De FQ Head Fake Indicator voor MT4

De FQ Head Fake-indicator voor MT4 is een zeer dynamisch hulpmiddel dat geschikt is voor zowel beginnende handelaren als professionals.

Table Of Contents:

  1. De FQ Head Fake Indicator voor MT4
  2. Hoe de FQ Head Fake-indicator werkt
  3. Sommige handelsideeën

Het werkt door de handelaar te helpen bij het automatisch detecteren van marktomkeerpunten in prijsactie bij het handelen in de valutamarkten. De FQ Heads Fake-indicator kan ook worden gebruikt voor de handel in binaire opties.

FREE FQ Head Fake  Indicator

Download the FREE FQ Head Fake Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Hoe de FQ Head Fake-indicator werkt

De FQ Head Fake-indicator helpt handelaren marktwisselpunten zo effectief te detecteren omdat het identificeert waar een sterke, vlugge, nepbeweging naar boven of naar onder is gegaan, waardoor veel handelaren kunnen geloven dat de markt in die richting beweegt, overwegende dat de markt de intentie heeft om in de volledig tegenovergestelde richting te gaan.

Deze neppatronen die worden gedetecteerd door de FQ Head Fake-indicator leiden meestal tot handelsomkeringen omdat veel traders waarschijnlijk vastzitten aan één kant van de markt.

De Head Fake-indicator is een zeer agressieve indicator en kan worden gebruikt als een op zichzelf staande indicator of als onderdeel van een handelssysteem, omdat het uitstekende ondersteuning biedt bij het vinden van schone toegangspunten voor zowel het kopen als verkopen op de markten.

De FQ Head Fake-indicator die wordt gebruikt als onderdeel van een handelssysteem, kan ook worden gebruikt om op unieke wijze te identificeren wanneer een trend op het punt staat te veranderen, omdat deze zeer vroege waarschuwingen geeft over koersomkering wanneer dergelijke omkeringen op de markt verschijnen.

De FQ Head Fake-indicator voor MT4 kan worden gebruikt met op indicatoren gebaseerde handelssystemen en puur op prijsactie gebaseerde handel. Wanneer de FQ Head Fake-indicator wordt gebruikt als onderdeel van een op een indicator gebaseerd systeem, ondersteunt het de andere indicatoren, waarbij alleen hun signalen worden bevestigd, vooral als ze correct zijn.

Als de indicatoren die u gebruikt bijvoorbeeld een koop- of verkoopsignaal genereren, kunt u naar de FQ Head Fake-indicator kijken om te weten of deze ook een koop- of verkoopsignaal genereerde. De transactie kan dan worden uitgevoerd als het hetzelfde signaal genereert als de anderen of wordt overgeslagen als het niet dezelfde signalen genereert als de andere indicatoren.

Wanneer de FQ Head Fake-indicator wordt gebruikt als onderdeel van een strategie gebaseerd op pure prijsacties, kan deze worden gebruikt om trendwijzigings- of omkeringsborden vroegtijdig te detecteren en de handelaar te waarschuwen die vervolgens op het juiste moment zorgvuldig observeert om een transactie aan te nemen of te verlaten een ruil.

Sommige handelsideeën

De FQ Head Fake-indicator voor MT4 is een indicator die geschikt is voor zowel scalpers als swingtraders. Het kan op unieke wijze extreem hoge risico's genereren voor beloningsverhoudingen wanneer de signalen correct verlopen.

De FQ Head Fake-indicator wordt nauwkeuriger naarmate de tijdframes groter worden, dus het H1-tijdraam is waarschijnlijk nauwkeuriger dan het M5-tijdframe omdat de FQ Head Fake-indicator steeds minder Fake-signalen produceert naarmate de tijdkaders toenemen.

Voor scalpers kan de FQ Head Fake-indicator zeer mooie winsten produceren door een signaal op een hoger tijdsbestek te identificeren, bijvoorbeeld H4 met de FQ Head Fake-indicator en vervolgens naar het M5-tijdsbestek voor transacties op basis van de FQ Head Fake-indicatorinvoer in de grotere tijdframe signaalrichting. Als de FQ Head Fake-indicator bijvoorbeeld een koopsignaal genereerde in het tijdvak van EURGBP H4, kan de scalpeur omlaag gaan naar het 5M-tijdsbestek en alleen biuy-transacties nemen die zijn gegenereerd door de FQ Head Fake-indicator op het tijdsbestek van 5M.

De FQ Head Fake-indicator levert zeer goede resultaten op bij gebruik als een op zichzelf staande indicator voor handelen. Het kan ook worden gecombineerd met verschillende andere indicatoren die oversold en overbought signalen zoals de Bollinger Bands, Stocastic oscillators en Relative Strength Index detecteren om betere signalen te filteren.

De FQ Head Fake-indicator kan ook worden gecombineerd met indicatoren die verschillen identificeren, zoals de OSMA en RSI, voor een betere nauwkeurigheid van het ingangssignaal zodra een configuratie voor divergence is opgemerkt.

De FQ Head Fake-indicator kan ook worden gecombineerd voor ondersteuning van handel en weerstand. De FQ Head Fake-indicator kan worden gebruikt om trendrichting voor handelsinvoer op een ondersteunings- of weerstandsniveau te bieden of gebruikt met een indicator die automatisch ondersteunings- en weerstandsniveaus helpt identificeren. Deze combinatie van de FQ Head Fake-indicator met ondersteuning en weerstandshandelingen kan de beste beloningen genereren voor de handelaar die er gebruik van maakt.

Als een voorbeeld kan de FQ Head Fake-indicator worden gecombineerd met de Ichimoku-indicator voor het invoeren van transacties nadat een ondersteunings- of weerstandsniveau is gedetecteerd en getest (voor trendomkeringsstrategieën) of getest en verbroken (voor trendmatige vervolgstrategieën).
Hier zijn enkele handelsvoorbeelden met de FQ Head Fake-indicator.

Voorbeeld 1: Weergave van de FQ Head Fake Indicator in combinatie met de Ichimoku-indicator op het EURUSD 1H-tijdskader.

Voorbeeld 2: toont de FQ Head Fake Indicator in combinatie met de Ichimoku-indicator op het Gold 1H Time frame.

Voorbeeld 3: Laat zien hoe u grote bewegingen uit de hogere tijdscategieën scalpeert met de FQ Head Fake Indicator in combinatie met de Ichimoku-indicator op het GBPJPY 1H tijdframe.

De handelaar gaat vervolgens naar de lagere tijdspannes (5M in dit voorbeeld) om de hoofdhuid in de richting van de oorspronkelijke trend te krijgen, uitgesplitst in dit voorbeeld als zetten A, B, C en D.

En in het tijdskader van 5M neemt de handelaar nog steeds transacties op basis van de FQ Head Fake Indicator in combinatie met Ichimoku in de richting van het hogere tijdkadersignaal. Verplaats A wordt weergegeven als:

Verplaats dan Move B:

Verplaats dan C:

En ten slotte Move D:

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.