Indikator Bollingerjevih pasov za MT4



Table Of Contents:

  1. Indikator Bollingerjevih pasov za MT4
  2. Koristi, ki izhajajo iz uporabe indikatorja Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4

Indikator Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 je zelo priljubljen kazalnik med trgovci in je pridobil popularnost zaradi svoje stabilnosti in načina, kako diplomira povprečno gibanje cen v določenem časovnem obdobju, analizira in načrtuje smer za ceno, ki temelji na njeni analizi. zbranih neposrednih cenovnih gibanj. To je lahko zelo koristno za vsakega trgovca na več načinov.

FREE Bollinger Bands Indicator

Download the FREE Bollinger Bands Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Koristi, ki izhajajo iz uporabe indikatorja Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4

Trgovci so prišli na uporabo in se zanašajo na kazalnik Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4, saj je okoli tega indikatorja zgrajenih več sto ali celo več tisoč različnih trgovalnih strategij zaradi svojih edinstvenih kvalitet napovedi cenovnega delovanja.

Prvič, indikator Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 lahko na kratko oceni smer cene valutnega para ali trgovalnega sredstva. To pomeni, da lahko vsak trgovec, ki gleda na kazalnik, takoj dobi občutek, v katero smer bo cena verjetno šla v kratkem času. To je zelo koristno, ker mora imeti trgovec, da bi ustvaril dobiček na trgu, na zelo osnovni ravni, možnost, da ima občutek ali splošen smisel za smer cene in da lahko nato trguje v kateri koli smeri. ali pa napoveduje, da bo cena kmalu sledila. Ključna točka, ki jo je vredno omeniti, je, da če trgovec želi pridobiti zelo natančne odčitke smeri cen, bi moral trgovec uporabiti višji časovni okvir.

To pomeni, da čeprav lahko kazalnik Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 predvidi ceno valutnega para ali trgovalnega sredstva, bi moral trgovec verjetno uporabiti kazalnik na višjih časovnih okvirih, kot sta Dnevni časovni okvir ali 4-urni časovni okvir, če trgovec želi dobiti jasnejšo, natančnejšo napoved smeri cene na tem časovnem okviru in na splošno nižje časovne okvire. Kot splošno pravilo, kazalnik Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 postane bolj natančen v svojih napovednih zmožnostih, ko se časovni okvir valutnega para ali trgovalnega sredstva poveča.

Veliko trgovcev razume, da je prepoznavanje cenovnih razredov v valutnem paru ali trgovalnem sredstvu eden glavnih ključev za sprostitev zelo velikih trendov, vendar nima zelo trdne zamisli, kako prepoznati trende ali sodelovati v trgovanju iz takšnih trendov, ko opredeljeni. Indikator Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 je zelo uporaben, ker je identifikacija trenda ena izmed njenih glavnih funkcij za trgovca.

To pomeni, da lahko kazalnik vizualno omogoči, da trgovec, ki se ukvarja s cenovnimi ukrepi, in način, na katerega se kazalnik odziva na cenovno ukrepanje, nato ugotovi, da je cena ujeta v razponu, ki temelji na obliki in lastnostih pasov kazalnika v tem določenem času. celo brez pogleda na ceno. To je smiselno, saj indikator hitro zniža cenovno akcijo v zadnjem obdobju in ustvarja prihodnje napovedi iz nje na poti.

Med razponom ali "trgom v razponu" bo cena valutnega para ali trgovalnega sredstva verjetno ustvarila mešanico najnižjih in najvišjih vrednosti, ki niso le skoraj enake, ampak se tudi ne gibljejo v nobeni določeni smeri. V tem obdobju začnejo kazalci, ki so običajno na vrhu in na dnu cene, začeti stiskati proti ceni. Odvisno od tega, kako dolgo traja obdobje razpona, lahko pasovi indikatorja postanejo tako blizu, da se zdaj oba dotikata cenovnega razreda, saj se v območju gibanja zelo malo premika navzgor in navzdol.

Trgovec lahko nato prikaže najvišje najvišje vrednosti v razponu in najnižje nizke v območju. To bo takoj omogočilo trgovcu, da ugotovi, ali pride do prekinitve cen v kateri koli smeri. Trgovec lahko nato postavi posel, ko cena izbije v katero koli smer in postavi zaščitni postanek na drugi strani cenovnega razpona, tako da bi se morala cena vrniti v razponu in doseči drug konec, preden lahko ustavi trgovanje trgovine.

Z uporabo indikatorja Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 lahko trgovina zlahka prepozna vstopne in izhodne točke v trendovski trg. To pomeni, da je zaradi tega kazalnik za trgovce zelo enostaven za vizualno prepoznavanje priložnosti na trgu, da vstopijo v trgovino ali zapustijo trgovino z dobičkom. S kazalcem Bollingerjevih pasov za Meta Trader 4 obstaja več kot ton različnih načinov za trgovanje z dobičkom, ki vstopajo in izstopajo.

Nekateri dobičkonosni načini uporabe indikatorja za ustvarjanje dobičkonosnih poslov bi bili bodisi trgovanje z razpadom kompresije ali obrat v smeri. Zlom kompresije je sestavljen iz tega, ko trgovec zabeleži stiskanje cene z indikatorjem in nato z vodoravnimi črtami preslika območje stiskanja. Trgovec bi nato kupil ali prodal izbruh te kompresije in počakal, da cena prestopi srednjo črto indikatorja v nasprotno smer, preden trgovec zapusti trgovino. Na ta način lahko trgovec vedno ostane na pravi strani trgovine in tudi izstopi iz trgovanja, preden pride do popolnega preobrata v smeri, ki bi lahko močno zmanjšala dobiček.

Drug način uporabe kazalnika za vstop v trend bi bil počakati na spremembo cen. Cilj trgovca ni, da se vključi v dejansko preobrat, ampak da se vključi v drugi val cene po prvem koraku cene. Ta drugi cenovni val bi moral biti v smeri novega preobrata, ki se je pravkar zgodil. Trgovec bi potem počakal, da cena prestopi srednjo črto pasov v smeri obrata in prevzela trgovino, pri čemer naj prilagodi svoja naročila stop-izguba glede na to, kako poteka srednja linija, da bi zaščitila dobiček.

Druga metoda za vstop že trending trgu je, da trgovec priti v na cene bounce proti srednji črti na trending trgu. To pomeni, da trgovec najprej gleda ceno, da bi videl, v katero smer gre. Nato trgovec opazuje obe zunanji liniji indikatorja, da se prepriča, da sta v isti smeri kot cena. Nato trgovec začne čakati, da se cena obrne in se dotakne srednje črte proti smeri zunanjih pasov. Trgovec lahko nato trguje v smeri zunanjih pasov, ko cena doseže srednjo črto.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.