Super indikator budućnosti za MT4



Table Of Contents:

  1. Super indikator budućnosti za MT4
  2. Prednosti i nedostaci korištenja Super Scalping budućeg pokazatelja za MT4

Super Scalping Future Indicator For MT4 je pokazatelj koji se temelji na metodi trgovanja 4 koji koristi naprednu tehničku analizu kako bi pokušao predvidjeti vrlo kratkoročne trendove i signalizirati kratkoročnim trgovcima ili skalperima da uđu u obrt za brzu dobit. Ove trgovine bi obično u rasponu od oko 5 do 7 pips u prosjeku.

FREE Super Scalping Future Indicator

Download the FREE Super Scalping Future Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti i nedostaci korištenja Super Scalping budućeg pokazatelja za MT4

Većina scalping sustavi ne nude upozorenja na temelju pokazatelja ili sustava za trgovca, međutim, super skalping budućnosti pokazatelj za MT4 nudi trgovac i zvuk upozorenja i pučanstvo kad novi trgovina postavlja tako da trgovac nikada ne propusti ulaz. To je vrlo korisno za trgovce koji također imaju druge poslove ili stvari koje rade uz trgovanje tijekom trgovinskog dana.

Kada koristimo Super Scalping Future Indicator Za MT4, trgovci će morati biti oprezni jer većina puta na nižim vremenskim okvirima, indikator obično prefinjeno puno. To znači da trgovcu može dati upozorenje u kojem piše "KUPI EURUSD", a onda trgovac kupuje samo da se vrati nekoliko minuta kasnije i signal je nestao ili više ne postoji na grafikonu trgovanja. Mnogo trgovaca se obično mršti.

Signali iz Super Scalping Future Indicator For MT4 isporučuju se trgovcu kao strelice otisnute na grafikonu. Strelice su također označene bojama tako da trgovac može odmah razlikovati koje su to signali za uzimanje pozicija za kupnju i koji su signali za zauzimanje prodajnih pozicija. Trgovac može odmah pratiti koliko se signala već dogodilo tijekom trgovinskog dana i koliko ih je već propustilo.

Dok većina trgovaca može tvrditi da bi se pokazatelji skaliranja trebali koristiti na najnižim mogućim vremenskim okvirima, predlažemo da trgovac koristi vremenski okvir od 15 minuta, jer u minutama i 5 minuta, trgovci su obično skloni velikom broju lažnih unosa i obojanih signala koji najvjerojatnije može umanjiti uspješnost trgovca u kratkoročnom i dugoročnom razdoblju.

Ako trgovac mora koristiti Super Scalping Future Indicator Za MT4, oni moraju koristiti strogu strategiju upravljanja novcem koja ne dopušta trgovcu da rizikuje više od 1% svog kapitala za svaku pojedinačnu trgovinu koju im signal predstavlja. Na taj se način smanjuju njihovi gubici i oni sada imaju šansu da ostvare neki profit i izbjegnu velike gubitke na kraju trgovinskog dana.

Signali koje proizvodi Super Scalping Future Indicator Za MT4 može dovesti do vrlo dobrih dobitaka kada rade, jer se signali obično pojavljuju kada novi trend ili preokret sadašnjeg trenda počinju.

Budući da se radi o novom trendu, ako potez nije lažni potez, trgovac će vjerojatno biti na trendu na samom početku trenda i ako on ili ona slijedi ispravan potez, on ili ona mogu učiniti jako lijepo dobit od trgovine.

Strategija je, međutim, mnogo više idealna za skalpere nego za trgovce u dužim vremenskim okvirima, jer, s obzirom na više vremenske okvire, strategija rijetko proizvodi dovoljno signala kao što to čini na nižim vremenskim okvirima. To može dovesti do toga da se trgovac dosađuje, da mu se odvlači pažnja ili čak da se zanima kad nema signala iz pokazatelja. Stoga bi samo skalperi trebali koristiti ovaj pokazatelj jer će im najviše koristiti.

Zbog načina na koji Super Scalping Future Indicator za MT4 radi vizualnim prikazom unosa i čak stvaranjem zvučnih i popup upozorenja, Super Scalping Future Indicator For MT4 mogu koristiti početnici koji i dalje trebaju upute o tome koje signale trgovati i koje ne do. Takvi početnici bi, međutim, trebali proučiti i razumjeti što je to upravljanje rizicima te kako u svom trgovanju primijeniti učinkovitu strategiju upravljanja rizicima prije nego što mogu uspješno koristiti ovaj pokazatelj bez gubitka trgovinskog kapitala ili sredstava.

Također, budući da Super Scalping Future Indicator za MT4 automatski obavlja svu tehničku analizu i obradu cijena, trgovac koji koristi ovaj pokazatelj ne mora nužno obaviti bilo kakvu dodatnu analizu u smislu pokušaja da odredi što tržište govori ili na kojoj strani trgovinu. Time se uklanja stres analize od strane trgovca koji koristi ovaj pokazatelj.

Trgovci koji imaju sklonost prema pokazateljima koji ne ispisuju neće biti jako zadovoljni ovim pokazateljem jer prikazuje strelice na grafikonu koje govore trgovcu koji smjer tržišta trguje. Iako je to vjerojatno učinjeno u pokušaju da se odvrati trgovac za obavljanje više analiza i ne uzimanje bilo kakvih obrta na kraju, neki trgovci svibanj morati obaviti svoju analizu na kolica i vjerojatno će zahtijevati čistu grafikon za to.

Super Scalping Future Indicator For MT4 također bi se trebao koristiti s drugim pokazateljima koji dobro funkcioniraju pri predviđanju smjera trenda kao što je indeks relativne snage koji će zatim pomoći u potvrđivanju signala dobivenih ovim pokazateljem. Na taj način, ako se proizvede pogrešan signal trenda, trgovac ga tada može izbjeći jer će on ili ona tada preuzeti samo obrta kada se oba pokazatelja usklade u smislu smjera i položaja trenda i ulaska.

Prilikom korištenja Super Scalping Future pokazatelja Za MT4, trgovac može također morati kombinirati signale indikatora s drugim pokazateljem skaliranja. Razlog je zbog načina na koji indikatori skaliranja rade općenito. Pokazatelji skaliranja obično su izgrađeni tako da budu osjetljivi na vrlo male promjene u cijeni tako da mogu predvidjeti promjene trenda na vrlo malim vremenskim okvirima kao što je 1 minuta. Ovaj jedinstveni atribut pomaže im da budu korisni za trgovce na manjim vremenskim okvirima, a to je i razlog zbog kojeg mnogi indikatori ne rade na manjim vremenskim okvirima jer pokazatelj ne reagira dovoljno dobro na brze promjene u cijenama, tako da skalper može iskoristite to.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.