Bollinger Bands Med RSI reverseringsindikator for MT4



Table Of Contents:

  1. Bollinger Bands Med RSI reverseringsindikator for MT4
  2. Fordeler og ulemper ved bruk av Bollinger-båndene med RSI reverseringsindikator for MT4
  3. Mulige handelsideer med Bollinger Bands med RSI reverseringsindikator for MT4

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for Metatrader 4. Bollinger-båndet med RSI-reverseringsindikator for Metatrader 4 er en indikator jeg vil gjerne kallenavn trend-fade-indikatoren fordi den praktisk talt hjelper næringsdrivende til å fade utviklingen under retracements og å komme inn veldig tidlig på en ny trend når signalet fungerer vellykket.

Selv om det vanligvis er mange ganger at signalene ikke vil trenge ut etter hvert når de gjør det overskuddet du gjør dekker for alle tider de ikke trente, siden du kan fange veldig store trender hvis du fortsetter med signalene konsekvent.

FREE Bollinger Bands With RSI Reversal Indicator

Download the FREE Bollinger Bands With RSI Reversal Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordeler og ulemper ved bruk av Bollinger-båndene med RSI reverseringsindikator for MT4

Bollinger-båndene med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 er bygd på en slik måte at den bare viser deg inngangssignaler. Den viser inngangssignaler på skjermen uten å vise Bollinger-båndene eller RSI-indikatoren, og på den måten fjerner gjetningen til den som bruker indikatoren. Det sier i utgangspunktet bare når du skal kjøpe, når du skal selge, når du skal komme inn og det er det.

Den gode tingen om denne indikatoren er i utgangspunktet hvordan det fjerner stresset i analysen og holder hele skjermen ren og klar, slik at næringsdrivende bare konsentrerer seg om å ta opp oppføringer uten å plage om betingelsene er oppfylt eller ikke.

Bollinger-bandet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 er en svært aggressiv indikator, så det vil gi deg mange signaler, med håp om at et av disse signalene vil få deg inn i handelen som vil gi deg mye fortjeneste. En vanlig ulempe ved aggressive indikatorer er at de har en tendens til å gi bort mange falske signaler. De fleste av disse aggressive signalene som til slutt viser seg å være falske, er på den måten fordi indikatoren gir deg alt mulig signal, slik at du ikke går glipp av noe stort trekk.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 gir svært tidlig oppføring i starten av en trend. det tillater handelsmenn muligheten til å få øye på trender mye raskere enn andre handelsfolk ville selv vite at trender har utviklet seg.

Enkelt sagt, Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 prøver i utgangspunktet å få næringen til en trend i begynnelsen av trenden. Det prøver dette så mange ganger, mislykkes ganske mange ganger og lykkes på slutten.

Mulige handelsideer med Bollinger Bands med RSI reverseringsindikator for MT4

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 kan fungere som en bekreftende signalleverandør for andre indikatorer, som en del av et allerede eksisterende system, for å gi trader muligheten til å se en trend så snart den starter.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 kan også tjene til å hente opp divergenshandelsoppsett siden det kombinerer både RSI og Bollinger-bandene sammen, og RSI er unikt kjent for å kunne hente divergens med pris og dermed forutsi reverseringer selv før de oppstår.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 bidrar til å hente svært høy risiko for å belønne handler når det lykkes. For eksempel kan indikatoren gi ut 2 til 3 falske signaler som ville koste næringsdrivende ca 50 pips, men når det til slutt går ut, ville det returnere 200 pips til forhandleren med praktisk talt samme risikonivå som alle andre handler som resulterer i ekstremt god risiko for å belønne forhold.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 er veldig enkelt og likevel sofistikert. En av de mest kraftfulle fordelene det presenterer handelsmannen, er å hjelpe han eller hun til å forsvinne utviklingen og få svært kraftige reverseringer nesten uten å savne noen store trekk underveis.

Når du prøver å fange disse trekkene og reverseringer, vil det være tider når det møter mange tap underveis, men disse tapene er vanligvis svært små sammenlignet med seier som følger når signalet fungerer som det skal.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 er et godt verktøy for hver handelsmann å legge til arsenet, men det trenger også tilleggsindikatorer for å bekrefte signalene det skaper, for å kunne brukes til å bygge et vellykket system. Noen av slike indikatorer kan inkludere OSMA, Ichimoku System og MACD.

Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 kan brukes som utgangsindikator, enten alene eller som en del av et system, siden det varsler handelsmannen om nye trendendringer ganske raskt. Handelsmannen vil imidlertid være forberedt på å ta mange små tap, men bli stille fullt utslag av fortjeneste når det fungerer riktig.

Oppsett fra Bollinger-båndet med RSI reverseringsindikator for metatrader 4 vil kreve meget stramme stopp. Det vil også kreve at næringsdrivende har muligheten til å håndtere sine følelser perfekt dersom de små tapene skjer ofte eller for en stund.

Når du bruker Bollinger-båndene med RSI reverseringsindikator for metatrader 4, vil de beste handelsoppsettene komme når indikatoren er kombinert med en annen indikator som kan hjelpe næringsdrivende å forbli i trenden så lenge som mulig. En slik indikator kan være den stokastiske oscillatoren eller Ichimoku.

De beste resultatene ved bruk av denne indikatoren oppnås vanligvis når signaler over flere tidsrammer tas i en retning. For eksempel kan et Langt signal på 4-timers diagrammet av et par kombineres med et annet langt signal på 15-minutters diagrammet for det samme paret, hvis begge er på omtrent samme tid for å skape en handel med en veldig stram stopp-ordre og meget stort fortjeneste potensial. Det store fortjenestepotensialet vil være fordi handelsmannen vil ri 4-timers trenden på et 15-minutters diagram.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.