Slik bruker du overleggskurvindikatoren MT4



Table Of Contents:

  1. Slik bruker du overleggskurvindikatoren MT4
  2. Finne uoverensstemmelser innenfor korrelerende prisbevegelse
  3. Bruke Overlay-indikatoren for å finne overganger
  4. Bruke Overlay-diagrammet til å vise flere par
  5. Overlay Chart Indicator, I konklusjon

Denne svært nyttige indikatoren kalles Overlay Chart Indicator MT4, kan hjelpe næringsdrivende til å identifisere blant flere fordeler, overliste og overkjøpte områder innenfor både korrelerte og ikke-korrelerte valutapar.

Når du bruker overlegget til analyse, kan du bruke ett ekstra par til valutaparet du ønsker å sammenligne, og du kan gjøre det samme med flere diagrammer og ordne dem horisontalt på plattformen din hvis du vil analysere flere par på samme tid. Fordelen med dette er å observere og følge prisbevegelseskorrelasjoner i sanntid for å hjelpe deg med å finne potensielle handler på et øyeblikk.

FREE Overlay Chart Indicator

Download the FREE Overlay Chart Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

EURUSD lysestaker nedenfor er røde og grønne, og det er baseparet vi vil bruke i forhold til et annet valutapar. GBPUSD ble lagt på som et overlegg, og du kan se at de to parene beveger seg hovedsakelig i paritet med hverandre, men ikke alltid.

Nyheter for et bestemt valutapar som det britiske pund kan noen ganger påvirke retningen og volatiliteten sterkere enn EURO. Diagrammet kan ses fra 1 minutt til Månedlig, og det er ofte nyttig å zoome inn og ut fra høyere til lavere tidsrammer for først å etablere markedsretning.

Finne uoverensstemmelser innenfor korrelerende prisbevegelse

En måte å bruke overleggsindikatoren på er å hjelpe deg med å finne oppføringer i markedet, via avvik i prisbevegelsen mellom korrelerende par. Hvis to par beveger seg synkroniserende mesteparten av tiden, men av og til gaffel fra hverandre i motsatt retning, eller en lags bak, kan handelsmannen bruke dette til deres fordel ved å identifisere retningsprisen som beveger seg på baseparet, i tilfellet nedenfor.

I diagrammet nedenfor viser pilene på # 1 hvordan prisen går ned, men faller deretter videre på det korrelerte paret (gule lys), som i dette tilfellet er EURCAD. Baseparet, EURUSD, har allerede dukket opp mens EURCAD faller under det.

Så på det punktet der EURCAD dukker opp, ved første lys, kunne handelsmannen ha tatt en lang handel der, siden retningen allerede er etablert av EURUSD. I det andre eksempelet, # 2, kan du se hvordan EURUSD (grønne og røde stearinlys) beveger seg opp, og det korrelerende paret faller. Det er en annen mulighet til å ta en lang handel på det korrelerende paret, EURCAD.

Bruke Overlay-indikatoren for å finne overganger

Å finne overganger innenfor prisbevegelse via bevegelige gjennomsnitt og andre indikatorer, viser seg å være et svært pålitelig middel for å identifisere trendendringer. Når du kan legge til ytterligere bekreftelse på det du allerede har, øker det i stor grad dine muligheter for at du korrekt identifiserer en trendendring. Dette fungerer på alle tidsrammer ved hjelp av overleggskurvindikatoren ved å sette sammen to valutapar som er inverse eller ikke-korrelerende, for eksempel GBPUSD vs USDCAD.

I det første karteksemplet kan du se klart hvor de to parene krysser, GBPUSD til ulempen, og USDCAD flytter bort, og oppover. USDCAD gjenspeiler ikke GBP nøyaktig, men trekker tilbake etter to hausse stearinlys på Daily chartet, men det gjenopptar opptrenden til slutt. I dette eksemplet er et 40-glidende gjennomsnitt lagt til, og du kan se at krysset på USDCAD-paret (blå lys) sammenfaller med krysset av det bevegelige gjennomsnittet, og gir dermed sterk bekreftelse på en trendendring for USDCAD.

I det andre diagrammet, baseparet, EURUSD gikk ikke over, det var allerede på downtrend, men det berørte og reverserte på MA, og bekrefter videreføringen av nedtrenden. Det andre diagrammet nedenfor gir enda et annet eksempel på et ikke-korrelerende par (USDCHF) kryss over det 40 bevegelige gjennomsnittet, og motsatt baseparet, som viser en klar mulighet for en lang handel. Dette er en fin metode for scalping på lavere tidsrammer, og med MA for å bekrefte pris handling, kan du føle deg trygg i å ta den handel.

Bruke Overlay-diagrammet til å vise flere par

Du kan ordne flere diagrammer på MT4-plattformen ved å lage separate vinduer og horisontale fliser dem. På denne måten kan du holde MT4 åpen for kontinuerlig å se handlingen på et øyeblikk. Du kan sette det opp på en demo-konto, for å skille diagramene dine hvis du har flere oppsett, og unngå å ha et rotete diagram.

I eksemplet nedenfor ser du 3 forskjellige par med korrelerende eller inverse par, og du kan sette det opp som du vil. Du vil raskt kunne se forskjellene og kryssene i prishandling, både i korrelerende og ikke-korrelerende par.

Overlay Chart Indicator, I konklusjon

Ved å sette opp og holde flere vinduer åpne med overleggspar, kan du enkelt finne handelsoppføringer med korrelerende og ikke-korrelerende par som beveger seg i tandem, eller i ulikhet. Bruk den med et glidende gjennomsnitt for å finne innspillingene dine. Overlay-kartindikatoren har et underliggende rutenett som omfatter høyden og nedgangen over en tidsperiode.

Disse høyder og nedturer i rutenettet viser også de nylig overkjøpte og oversolte områdene. Det er prisbevegelse innenfor et nylig utvalg, og når det treffer topp eller bunn i rutenettet, kan det tyde på en overhengende reversering.

Hvorvidt prisen er i overkjøpt eller oversolgt territorium, bør også bekreftes ved bruk av tilleggsindikatorer som RSI, Stokastikk og lysestake mønstre. Hvis du begynner å se mye prisuttrekk og lysskygger dannes, kan det signalere utmattelse av momentum.

Rutenettlinjer samsvarer ofte med støtte- og motstandsnivåer som det fremgår av diagrammet ovenfor, USDCAD vs CADJPY. Alt i alt, når du bruker overleggskartet med andre indikatorer, gir det deg en god mengde tilleggsinformasjon for å gjøre optimale handelsbeslutninger.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.