Handel med MT4 breakout indikatoren



Table Of Contents:

  1. Handel med MT4 breakout indikatoren
  2. Hvordan handle breakouts?
  3. MT4 Breakout-indikatoren - hvordan bruker du den?
  4. Breakout trading strategi ved hjelp av MT4 breakout indikatoren
  5. MT4 breakout indikatoren - Konklusjon

Breakout trading er en av de to store måtene som handelsmenn kan handle. Den andre typen handel er trenden handel. Begge disse typer handel har samme felles mål. Men måten handlingene tas av, er avhengig av markedsadferd.

Som du kanskje allerede vet, flytter prisene i en trend bare 20 prosent av tiden. For de resterende 80 prosent har prisen en tendens til å bevege seg sidelengs. Derfor kan man argumentere for at det er en bedre tilnærming til å handle i rekkevidde eller sidelengs priskonkurranse i stedet for trender.

FREE BreakOut Indicator

Download the FREE BreakOut Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Men risikoen for handel med breakouts er like høy. Når du handler med en trend, brøt prisene ut med fart. Dermed gjør de lite eller ingen tilbakeslag. Dette betyr at handelsmenn som er posisjonert i trenden, kan høste stor fortjeneste.

Trend trading gir en særegen fordel ved å være i stand til raskt å dekke risikoen og flytte handel for å bryte selv. Dette gir trendhandlere en uønsket fordel. Å være i stand til å handle uten risiko i markedene, er noe av en luksus.

Med pausehandel på den annen side, har prisene en tendens til å bevege seg rundt, eller hugge rundt eller piskesav. På slike tidspunkter kan markedene lede en handelsmann til å tro at prisen vil bevege seg i en retning, bare for å reversere kurs.

Et sidelengs rekkevidde skjer på grunn av akkumuleringsfasen i prisen på et instrument. Når prisene beveger seg målløst, men innenfor rammen av intervallet, har de en tendens til å akkumulere flere stillinger.

Når nok stillinger er akkumulert rundt et prisnivå, fører dette til en økning i prisen, noe som bare er en breakout. En breakout oppstår når volumet begynner å bygge opp. Vanligvis er det momentum som begynner å bygge opp. I løpet av kurset førte dette momentumene til en trend.

Hvis du kan observere nøye, handler handelsmenn som først er plassert i breakout-fasen, en tendens til å gå bedre når trenden kommer fram. De er tilstrekkelig kompensert for risikoen de tar. Å være tidlig i en trend gir stor fordel for breakout-forhandlere.

Det er ikke overraskende da handelsmenn, spesielt de som dagshandel kan bruke breakout trading metoden som en måte å fange fortjeneste på. På grunn av økt prisvekst, kan handelen utelukkes med en fortjeneste eller et tap ganske enkelt.

I årevis har handelsfolk sett på måter og midler for å finne den perfekte breakout tradingstrategien. Noen bruker volatilitetsbånd som Bollinger-bandene til å handle breakouts som fører til fremveksten av en trend. Mens andre bruker bokser til å definere horisontale prisnivåer hvorfra en breakout kan oppstå.

Det er ingen vitenskap i handel med breakouts. Mesteparten av tiden, prisene kan ha en tendens til å reversere den dyrebare trenden like enkelt som de fortsetter trenden også. Derfor er det viktig å forstå breakouts i sammenheng med trenden. Dette vil hjelpe handelsmenn til å posisjonere seg for hånd og forberede seg på den trenden som kan oppstå.

Hvordan handle breakouts?

Akkurat som det er mer enn en måte å ringe en katt på, er det forskjellige tilnærminger til handel med breakouts. Uansett hvilken tilnærming du bruker, er det noen faktorer å vurdere som bestemmer utfallet av din breakout-handel.

Til å begynne med er det godt å bygge en markedsmessig kontekst før du planlegger å handle med breakout. Husk at en breakout er en akkumuleringsfase. Med mindre retningen av breakout er sterkt etablert, kan det være vanskelig å handle i retning av breakout.

Ofte mister handelsmenn penger fordi de følger prisen. Også kjent som en fakeout, skjer dette når prisen triks trader til å tro at de vil bevege seg i en retning, bare for å reversere kurs og fange disse stillingene.

Til slutt, hva som skjer er at disse svake stillingene er stengt ut, avhengig av intensiteten av reverseringen. Disse lukkes ut av stillinger legger til momentet og fører til ytterligere økning i tempoet i breakout.

Den vanligste måten å handle på breakouts er å vente på en retest av breakout nivå. Det er imidlertid noen særegne ulemper her. For det første trekker prisene seg aldri tilbake til breakout-nivået hele tiden. Så, handelsmenn som venter på pullback til breakout nivå ende opp med å sitte på hendene. Dette betyr en tapt mulighet i markedene.

Fordi breakout kommer med så sterkt momentum, kan følelser ta over og næringsdrivende er overbevist om retningen av breakout. Dette er en perfekt mulighet for pris å reversere kurs og trekke seg tilbake til breakout nivå. Du kan se at næringsdrivende har en ulempe her. Åpne stillinger er tvunget til å lukke ut, noe som fører til tap.

Derfor er det viktig å forstå breakouts i sammenheng med den generelle markedsstrukturen. Den beste måten å gjøre dette på er å forstå trendene i markedet. Det første diagrammet nedenfor gir et eksempel på hvordan breakoutindikatoren for MT4 er tegnet sammen med trenden (ved hjelp av bevegelige gjennomsnitt).

MT4 Breakout-indikatoren - hvordan bruker du den?

MT4 breakout indikatoren er en ganske enkel indikator. I stedet for at du må trekke breakout-områdene, forklarer indikatoren automatisk breakout-boksene for deg. Du kan også definere tidsperioden for indikatoren.

De generelle innstillingene er for breakoutindikatoren å starte fra den første timen av handel. Du kan da angi den endelige tradingtiden. Innenfor denne definerte tidsrammen, viser breakoutindikatoren høy og lav av perioden.

Det er ganske enkelt å installere bryterindikatoren. Last ned filen og installer den i indikatormappen på MT4-handelsplattformen. Åpne deretter handelsterminalen og oppdater indikatorvinduet. Når du ser breakout-indikatoren på listen, kan du dra / slipp indikatoren på kartet av ditt valg.

Nedenfor er konfigurasjonsinnstillingene for MT4 breakout indikatoren.


MT4 Konfigurasjonsvindu - Bryterindikator

Ovennevnte konfigurasjonsvindu viser deg detaljene om hvordan du kan tilpasse indikatorens innstilling. En av ulempene ved breakoutindikatoren er at den er avhengig av tidssessene.

Dette betyr at du ikke kan bruke den ovennevnte breakout indikatoren til å plotte breakouts i ulike perioder av trenden. I stedet er denne breakout-indikatoren brukt til å plotte området under en handelssession.

Tilpasningen inkluderer også muligheten til å fargekode indikatoren for å gjøre den mer visuelt tiltalende.

Når indikatoren er brukt på diagrammer, så ser det slik ut.


MT4 breakout indikator

Som du kan se i diagrammet ovenfor, angir vi breakoutindikatoren for å starte fra åpningsøkten av dagen på timekartet. Etter dette stiller vi også tidslinjen for indikatoren, avbildet av den vertikale linjen som markerer starten på neste handelssession.

Etter hvert som pris går ut av tidsperioder og rekkevidde, kan forhandlere handle med breakout etter eget valg. Indikatoren kan utfylle ethvert handelssystem. Faktisk kan du bygge ditt eget handelssystem basert på bruddindikatoren som brukes ovenfor.

Breakout trading strategi ved hjelp av MT4 breakout indikatoren

Det finnes ulike strategier som man kan bruke med breakout-indikatoren. Det skal imidlertid bemerkes at breakout-indikatoren er ideell når den brukes i tidsrammen på en time .

Hvis du bytter til en høyere tidsramme som fire timers periode, er det sjansen for at indikatoren ikke fungerer så bra. Du må øke periodeinnstillingene. På den annen side kan du bytte til et lavere tidsrammediagram, for eksempel tidsrammen på 15 minutter eller 30 minutter.

I denne delen skisserer vi en ganske enkel måte at du bruker breakout-indikatoren. Vi bruker først pauseindikatoren og benytter også et 20-års glidende gjennomsnitt (eksponentiell). Dette vil tillate deg å måle trendene i markedene også.

Når begge indikatorene er brukt på diagrammet, så ser det slik ut.


MT4 Breakout strategi

I diagrammet ovenfor har vi tatt med det 20-årige eksponentielle glidende gjennomsnittet og breakoutindikatoren. En enkel måte å handle på denne oppsettet er å se på breakout-serien fra forrige dag.

Du kan se at vi har tegnet en svart horisontal linje på diagrammet for forrige økt (den andre fra venstre). Etter det lave av dette, venter vi på pris for å bryte dette nivået. Legg merke til at på samme tid forventer vi at prisen skal ligge under det bevegelige gjennomsnittet.

Etter pause under lavt, venter vi på at prisen skal gå tilbake til dette nivået. Neste dag, kan du se at prisen bryter ut lavere og deretter straks samles for å retest dette nivået. På en slik retest tar vi korte stillinger.

Stoppene er plassert i nærheten av de forrige høyder mens målet er satt til neste dags nedre rekkevidde av breakout. Når handelen er utløst og prisen beveger seg i din retning, er det ideelt at du beveger deg for å bryte til og med.

Du kan se at den opprinnelige risiko- / belønningsoppsettet er omtrent 1: 1. Derfor er det viktig at du flytter risikoen til breakeven for å unngå å gi risiko på bordet.

Observerer ovenstående diagram, kan du se at prisen til slutt bryter ned lavere og teste den forrige, som nådde det første målet. Du kan la en del av stillingen være åpen og spore stoppene dine.

Stoppet av stoppene kan gjøres ved å flytte stoppet til den forrige -1 dagens høye. Dette vil sikre at du ikke risikerer noe ytterligere, men også lås inn noen fortjeneste. Denne metoden er veldig lett å handle på kort sikt og når trenden er sterk.

Det kan kanskje ikke fungere så godt når markedene er i gang. I det neste diagrammet har vi et eksempel på en lang posisjon som du kan ta med samme metode.


MT4 Breakout strategi - Langt posisjon eksempel

I diagrammet ovenfor ser du at vi satte vår horisontale linje til forrige dag høye. Etter breakout over dette nivået ser vi at prisen faller tilbake for å teste den forrige dagens høye.

Dette utløser inngangen til handelen. Når handelen er plukket opp, vil du legge merke til at prisen begynner å bevege seg i retningen. Vi flytter raskt posisjonen til å bryte jevn og mens det første målet blir plukket, slår vi deretter stoppene til markedene stopper ut handelen.

Pauseindikatoren som illustrert ovenfor er lett å jobbe med. Foruten å bruke det bevegelige gjennomsnittet, kan du også bruke tekniske oscillatorer eller andre indikatorer som kan hjelpe deg med å handle bedre.

Du kan også eksperimentere med å bruke Bollinger-båndene eller andre kanalindikatorer for eksempel, og bruk den ved siden av MT4-breakout-indikatoren.

MT4 breakout indikatoren - Konklusjon

Til slutt er MT4 breakout indikatoren en tilpasset teknisk indikator som lar deg tilpasse innstillingene. Den primære bruken er å plotte områdene av det høye og det lave som dannes.

Avhengig av om megleren er GMT eller GMT + 2 eller GMT + 3, kan du tilpasse innstillingene til MT4 breakout indikatoren. Etter at boksene er satt opp, kan du vente på prishandling for å bryte ut fra serien.

Breakout-nivået vil potensielt gi deg handelsmuligheter. Det anbefales at du ikke bruker MT4 breakout indikatoren isolert, da det kan føre til falske signaler. Derfor bør du bruke denne indikatoren sammen med andre tekniske indikatorer som kan validere prishandlingen for deg.

Denne enkle handelsindikatoren er ideelt brukt kun for kortvarig handel. Det fungerer best på tidsrammer fra 1 time til lavere. For daghandlere kan dette være et nyttig verktøy, da det viser dem mulige handelsmuligheter på en intradag basis.

Kombinere med andre tekniske indikatorer, gir breakout-indikatoren deg muligheten til å fange volatilitets-ledde breakout som er vanlig for slike mønstre i markedet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.