ADXm Indicator For MT4



Table Of Contents:

  1. ADXm Indicator For MT4
  2. Fargekode og grått nivå
  3. Kortslutning ved trendlinjemotstand
  4. Håndterer hyppige fargeendringer
  5. Godta tapende handler
  6. Identifisere trendendringen
  7. Forbedre strategien

ADX er en veldig populær indikator, og dens utførlige form er den gjennomsnittlige retningsbevegelsen. Pro-handelsmennene er avhengige av denne indikatoren for å vurdere styrken på trenden. Men å bruke den tradisjonelle ADX krever en perfekt forståelse av markedets høyder og lavheter. For å gjøre ting enklere har utviklerne laget ADXm Indicator For MT4 som er langt mer avansert. Selv nybegynnere kan begynne å tjene penger i Forex ved å bruke denne ypperlige ADXm Indicator For MT4 .

FREE ADXm Indicator

Download the FREE ADXm Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

ADXm Indicator For MT4 brukes mest til å handle den største trenden. De erfarne investorene foretrekker alltid å handle trenden siden det hjelper dem å redusere risikoen. Så hvorfor kan vi bruke ADXm Indicator For MT4 og sykle den viktigste trenden? Før vi graver i detaljene, må du forstå de to essensielle fargekodene til denne indikatoren. Bildet med funksjoner har ADXm Indicator For MT4 installert, og du kan se at kurven endrer fargen fra blå til brun i den bearish trenden. Tilsvarende endres det fra brunt til blått i løpet av trenden. Men å lære funksjonene i en annen farge er ikke nok. Du må bruke andre parametere til i din handel.

Fargekode og grått nivå

ADXm Indicator For MT4 fungerer utrolig bra siden referanseberegningen er basert på null. Legg merke til diagrammet, og du vil alltid se to lineære grå linjer opprettholde like fra referansepunktet. For å forstå dette mye bedre, installer indikatoren i forskjellige valutapar og du merker den synlige endringen i øvre grense og nedre grense fra referansepunktet. Du trenger ikke å gjøre noen kompliserte beregninger for å finne disse grå horisontale linjene, siden alle tingene blir tatt med omhu av den skjulte koden til ADXm Indicator For MT4 .

Kortslutning ved trendlinjemotstand

Vi vet at ADXm Indicator For MT4 er mest brukt for å handle trenden. Men for å handle trenden, må du trekke en gyldig trendlinje. Noen av de naive handelsmennene bruker ofte to koblingspunkter i trendlinjetegning. Selv om det kan fungere, er det en veldig risikabel strategi. Du trenger minst tre tilkoblingspunkter (lavt eller høyt) for å etablere en gyldig trendlinje. Når du har den perfekte trendlinjen, er det på tide å sykle på trenden basert på ADXm Indicator For MT4 . La oss se en kort handel satt opp utløst basert på kurven til ADXm Indicator For MT4 .

Figur: Kort handelsoppsett ved bruk av bearish signaler fra indikatoren

Den første tingen du må vurdere er en gyldig bearish trendlinje. Se hvordan de nedadrettede linjene kobler sammen tre nedre lavmål. Dette er et perfekt eksempel på en ned trendlinje. Rett ved fjerde punkt (grønn skyggelagt region) respekterer markedet motstanden og falt kraftig. I samme øyeblikk kan du se ADXm Indicator For MT4 kurven endret fargen fra blå til brun. Det viktigste er at det føles under den nederste grå lineære linjen. Og når den fargeendringskurven faller under den nederste grå linjen og fortsetter nedover med brun farge, kan du anta at salgstrykket er høyt. Så, et perfekt kortoppsett ved trendlinjemotstanden.

Håndterer hyppige fargeendringer

Hvis du blir avhengig av ADXm Indicator For MT4 , vil du kanskje merke den hyppige endringen i indikatorkurven. Dette er ikke annet enn representasjonen av det varierende markedet. Vi har allerede sagt at denne indikatoren fungerer best når trenden er sterk. Med mindre du har tenkt å hodebunnen i markedet, bør du ikke handle når det er en hyppig fargeendring. Ved å bruke Fibonacci retracement verktøyene og 100 dagers SMA kan du imidlertid hodebunnen i markedet basert på fargeendringen.

Godta tapende handler

Når du begynner å handle den viktigste trenden med ADXm Indicator For MT4 , tror du kanskje at dette er den beste indikatoren i verden. En slik mentalitet vil til slutt tvinge deg til å handle markedet med høy risiko. Ting kan gå til fordel, men glem aldri faktum, å miste handler er uunngåelig. Så en eneste stor tapende handel kan tørke av hele handelskontoen. Aksepter det faktum at du må møte bestillinger. Så slutt å ta for mye risiko for en viss handel, siden det vil gjøre ting ekstremt vanskelig. Forsøk å handle dette markedet med en risikofaktor på 1%, og dette vil lindre stresset i handel.

Identifisere trendendringen

De erfarne handelsmennene vet faktum, det finansielle instrumentet endrer ofte trenden uten varsel. Så hvordan beskytter vi investeringene våre under trendendringen? Hvis prisen foretrekker å holde seg til trenden, merker du ingen anomali i ADXm Indicator For MT4 lesing. For eksempel viste handelseksemplet ovenfor et bearish signal både i prisoversikt og indikatorvindu. Hvis det var noen mulighet for et ADXm Indicator For MT4 , vil du legge merke til et ADXm Indicator For MT4 i ADXm Indicator For MT4 . Hold deg unna å utføre enhver ordre når indikatoren antyder den forskjellige prisretningen, selv om trenden ser ut til å være perfekt.

Forbedre strategien

Den nybegynner valutahandleren tror ADXm Indicator For MT4 kan brukes med ADXm Indicator For MT4 . Men dette er ikke i orden. Du kan også bruke denne indikatoren til å handle det varierende markedet. Uansett hvilket system du følger, kan du bruke signalene fra ADXm Indicator For MT4 som ditt handelsfilterverktøy. Det kan hende du har noen problemer med denne indikatoren, men alle problemer har sin løsning. Begynn å bruke demokontoen og prøv å forbedre strategien din ved hjelp av ADXm Indicator For MT4 . Tenk aldri på resultater, heller konsentrer deg om din demo trading ytelse. Forsøk å finne feilene og lag et balansert system.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.