Fx indikator višestrukog mjerenja za MT4



Table Of Contents:

  1. Fx indikator višestrukog mjerenja za MT4
  2. Prednosti korištenja Fx višestrukog mjernog indikatora za MT4
  3. Parametri indikatora višekanalnog tlaka Fx za MT4
  4. Neke moguće ideje za trgovanje pomoću indikatora FX Multi Meter

Fx Multi Meter Indicator za MT4 je snažna kombinacija nekoliko pokazatelja na nekoliko različitih vremenskih okvira, spajajući njihove različite varijacije analize tržišta i organizirajući ih na takav način da ih trgovac lako shvaća na prvi pogled. Ovaj pokazatelj ima za cilj dati trgovcu jasniji uvid u široki tržišni trend kombinirajući prednosti nekoliko pokazatelja koje kombinira.

Ovaj indikator nazivam svojim pokazateljem sve-u-jednom jer može donijeti pojedinačnu odluku o smjeru tržišnog trenda na temelju analize koju čini nekoliko drugih pokazatelja koje kombinira na svim vremenskim okvirima grafikona. To uklanja nejasnoće kod trgovca koji ne mora analizirati svaki od pokazatelja jedan za drugim, vremenski okvir nakon vremenskog okvira.

Također uklanja glavobolje nastojeći spojiti sve te pokazatelje u svim vremenskim okvirima koji govore o tržišnom trendu u bilo kojem trenutku.

FREE FX Multi Meter Indicator

Download the FREE FX Multi Meter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti korištenja Fx višestrukog mjernog indikatora za MT4

Fx Multi Meter Indicator ima mnogo prednosti koje nudi trgovcu počevši od sposobnosti da na prvi pogled pogleda puno tržišnih informacija, koje bi inače zahtijevale mnogo karata i puno nereda na različitim kartama, budući da svaka grafikon bi trebao imati najmanje 6 različitih indikatora i najmanje 7 različitih karata koje prikazuju M1, M5, M15 .. sve do vremenskih okvira D1.

Fx Multi Meter Indicator je prikazan u donjem desnom kutu bilo kojeg grafikona u Metatrader 4 (MT4), nudeći trenutne prijedloge trgovanja i signale u trenutku kada se stavi na grafikon, bez obzira na vremenske okvire u Meta Trader 4 (MT4). To odmah daje trgovcu snimku kretanja valute kroz sve vremenske okvire, čime se trgovcu pruža mnogo potrebne preciznosti trgovanja za uzimanje trgovinskih unosa i izlaza u Metatrader 4 (MT4) grafikonima.

Fx Multi Meter pomaže trgovcu da odmah identificira opći tržišni trend i stoga uskladi svoje trgovanje kako bi pratio smjer općeg tržišnog trenda kako bi se izbjegli veliki povrati ili gubici koji obično proizlaze iz branja na pogrešnoj strani tržišnog trenda.

Jedan od ozbiljnih upsides na Fx Multi Meter pokazatelj je da nudi trgovcima mogućnost da u potpunosti prilagoditi parametre svojih pokazatelja. Na taj način trgovci lako i odmah ugrađuju svoje sustave trgovanja s Fx Multi Meter pokazateljem i odabiru parametre koji odgovaraju njihovim stilovima trgovanja.

Parametri indikatora višekanalnog tlaka Fx za MT4

Ma Xover Uključen s Fx višestrukim pokazivačem sastoji se od 5-godišnjeg jednostavnog pokretnog prosjeka (SMA) i 3-godišnjeg linearnog ponderiranog pokretnog prosjeka (LWMA). Ma Xover pomaže u pokazivanju tržišnog trenda kad god 5 Jednostavna Pokretna Prosjek Razdoblja (SMA) prelazi 3-godišnji Linear Weighted Moving Average (LWMA) kroz sve vremenske okvire od M1, M5 .. do vremenskih okvira D1.

Opći smjer kojim se eksponencijalni pokretni prosjeci (EMA) kreću kroz sve vremenske okvire pomaže u određivanju smjera kojim se kreće opći tržišni trend.

Parabolic SAR u Fx Multi Meter Indicatoru daje vrlo precizne signale koji potvrđuju ulaz i izlaz trgovcu, ili služe kao ulazni ili izlazni pokazatelji ili kao potvrdni pokazatelj za već postojeći sustav.

Grafikon pokazatelja raspona Williamova postotka koji je dio indikatora Fx Multi Meter poznat je po svojoj izvrsnoj sposobnosti da brzo predvidi kretanje cijena preko bilo kojeg para ili vremenskog okvira na koji se primjenjuje. Fx Multi Meter koristi ovaj alat kao jednu od odrednica smjera kretanja.

William Percentage Range Indicator također ima jedinstvenu sposobnost identificiranja overbought i oversold uvjeta u svim valutama i roba u Metatrader 4 (MT4). Također omogućuje Fx Multi Meter Indicator grafički prikazati stupanj u kojem je cijena ili porasla ili pala, te brzinu na koju se ona zapravo diže ili pada.

MACD također dio FX Multi Meter indikatora pokušava signalizirati trenutni smjer trenda ili promjenu trenda pomoću križanja svoje signalne linije i nulte linije.

FX Multi Meter Indicator također označava trenutni Spread za bilo koju valutu na koju je postavljen indikator. Mogućnost vizualizacije trenutnog raspona u svakom trenutku još uvijek je u velikoj mjeri podcijenjena od strane trgovaca jer oni ne razumiju u potpunosti da vas može zaštititi od stavljanja u promet kada je tržište vrlo turbulentno, tijekom velikih vijesti kada je širenje obično vrlo visoko i tijekom zatvaranja tržišta ili radnog vremena.

Sve u svemu, FX Multi Meter analizira svaki od navedenih indikatora na svim vremenskim okvirima i automatski preporuča postupak za trgovca ovisno o tome što tržište govori u to vrijeme.

Neke moguće ideje za trgovanje pomoću indikatora FX Multi Meter

Fx Multi Meter Indicator može se koristiti kao samostalni pokazatelj ili kao dio mnogo većeg sustava pokazatelja. Važno je napomenuti da se Fx Multi Meter Indicator može koristiti s bilo kojom Forex strategijom ili sustavom kao savršena dopuna sustavu za stvaranje trgovačkih ulazaka i izlaza ili samo za potvrdu trgovinskih unosa i izlaza kada se pojave na drugim sustavima ili strategijama.

Općenito se preporuča trgovcima koji koriste Fx Multi Meter Indicator da uvijek promatraju i osiguraju da se svi vremenski okviri podudaraju prije preuzimanja posla. Primjerice, Long Signal bi trebao imati najmanje 3 - 4 od ostalih vremenskih okvira iznad njega da bi se također mogao pomicati prema gore prije nego što se trguje. Obratno je slučaj za kratke hlače.

Također, trgovac mora uvijek osigurati da se trgovina prihvaća samo kada su svi signali na FX Multi Meter indikatoru usmjereni prema tom istom smjeru. Na taj način trgovac uvijek može odabrati obrte koji su ispravno usklađeni s trenutnim smjerom trenda.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.