Indikator svečnika H2 H3 H6 H8 H12



Table Of Contents:

  1. Indikator svečnika H2 H3 H6 H8 H12
  2. Kako deluje svečnik H2 H3 H6 H8 H12
  3. Prednosti uporabe svetilke H2 H3 H6 H8 H12
  4. Nekatere ideje za trgovanje z indikatorjem H2 H3 H6 H8 H12

Indikator svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 je kazalec metatrader 4, ki je edinstven tako za začetnike kot za napredne trgovce. Indikator svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 velja za kazalnik trenda, saj omogoča, da trgovec v vsakem trenutku vidi, kaj se dogaja z večjimi časovnimi okviri.

Na primer, če je časovni okvir trgovca 1 ura (H1), lahko trgovec doda v indikator svečnika H2 H3 H6 H8 H12, da vidi, kaj se dogaja v časovnem okviru 4 ur (H4) ali v dnevnem in tedenskih časovnih okvirov hkrati.

FREE H2 H3 H6 H8 H12 Indicator

Download the FREE H2 H3 H6 H8 H12 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Kako deluje svečnik H2 H3 H6 H8 H12

Indikator svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 deluje tako, da prekriva sveče ne glede na večji časovni okvir, ki ga trgovec izbere v časovnem okviru, na katerem trgovec trenutno dela. Na ta način ima trgovec dvojno mnenje o tem, kaj trg počne s širše točke in z bolj specifičnega vidika.

To lahko močno pomaga trgovcem, da se izognejo vstopu v posle, ki so v nasprotju z višjimi časovnimi trendi in se srečujejo z zelo velikimi izgubami zaradi velikih nenadnih dvigov cen zaradi trenda, ki nadaljuje svojo prvotno smer.

To lahko služi tudi kot močno orodje za trgovce, da vstopijo v posle samo v smeri večjih, močnejših časovnih okvirov in ostanejo dlje v poslih, s tem da dosežejo daljši časovni okvir za veliko večji dobiček v primerjavi z izstopom pri najmanjšem ali obratno. Swing trgovci lahko še posebej pridobijo z uporabo indikatorja H2 H3 H6 H8 H12.

Skalperji lahko izkoristijo tudi uporabo svetilnika H2 H3 H6 H8 H12 z združevanjem, na primer, štirih ur in ene ure na enem grafikonu in spuščanja do 5 minut in samo obrti, kjer so 15 minutne sveče in pet minutne sveče. v isti smeri časovnih okvirjev 4 ure (H4) in 1 ure (H1).

Prednosti uporabe svetilke H2 H3 H6 H8 H12

Ena od glavnih prednosti uporabe indikatorja H2 H3 H6 H8 H12 Candlestick je, da trgovcem omogoča, da ostanejo dlje v poslovanju in da se trgovanja, ki so v isti smeri kot večji časovni okvir trenda. Indikator H2 H3 H6 H8 H12 tudi trgovcem omogoča, da z lahkoto vidijo večji časovni okvir in omogočajo trgovcem, da izberejo posel po trendu.

Z indikatorjem svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 je enostavno videti, kdaj je cena počivala, ko je cena močno naraščala in ko se cena upočasni na obrat.

Nekatere ideje za trgovanje z indikatorjem H2 H3 H6 H8 H12

Eden od načinov uporabe indikatorja svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 bi bil za trgovanje. Trgovec bi moral paziti na to, kdaj obstaja stiskanje svečnikov med časovnimi okviri na grafikonu, to je trenutni časovni okvir in superponiran višji časovni okvir s svetilnikom H2 H3 H6 H8.

Ta kompresija cene običajno naredi stisnjeno območje svečnikov kot ravno stisnjeno površino, za katero je značilno, da imajo majhne sveče tako velikega kot manjšega časovnega okvira, ki oblikujejo območje in trgujejo v njem za nekaj sej.

To je ponavadi znak velikega premika v bližnji prihodnosti, saj se večinoma taka kompresija običajno zgodi, preden pride do velikih premikov. Na primer, trgovec bi lahko opazoval, kdaj pride do kompresije med 1 uro (H1) sveč in 4 ur (H4) svečami.

Ko trgovec zabeleži takšno stiskanje, lahko trgovec prevzame posle v smeri razbitja. Trgovanje se lahko nadaljuje, dokler se cena ne spremeni v novo smer ali dokler ne pride do novega stiskanja.

Swing trgovci in scalpers bi se morali zavedati stiskanja cen in paziti na to, kdaj se zgodijo, ker se lahko zgodi, da bo prišlo do velikega nadaljevanja cene ali preobrata. Poleg tega je opazovanje tega stiskanja cen še en način, da uporabite indikator svečk H2 H3 H6 H8 H12 za izhod iz poslov.

Na primer, če je trgovec trenutno v dobičku in se začne s stiskanjem, je priporočljivo, da trgovec vzame del svojega dobička in pusti del dela, ali da popolnoma zapre pozicijo, odvisno od tega, kakšen je njihov stil in strategija trgovanja. je.

Eden od drugih načinov uporabe indikatorja svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 je glavna izhodna metoda. Indikator svečnikov H2 H3 H6 H8 H12 se lahko uporablja tudi kot samostojna izhodna metoda ali integrirana kot del že obstoječega sistema.

Uporaba indikatorja H2 H3 H6 H8 H12 kot izhodne metode deluje tako, da povezuje lows večjih časovnih okvirov sveč v vzponu ali povezuje višje večjih svečk časovnega okvirja v padajočem trendu.

Na primer, trgovec v trgovini s kupom v paru 1 Hour (H1) v parih Yen (GBPJPY) lahko poveže najnižje vrednosti 4-urnih (H4) sveč, nameščenih na 1-urnih (H1) svečah med vzponom, z uporabo H2 H3 H6 H8 H12 Svečnik kazalnik, da se prepričajte, da on ali ona ostane v trgovini dovolj dolgo, da bi čim več dobička, kot je mogoče iz trgovine.

Trgovec potem zapusti trgovino, ko trg prelomi trendno linijo ali ko se spremeni smer na trgu, odvisno od vrste trgovalnega sistema ali strategije, ki ga morda uporablja.

Boljši, a malce bolj zapleten način, da ga uporabite, je, da uporabite trendne črte, da povežete padce nadvedenih sveč med vzponom ali da povežete višino nabreklih sveč med padajočo tendenco, dokler trendne linije skoraj ne postanejo ravne. Na tej točki mora trgovec zapustiti trgovino.

Na ta način trgovec ne bo prevrnjen zaradi korekcije 1-urnih (H1) sveč, ampak ostane v trgovini, dokler se preklopljene 4-urne (H4) sveče ne odločijo za ponovno sledenje, kar lahko povzroči globoko cenovno gibanje ali veliko trgovca.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.