Handel med den horisontale gridlinjeindikatoren på MT4



Table Of Contents:

  1. Handel med den horisontale gridlinjeindikatoren på MT4
  2. Konfigurere og installere MT4 horisontale gridlinjeindikator
  3. Hvordan bruker du MT4 Horizontal Grid line indikatoren?

Hvis du har handlet for en stund, er sjansene at du vet veldig godt hvordan prisen oppfører seg når den nærmer seg et visst prispunkt. For eksempel i råvaremarkedene er det oppstått en stor buzz når prisen når et nøkkelnivå.

I oljemarkedene vil du oppdage at nyhetsrapporter ofte skaper en skudd når oljeprisene går over grensen på $ 50,00, eller når gullprisene når priser på $ 1300 eller $ 1200. Disse er ikke annet enn runde tall.

FREE Horizontal Grid Lines Indicator

Download the FREE Horizontal Grid Lines Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Rund tall er viktige nivåer av prispunkt som ses som en psykologisk barriere. Avhengig av hvor prisen handler, er de runde tallene viktige prisnivåer der kjøps- og salgsordrer vanligvis settes.

Men runde tall er ikke bare begrenset til prisnivåer som 50 eller 1300. Selv i valutamarkedene vil du finne at prisnivået som 1.1000, 0.8000 og så videre oppfører seg på samme måte.

Med tanke på viktigheten av runde tallene, ville det være verdt å få en indikator som automatisk kunne plotte disse nivåene. Mens en måte å gå om dette er å bruke de horisontale linjene for å plassere disse på runde nummernivåer, kan det bli litt kjedelig.

Hvis du er ute etter en rask løsning, er den horisontale grindlinjen indikatoren for MT4 trading plattform et levedyktig alternativ.

Konfigurere og installere MT4 horisontale gridlinjeindikator

Den horisontale gridlinjeindikatoren er en tilpasset indikator som er bygget for MT4-plattformen. Du kan laste ned indikatoren fra denne artikkelen og installere den i MT4s indikatormapper. Start på nytt MT4-terminalen, og dra og slipp denne indikatoren på kartet av ditt valg.

Du vil bli presentert med konfigurasjonsvinduet som vist nedenfor.


MT4 Horisontal gridlinjeindikator

Som du kan se fra indikatorene ovenfor, er tilpassingene ganske enkle.

Rutenettstørrelse i punkter: Ved hjelp av denne innstillingen kan du konfigurere antall punkter etter hvilke den horisontale rutenettet skal tegnes. Hvis du for eksempel angir dette til 100 poeng i et valutapar, er det omtrent 10 pips forskjell. Dette betyr at for hver 10 pips, vil du se rutenettet blir plottet.

Rutenettfargene: Rutenettfargene, selv om de viser to forskjellige nivåer, virker ikke. Du kan endre fargeinnstillingene og det vil automatisk male gridlinjene basert på fargen du velger.

Ristestil og bredde: Du kan angi rutenettets linjestil og bredde som lar deg tilpasse indikatoren og til å matche stilen på den eksisterende kartmalen.

Uker: Denne innstillingen er også overflødig som når du velger gridstørrelsen, viser indikatoren disse verdiene på tvers av alle tidsrammer.

Vis etikett : Ved å sette dette til sant, vil du aktivere den horisontale gridlinjeindikatoren viser etiketten. Etiketten viser bare gridstørrelsen du har valgt.

Grid Label-konfigurasjon: Du kan konfigurere skriftinnstillingene for etiketten som vises på diagrammet. Du kan endre fargen og skriftstørrelsen på etiketten som kan vises i diagraminnstillingene hvis du aktiverer de forrige innstillingene for Vis etikett.

Etikettvisningskonfigurasjon: De tre siste innstillingene lar deg konfigurere etiketten på hvilken del av diagrammet det skal vises på. Du kan plassere etiketten til høyre, venstre side av diagrammet og bruke innstillingene høyre / ned, du kan flytte den til et passende sted på diagrammet der det ikke forstyrrer dine eksisterende kartinnstillinger og indikatorer.

Når du har installert den horisontale MT4-horisontalindikatoren MT4, så ser den ut.


MT4 Horisontal gridlinjeindikator

Fra ovenstående diagram kan du se hvor enkelt denne indikatoren er. Det lar deg raskt legge til rutenettene hvert x antall pips eller poeng på diagrammet. Du trenger ikke å sette disse gridlinjene individuelt ved hjelp av MT4s horisontale linjetegningsverktøy.

Hvordan bruker du MT4 Horizontal Grid line indikatoren?

Handel med runde tall eller rent prisnivå som slutter i nuller er en strategi i seg selv. Noen handelsfolk, i stedet for å inngå handler på odde tall, foretrekker å sette sine ordrer til disse runde tallverdiene.

Dette er spesielt tydelig i CFD-markedene i råvarene. De runde tallene blir derfor nøkkelstøtte og motstandsnivåer. Disse brukes som inngang, utgangsnivåer i en handel. Avhengig av tidsrammen du handler, forblir de horisontale rutenettene konstant.

Noen handelsfolk kan finne de horisontale gridlinjene å være litt for rotete. Derfor, dette er indikator kan ikke appellere til alle. Det avhenger også av hvilken type marked du handler og også din handelsstil.

Indikatoren kan brukes på et hvilket som helst diagram, og når pipverdien er satt, forblir indikatorene konstant på tvers av andre tidsrammer. Dette tillater handelsmenn en konsekvent utsikt over markedene. Det anbefales at du deaktiverer MT4s standardkortbakgrunn, slik at du bare bruker disse horisontale gridlinjene.

Fordi runde tall har en tendens til å spille en viktig rolle, blir de ofte sett på som prismagneter. Hvis du observerer prishandlingen nøye, vil du legge merke til at prisen har en tendens til å svinge rundt de runde tallene før du legger neste bein i retningen.

Du kan også finjustere din handel på en slik måte at du automatisk justerer støtte- og motstandsområdene til mindre runde tallverdier for å få et mer renere syn på markedene.

Når det er sagt ovenfor, er den horisontale gridlinjeindikatoren for MT4-plattformen en kosmetisk indikator. Det gir deg ikke noen større kant i markedene. Derfor er dette et verktøy som er mer egnet til å gi deg perspektivet til markedene enn noe annet. Den gode delen er at du kan bruke den horisontale rutenettindikatoren som et verktøy som kan utfylle din eksisterende handelsstrategi.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.