Indikator korelacije USDCHF EURUSD Za MT4



Table Of Contents:

  1. Indikator korelacije USDCHF EURUSD Za MT4
  2. Nekatere pomembnejše prednosti in prednosti uporabe kazalnika korelacije USDCHF EURUSD za MT4

Indikator korelacije USDCHF EURUSD za MT4 je kazalnik, ki temelji na kazalniku Moving Average na sistemu Meta Trader 4. Kazalnik je zgrajen za trgovce, ki vsak dan trgovanja uporabljajo platformo za izdelavo grafikonov za vsakodnevno tehnično analizo, za celoten pregled časovnih okvirov različnih valut, ki določajo izbiro valutnih parov in sredstev za trgovanje ter aktivno sprejemajo odločitve o trgovanju med trgovalnim dnevom.

Kazalnik je bil zgrajen posebej, da bi trgovcem pomagal neposredno izmeriti stopnjo korelacije, ki obstaja med valutnim parom EURUSD in valutnim parom USDCHF v realnem času.

Kazalnik je še posebej primeren za trgovce, ki trgujejo z valutnim parom EURUSD, saj bi lahko prepoznali čas, ko je stopnja korelacije med obema valutnima paroma visoka ali nizka. Izhajajoč iz tega vpogleda v ceno je mogoče pridobiti več trgovalnih prednosti, nekatere od teh prednosti pa so opisane in obravnavane v nadaljevanju.

FREE Correlation USDCHFEURUSD Indicator

Download the FREE Correlation USDCHFEURUSD Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekatere pomembnejše prednosti in prednosti uporabe kazalnika korelacije USDCHF EURUSD za MT4

Ena od prvih pomembnih prednosti uporabe korelacijskega USDCHF EURUSD kazalnika za MT4 je, da lahko pomaga trgovcu opaziti obdobja, ko se valutni pari EURUSD in USDCHF gibljejo v isti smeri v trgovalnem dnevu. To pomeni, da bi trgovec lahko opazil zelo močne premike v ceni, ki so posledica tega, da se oba para valut premikajo v eno smer. To je za trgovce zelo pomembno zaradi številnih razlogov. Eden od prvih razlogov, zakaj je za trgovce pomembno, da se lahko uporablja za trgovanje na podlagi korelacije.

To je tehnika trgovanja, ki običajno vključuje dve valuti ali valutne pare. Ena od valut ali valutnih parov je valutni par, medtem ko je druga valuta ali valutni par valuta reaktorja ali valutnega para. To pomeni, da bi trgovec, ki uporablja to tehniko trgovanja, običajno opazoval eno od valut ali valutnih parov, da bi lahko izvedel premike v drugi valuti ali valutnem paru.

Dejanja ali odločitve o trgovanju, ki bi jih trgovec sprejel v drugi ali reaktorski valuti ali valutnem paru, so odvisne od premikov, ki jih izvede prvi valutni par. Odličen primer bi bil trgovec, ki spremlja ameriški indeks (USDX), da bi lahko odločal o trgovanju na EURUSD (valuti evro-ameriški dolar). Trgovinske odločitve, ki bi jih trgovec prevzel za valutni par EURUSD, so popolnoma odvisne od premikov indeksa ZDA, ki bi neposredno ali posredno vplivali na valutni par EURUSD.

Tako ameriški indeks postane opazovana valuta, medtem ko je valutni par evro-ameriški dolar par valut reaktorja. Uporaba kazalnika korelacije USDCHF EURUSD Za MT4 se bo trgovec naučil preprosto opazovati, kako poteze na različnih valutnih parih vplivajo druga na drugo in kako se lahko dobički izkoristijo. Sčasoma bi trgovec razvil instinktivni občutek nianse gibanja cen na obeh valutnih parih in kako sta oba povezana z novicami v zvezi z ameriškim dolarjem in globalnimi dogodki, ki se dogajajo okoli valute.

Trgovec, ki uporablja kazalnik korelacije USDCHF EURUSD za MT4, bi se naučil iz rahle uporabe, da so vsakokrat, ko so signalne črte korelacijskega kazalnika bližje zgornji strani njegovega podoknice, oba valutna para napredovala v isti smeri kot oba med njimi se enako odzivajo na novice ali dogodke, ki vplivajo na oboje, ker se, ko je signalna linija korelacijskega kazalnika bližje spodnjemu koncu okenca indikatorja, oba valutna para premakneta v povsem različnih smereh, kar je verjetno posledica enega od njih na posamezen dogodek ali voznika posebej.

Trgovci lahko nato opazujejo signalno linijo indikatorja korelacije USDCHF EURUSD za MT4 za čas, ko se premici kazalnika gibljejo v podobni smeri, saj je to zanesljiv znak, da je premik zakonita poteza. Razlog za to je, da se obe valuti ne moreta odzvati na edinstvene voznike cen, če taka poteza nima določene stopnje legitimnosti.

Še ena zelo pomembna prednost ali prednost, ki bi to lahko dala trgovcu, je, da bi lahko pomagala trgovcu, da bi opazil čase, ko je bila cena manipulirana preko katerega koli para valut. Opazovanje takih obdobij bi trgovcu dalo zaupanje, ki ga potrebuje, da bi se izognili takšnim cenovnim obdobjem v trgovalnem dnevu.

Dober primer bi bil, ko bi trgovec odkril, da se dva para valut premakneta v podobni smeri. Nato lahko opazuje oba para za čas, ko se ne premikajo v isto smer, saj bi taka obdobja seveda trgovcu povedala, da se v takih časih manipulira s ceno. Na ta način lahko trgovec preskoči ta cenovna obdobja, dokler se cena ne začne ponovno gibati v isti smeri.

Ko se trgovec nauči tega, bi postajanje v trgovino v idealnem času na trgih postalo norma za trgovca, saj bi z lahkoto izbral dobre poteze iz slabih potez v ceni in bi se lahko zlahka izognil slabim potezam. . Izogibanje slabim potezam v ceni je zelo pomembno, saj lahko pomaga trgovcu, da se izogne slabim poslovam, ki bi sicer povzročile izgubo trgovalnega kapitala trgovca.

Čeprav se znesek kapitala, ki ga je trgovec prihranil z izogibanjem določenim ali vsemi temi slabimi potezami, kratkoročno zdi nepomemben, lahko ti majhni zneski zlahka dosežejo zelo velike zneske, ki bi lahko zlahka pomagali trgovčevemu računu raste, če se je izognil slabim signalom, ki so privedli do takšnih poslov.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.