Fx Multi Meter Indicator voor MT4



Table Of Contents:

  1. Fx Multi Meter Indicator voor MT4
  2. Voordelen van het gebruik van de Fx Multi Meter Indicator voor MT4
  3. Parameters van de Fx Multi Meter Indicator voor MT4
  4. Enkele mogelijke handelsideeën met behulp van de FX Multi Meter-indicator

De Fx Multi Meter Indicator voor MT4 is een krachtige combinatie van verschillende indicatoren op verschillende tijdkaders, die hun verschillende variaties van marktanalyse samenvoegen en zodanig organiseren dat ze gemakkelijk door de handelaar in één oogopslag te begrijpen zijn. Deze indicator is bedoeld om de handelaar een duidelijker beeld te geven van de brede markttrend door de sterke punten van de verschillende indicatoren die het combineert te combineren.

Ik noem deze indicator mijn alles-in-één indicator, omdat deze een unieke beslissing kan nemen over de richting van de markttrend op basis van de analyse van de verschillende andere indicatoren die hij combineert in alle tijdskaders van de grafiek. Dit neemt ambiguïteit weg bij de handelaar die niet elk van de indicatoren na elkaar, tijd na tijd hoeft te analyseren.

Het verwijdert ook de hoofdpijn van het proberen samen te voegen wat al deze indicatoren in alle verschillende tijdspaden zeggen over de markttrend op elk moment in de tijd.

FREE FX Multi Meter Indicator

Download the FREE FX Multi Meter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Voordelen van het gebruik van de Fx Multi Meter Indicator voor MT4

De Fx Multi Meter Indicator heeft veel voordelen, het biedt de handelaar die begint met de mogelijkheid om in een oogopslag veel marktinformatie te bekijken, die normaal gesproken veel grafieken en veel rommel in de verschillende grafieken zou vereisen, omdat elke grafiek zou een minimum van ongeveer 6 verschillende indicatoren moeten hebben en minstens 7 verschillende grafieken die de M1, M5, M15 .. helemaal tot de D1 tijdframes tonen.

De Fx Multi Meter Indicator wordt weergegeven in de rechter benedenhoek van elk diagram in Metatrader 4 (MT4), en biedt onmiddellijke handelssuggesties en signalen op het moment dat deze op de kaart wordt geplaatst, ongeacht de tijdframes in Meta Trader 4 (MT4). Het geeft de handelaar onmiddellijk een momentopname van de beweging van de valuta over alle tijdspannes, waardoor de handelaar een groot deel van de vereiste handelsprecisie krijgt voor het opnemen van handelsboekingen en -uitgangen in Metatrader 4 (MT4) -kaarten.

De Fx Multi Meter helpt de handelaar om de algemene markttrend onmiddellijk te identificeren en zo zijn handel aan te passen om de richting van de algemene markttendens te volgen om grote kredietopnemingen of verliezen te vermijden die gewoonlijk het gevolg zijn van het picken van transacties aan de verkeerde kant van de trend van de markttrend.

Een van de serieuze voordelen van de Fx Multi Meter Indicator is dat het handelaren de mogelijkheid biedt om de parameters van hun indicatoren volledig aan te passen. Op deze manier kunnen traders hun handelssystemen eenvoudig en onmiddellijk opnemen met de Fx Multi Meter Indicator en parameters selecteren die bij hun handelsstijl passen.

Parameters van de Fx Multi Meter Indicator voor MT4

De Ma Xover Inbegrepen bij de Fx Multi Meter Indicator bestaat uit de 5 Period Simple Moving Average (SMA) en de 3 Period Line Weighted Moving Average (LWMA). De Ma Xover geeft de markttrend aan wanneer de 5 Period Simple Moving Average (SMA) wordt gekruist door de 3 Period Line Weighted Moving Average (LWMA) over alle tijdframes van de M1, M5 .. tot de D1 tijdframes.

De algemene richting die de Exponential Moving Averages (EMA) over alle tijdspaden voert, helpt om de richting van de algemene markttendens te bepalen.

De parabolische SAR in de Fx multimetermeter geeft zeer nauwkeurige signalen die zowel de entry- als exitpunten aan de trader bevestigen, die als een entry- of exit-indicator dienen of als een bevestigingsindicator voor een reeds bestaand systeem.

De procentuele bereikindicatorgrafiek van William, die deel uitmaakt van de Fx Multi Meter-indicator, staat bekend om zijn uitstekende vermogen om prijsbewegingen snel te voorspellen voor elk paar of tijdskader waarop het wordt toegepast. De Fx Multi Meter gebruikt deze tool als een van de bepalende factoren voor trendrichting.

De William Percentage Range Indicator heeft ook het unieke vermogen om overbought en oversold condities te identificeren over valuta en grondstoffen in Metatrader 4 (MT4). Het stelt de Fx Multi Meter Indicator ook in staat om grafisch weer te geven in welke mate de prijs is gestegen of gedaald, en de snelheid waarmee deze daadwerkelijk stijgt of daalt.

De MACD maakt ook deel uit van de FX Multi Meter Indicator en probeert de huidige trendrichting of trendverandering te signaleren met behulp van de kruising van de signaallijn en de nullijn ervan.

De FX Multi Meter Indicator geeft ook de huidige Spread aan voor elke valuta waarin de indicator is geplaatst. Het vermogen om de huidige spreiding op elk moment te visualiseren, wordt nog steeds grotendeels onderschat door handelaren, omdat zij niet volledig begrijpen dat het u kan beschermen tegen het plaatsen van transacties wanneer de markt zeer turbulent is, tijdens belangrijke nieuwsevenementen wanneer de spreiding gewoonlijk extreem hoog is en tijdens sluiting of openingstijden van de markt.

Over het algemeen analyseert de FX Multi Meter elk van deze indicatoren op alle tijdsbestekken en beveelt automatisch een handelwijze aan voor de handelaar, afhankelijk van wat de markt op dat moment zegt.

Enkele mogelijke handelsideeën met behulp van de FX Multi Meter-indicator

De Fx Multi Meter Indicator kan worden gebruikt als een zelfstandige indicator of als onderdeel van een veel groter systeem van indicatoren. Het belangrijkste om op te merken is dat de Fx Multi Meter Indicator kan worden gebruikt met elke forex strategie of systeem als een perfecte aanvulling op het systeem om ofwel handelsingangen en -uitgangen te creëren of om alleen handelsingangen en -uitgangen te bevestigen wanneer ze op die andere worden weergegeven. systemen of strategieën.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om handelaren die de Fx Multi Meter Indicator gebruiken altijd te observeren en ervoor te zorgen dat alle tijdframes in een rij staan voordat een transactie wordt gedaan. Een Long Signal zou bijvoorbeeld voor minstens 3 - 4 van de andere tijdsblokken erboven ook trending naar boven moeten hebben voordat de trade zou moeten worden genomen. Het omgekeerde is het geval voor shorts.

De handelaar moet er ook altijd voor zorgen dat een trade alleen wordt uitgevoerd wanneer alle signalen op de FX Multi Meter Indicator in dezelfde richting wijzen. Op die manier kan de handelaar altijd transacties kiezen die goed zijn uitgelijnd met de huidige trendrichting.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.