Pokazatelj EndOfBar za MT4



Table Of Contents:

  1. Pokazatelj EndOfBar za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja EndOfBar indikatora za MT4

Pokazatelj EndOfBar za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen na temelju platforme za izradu ljestvica Meta Trader 4 i za sve različite trgovce koji koriste platformu u svojoj svakodnevnoj tehničkoj analizi nekoliko različitih sredstava za trgovanje ili valutnih parova, pri izradi grafikona nekoliko različitih vremenskih okvira za nekoliko odabranih ili omiljenih sredstava trgovanja ili valutnih parova te u njihovom aktivnom svakodnevnom procesu donošenja odluka tijekom trgovinskog dana.

Indikator je vrlo solidno izgrađen i može funkcionirati vrlo učinkovito. Može pomoći trgovcu da točno zna kada će se završiti trenutne svijeće u bilo kojem od vremenskih okvira dostupnih u Meta Trader 4 platformi.

Bilo koji od trgovaca koji rade s MT4 platformom za trgovanje, bez obzira na njihov stil trgovanja ili vremenske okvire odabira, vrlo lako može raditi s EndOfBar indikatorom za MT4. Neke od trgovinskih prednosti korištenja pokazatelja navedene su u nastavku.

FREE EndOfBar Indicator

Download the FREE EndOfBar Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja EndOfBar indikatora za MT4

Jedna od glavnih prednosti korištenja EndOfBar indikatora za MT4 je da trgovac može vrlo lako izvući vrijeme zatvaranja svakog pojedinog vremenskog okvira koji je dostupan trgovcu koji koristi Meta Trader 4 platformu za crtanje.

To znači da kada se indikator priključi na grafikone bilo kojeg trgovca u bilo kojem vremenskom okviru u kojem trgovac trenutno radi, on ili ona će odmah moći identificirati točno vrijeme do točnih sekundi kada su svi vremenski okviri na Meta Trader 4 platforma za crtanje će se zatvoriti.

To će omogućiti trgovcu da koristi pokazatelj kako bi mogao vizualno pratiti kretanje svih trenutnih svijeća koje se formiraju na njihovim odgovarajućim grafikonima. Na taj način, trgovac će također moći točno znati kada započinje nova svijeća ili započinje na svakom od tih vremenskih okvira.

To je vrlo važno za trgovca iz nekoliko razloga. Jedan od prvih razloga zašto bi trgovac trebao vidjeti ovo kao vrlo važno je da većinu vremena unutar Meta Trader 4 platforme za crtanje i puno drugih trgovačkih i grafičkih platformi dostupnih trgovcima, uvijek se zna da novi trendovi počinju s novim svijeće.

Dakle, ako trgovac može otkriti kada ova nova svijeća počne, on ili ona lako može također otkriti ako nova svijeća donosi novi trend s njom na bilo kojem vremenskom okviru koji trgovac želi pratiti.

Drugi razlog zašto je to vrlo važno za trgovca je da će omogućiti njemu ili njoj da bude u mogućnosti vidjeti kada sljedeća svijeća počinje na svim vremenskim okvirima sa samo jednog grafikona i jednim pogledom.

To je lako moguće za trgovca da bude u mogućnosti vidjeti sve svijeće zatvoriti na jedan pogled, jer način na koji su informacije prikazane na trgovca je vrlo jednostavna i pravilno uređen, tako da trgovac tada može vrlo lako asimilirati informacije vrlo lako bez pomicanja iz jednog grafikona u drugi ili imaju više karata otvorenih u isto vrijeme na njegovoj ili njezinoj platformi za trgovanje.

To će također pomoći da se olakša stres od strane trgovca jer on ili ona tada neće morati gledati kroz nekoliko vremenskih okvira kako bi točno znali kada se trenutna svijeća zatvara na svim različitim vremenskim okvirima. , Na taj način, vrlo je lako i moguće da trgovac ostane vrlo organiziran i učinkovitije tijekom trgovinskog dana.

Još jedan vrlo važan razlog zašto je EndOfBar pokazatelj za MT4 vrlo važan je taj što pomaže trgovcu da se bolje pripremi za vrlo oštre promjene cijena koje se obično događaju kada se svi ili većina vremenskih okvira zatvaraju zajedno.

Obično, kad se sve trenutne svijeće na velikom broju vremenskih okvira za trgovanje zatvaraju u isto vrijeme, obično postoji oštar potez cijene ili razlika u cijeni u određenom smjeru.

Naoružani ovim informacijama, nakon što je trgovac u trgovini i vrijeme za zatvaranje nekih vremenskih okvira je gotovo tamo, trgovac tada može poduzeti potrebne korake kako bi osigurao da njegova ili njezina trgovačka pozicija i trgovinski portfelj budu sigurni od takve poskupljenja cijena.

Ovaj zaštitni potez mogao bi biti da trgovac stavi zaštitni nalog za stop gubitak vrlo blizu svoje pozicije u slučaju da cijena teče protiv njegove ili njezine dobiti ili bi mogla biti ili uzimanje dijela cijelog dijela njegovog ili njezinog trgovanja. pozicije u slučaju da se on ili ona ne osjećaju ugodno zbog takvih nagiba cijena kada su trenutno u trgovini.

Trgovac također može koristiti ovaj pokazatelj kako bi osigurao da se njegova ili njezina trgovina stavi u vrijeme kada je on ili ona siguran da može učinkovito izbjeći nagli porast cijene zbog većine svijeća ili svih vremenskih okvira zatvaranja svijeća u isto vrijeme. Korištenje EndOfBar indikatora za MT4 također može biti vrlo korisno za one trgovce čije strategije ovise o vremenu zatvaranja svijeća na bilo kojem vremenskom okviru iz kojeg se trguje.

To znači da će trgovci čiji se signali mogu primati samo kada je trenutna svijeća zatvorena kako bi se izbjeglo prekrivanje indikatora svojim signalima uvelike će imati koristi od korištenja indikatora. To je općenito zato što je pokazatelj izgrađen na takav način da trgovac može postaviti upozorenje prije zatvaranja bilo koje od svijeća na bilo kojem vremenskom okviru.

Na taj način, kada se oglasi zvuk, trgovac tada može lako i brzo provjeriti svoje signale trgovanja na bilo kojem od trgovačkih karata kako bi vidio je li bilo koji signal generiran tako da kada se svijeća zatvori, trgovac bi odmah uzeo signal.

Ovo će također učiniti trgovac više organizirani i smanjiti stres stalno gledate trgovanje grafikona tijekom trgovanja dan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.