Uvod u Past Regression Deviated Indicator For MT4



Table Of Contents:

  1. Uvod u Past Regression Deviated Indicator For MT4
  2. Strategije trgovanja primjenom Past Regression Deviated Indicator For MT4
  3. Raspon trgovanja pomoću Past Regression Deviated Indicator For MT4
  4. Poanta

Past Regression Deviated Indicator For MT4 je trenda koji slijedi, baš kao i poznati Stohastik. Ovaj pokazatelj pomaže trgovcima u prepoznavanju različitih mogućnosti trgovanja i tržišnih obrazaca koje je inače teško prepoznati. Ovaj je pokazatelj prikazan u grafikonu cijena, a sastoji se od sedam paralelnih linija koje čine kanal cijena. Trgovci također koriste ove linije kao dinamičke razine podrške i otpora. Štoviše, ove linije određuju trenutni trend tržišta.

FREE Past regression deviated Indicator

Download the FREE Past regression deviated Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Ideja koja stoji iza Past Regression Deviated Indicator For MT4 je Past Regression Deviated Indicator For MT4 - kad je cijena akcija daleko od središnje linije pokazatelja, cijene se često vraćaju. Kad se radnja s cijenama približi crvenoj liniji, to znači da je tržište na površini pretjerane kupnje / preprodaje. Te su razine slične ostalim pokazateljima oscilatora, kao što su RSI, CCI, MACD i Stochastic. Ovaj se pokazatelj može koristiti za oblikovanje različitih strategija trgovanja, a u ovom smo članku podijelili nekoliko njih.

Strategije trgovanja primjenom Past Regression Deviated Indicator For MT4

Past Regression Deviated Indicator For MT4 od Past Regression Deviated Indicator For MT4 sastoji se od sedam paralelnih linija. Većinom cijena ostaje između prve tri linije, a ove linije djeluju kao potpora / otpor cjenovnoj akciji. Što se više diže cijena prema gornjim linijama, to je jači otpor i što više cijene padajućeg sredstva prema donjoj liniji, to je podrška dinamičnija.

Primjer kupnje

Ideja za trgovanje s ovim pokazateljem je ovo. U trendovitim tržišnim uvjetima, kada cijena cijena dosegne donji opseg (dinamička podrška) i tamo se zadrži za nekoliko svijeća, to je znak da se trguje kupovinom.

Na gornjoj slici, na dinamičnom području podrške, cijene se drže za nekoliko svijeća, što je znak da treba dugo trajati. Možemo vidjeti kako se tržište pojavilo nakon signala trgovanja koji je generiran Past Regression Deviated Indicator For MT4 .

Primjer prodaje

U medvjeđim tržišnim uvjetima, kada su cijene dosegle gornje granice (dinamički otpor), to znači da je trend prodaje spreman da se nastavi.

Na gornjoj slici, kada cjenovna akcija dosegne gornji gornji opseg, pravo je napredovanje. Agresivni trgovci obično koriste središnje linije da bi preuzeli trgovine, ali te središnje linije nemaju puno snage za zaustavljanje akcije s cijenama pa često generiraju puno lažnih signala. Ove središnje linije djeluju kao dinamična podrška / otpor na tržištu konsolidacije. Molimo provjerite donju strategiju; osmislili smo ovu strategiju, posebno za trgovanje rasponima koristeći Past Regression Deviated Indicator For MT4 .

Raspon trgovanja pomoću Past Regression Deviated Indicator For MT4

Većina početnika ili čak iskusnih trgovaca ne zna kako upotrijebiti Past Regression Deviated Indicator For MT4 za trgovanje uvjetima u rasponu. Trgovci ponekad koriste drugu, treću ili čak četvrtu liniju za trgovinu rasponima. U stvarnosti, cjenovna akcija često poštuje drugi zadnji redak (narančasta linija) za trgovinu rasponima. Kad se cijene nađu između narančaste i crne linije, to je najbolje vrijeme za trgovanje na tržištu koje se kreće.

Na gornjoj slici možete vidjeti da četiri puta akcijska cijena poštuje narančastu liniju, što je pokazatelj potencijalnih signala za kupnju i prodaju.

Poanta

Past Regression Deviated Indicator For MT4 je trend koji slijedi. Nije toliko popularan u trgovačkoj zajednici u usporedbi s drugim pouzdanim pokazateljima. Općenito, ovaj pokazatelj reagira kao dinamična potpora / otpor cjenovnoj akciji. Ovih sedam linija proširuju se i ugovaraju na temelju volatilnosti tržišta. Kad cijene i dalje dodiruju zadnju liniju, to znači da je trend prodaje prilično snažan, a kada cijena cijena ostane blizu gornje linije, to ukazuje na trend kupovine. Ako ste početnik trgovac, upotrijebite zadanu postavku, a kad se naviknete na ovaj pokazatelj, prilagodite postavke prema vašem stilu trgovanja. Živjeli!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.