoblja raspona ili razdoblja niske volatilnosti i izbjeći ih. To znači da trgovac može postati sve više i više svjesni razdoblja u cijenu gdje nema snage za trend kretati u bilo kojem smjeru.

Ta razdoblja mogu značiti da bi se cijena kretala u vrlo uskim cijenama, a da se ne bi ni kretala prema gore ili značajno niže. Tijekom tih vremena, indikator će automatski ispisati vrlo male trokute duž dna prozora grafikona. Ovi mali trokuti jednom uočeni trebali bi odmah pomoći trgovini da identificira da će se cijena djelovanja trenutno kretati u vremenskim okvirima za koje je trgovac uočio takve male trokute i tako, trgovac može učinkovito ostati izvan kretanja cijena jer trend nema dovoljno volatilnosti u vrijeme premjestiti cijenu u bilo kojem smjeru.

Također, Awesome Bar Counter za Meta Trader 4 trebao bi biti korišten od strane trgovca s vrlo ozbiljnom strategijom upravljanja novcem. To znači da trgovac mora imati određenu količinu svog računa na računu, obično u postocima na njihove pojedinačne obrte, jer ne žele da se njihovi računi u potpunosti smanji kada trgovac ima samo nekoliko obrta. To je osobito primjenjivo na početnike i nove trgovce, budući da indikator ponekad može biti pogrešan, a trgovac ne bi želio izgubiti prijestolnice zbog nekoliko puta kada je pokazatelj bio pogrešan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.