EURX - Euro Valuta Indikator for MT4



Table Of Contents:

  1. EURX - Euro Valuta Indikator for MT4
  2. Fordeler ved bruk av EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er en indikator som overvåker en kurv av valutaer og plotter 2 signalflytende gjennomsnittlige linjer basert på bevegelsene fra alle valutaparene som utgjør valutakurven den ser på. Det brukes utelukkende på Meta Trader 4-plattformen, og har mange fordeler det gir forhandlere.

FREE EURX Euro Currency Index Indicator

Download the FREE EURX Euro Currency Index Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordeler ved bruk av EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 overvåker automatisk alle parene som utgjør valutakurven justerbar fra indikatorinnstillingene, og den overvåker alle disse parene samtidig, komprimerer all prisbevegelsen som skjer på disse parene i signaler som er da vist til forhandleren via 2 signalrørende gjennomsnittlige linjer. Dette betyr at når handelsfolk bruker denne indikatoren, er signalene de får i utgangspunktet en akkumulering av aggregerte prishandlinger på alle de enkelte valutaparene som utgjør valutakurven.

Dette hjelper næringsdrivende til å se et mer jevnt bilde av hva effekten av en hvilken som helst global økonomisk aktivitet har på det enkle paret som er nevnte av valutakurven. Dette gjør det mulig for næringsdrivende å oppdage oppføringer i trender som ikke er basert på signaler fra ett valutapar, men heller på alle parene i valutakurven kombinert sammen. En forhandler kan se på posteringer ved hjelp av EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 når en av de to signal linjene krysser hverandre og vender mot en enkelt retning.

En annen ekstra fordel ved å bruke EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er at det tillater handelsmenn å se utganger fra en trend. Når du bruker en indikator som samler signaler fra individuelle valutapar som danner en valutaparkurv, kommer ikke produserte signaler bare til å inneholde meninger om handelsmannens arbeid med et enkelt valutapar. De produserte signalene er en opphopning av alle de beslutningene som handelsmenn har gjort på alle de enkelte valutaparene som utgjør valutakurven.

Dette betyr at hvis et enkelt par trender opp og indikatoren som representerer valutaparkurven, begynner å utvikle seg nedover, kan det være en advarsel for den næringsdrivende som kanskje vil være i en opptrinn eller som kanskje prøver å komme seg inn i en uptrend at denne trenden snart kan være over, og at næringsdrivende bør nøye passe på en nedgang i tilfelle en prissvingning skjer. Denne informasjonen hjelper deretter handelsmannen til å bedre planlegge sine handelsstillinger og avgjørelser.

En stor fordel ved å bruke EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 er at den hjelper handelsmenn til å delta fullt ut i de enkelte bølgene i en trend. Dette betyr at næringsdrivende vil vite når en ny bølge av bevegelse begynner å skje siden den bølgen ville starte på de forskjellige valutaene som utgjør valutakurven, og vil i sin tur gjøre EURX - Euro Currency Indicator for Meta Trader 4 også Flytt i den retningen. På den måten, når en ny gyldig trend over alle de enkelte bevegelsene begynner å skje, kan næringsdrivende delta på farten i stedet for å ta signaler for å komme inn i bølger bare fra ett valutapar alene. Dette betyr mye mer stabile signaler som ikke bare er midlertidige trekk på noen enkelt valutapar, og dette hjelper også næringsdrivende til å holde seg utenfor prismanipulering i en grad.

Bruke EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 kan også kreve at næringsdrivende bruker de høyere tidsrammer mye for mer nøyaktige signaler. Dette innebærer at hvis en handelsmann ønsker å generere mer nøyaktige signaler i riktig retning av trenden over alle parene, ville det gi næringsdrivende bedre å distribuere denne indikatoren på et større tidsramme enn et mindre tidsramme siden dette ville hjelpe handelsmann unngår falske trekk som kan genereres på slike lavere tidsrammer, og forblir bare med de større bevegelsene som genereres på de større tidsrammer.

EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 kan kombinere godt med flere kjernepriser handling strategier som rekkevidde breakouts og trendlinjen bryter og sprette strategier. Dette betyr at en prishandler kan svært effektivt innlemme ved hjelp av denne indikatoren i verktøykassen sin, siden når en slik handelsmann ser en trend, er det de sannsynlige retningene som trenden vil bryte ut, som de vanligvis vil vite.

Også den næringsdrivende som handler trendlinje bounces eller pauser vil også vite hvilken retning prisen vil flytte etter at en sprett skjer. Dette vil umiddelbart hjelpe næringsdrivende til å sette opp en posisjon i nevnte retning, i påvente av at prishandlingen bryter ut i en slik retning. Når en slik aktør oppdager en rekkevidde, kan handelsmannen bruke indikatoren til å hjelpe ham eller henne til å identifisere retningen for breakout. På den måten kan handelsmannen tjene penger på slike prisbevegelser.

En mer avansert måte å lese EURX - Euro Valuta Indikator for Meta Trader 4 ville være for en næringsdrivende å prøve å se ganger når indikatoren har dannet en flat, nesten horisontal overflate eller skaper svært liten. Bevegelser som ikke går opp eller går ned. Dette burde også bety at handleren vil trolig være varierende på noen eller et flertall av parene som utgjør valutakurven.

Trader kan da se indikatoren for å se når signallinjene vil bryte ut fra det indikatorområdet, da dette vanligvis kan dra prisene på alle valutaene som utgjør valutakurven i hvilken retning de fleste andre valutaparene går før eller seinere. Dette kan være veldig informativ for handelsmannen, så vel som å hjelpe ham eller henne til å planlegge for neste prisflyt.

Også disse flate områdene av inaktivitet kan da gjøre det mulig for næringsdrivende å forberede seg på en sannsynlig ventende stor bevegelse siden det meste av tiden, store bevegelser oppstår vanligvis etter pris og indikatoren har satt fast i et område sammen for en stund.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.