Prihodnji kazalnik Super Scalping za MT4



Table Of Contents:

  1. Prihodnji kazalnik Super Scalping za MT4
  2. Koristi in slabosti uporabe kazalnika prihodnosti Super Scalping za MT4

Super Scalping Future Indicator For MT4 je kazalec, ki temelji na merjenju trgovcev na podlagi 4, ki uporablja napredno tehnično analizo, da bi poskušal predvideti zelo kratkoročne trende in opozoriti kratkoročne trgovce ali skalperje, da vstopijo v posle za hiter dobiček. Ti posli bi običajno znašali od 5 do 7 pešk v povprečju.

FREE Super Scalping Future Indicator

Download the FREE Super Scalping Future Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Koristi in slabosti uporabe kazalnika prihodnosti Super Scalping za MT4

Večina scalping sistemov ne ponuja opozoril na podlagi kazalnikov ali sistemov za trgovca, vendar pa Super Scalping Future Indicator Za MT4 ponuja trgovec tako zvok opozorila in ljudstvo vsakič, ko nova trgovina ustanovi tako, da trgovec nikoli ne zamudite vstop. To je zelo koristno za trgovce, ki imajo tudi druga delovna mesta ali stvari, ki jih delajo poleg trgovanja v trgovalnem dnevu.

Pri uporabi kazalnika prihodnosti Super Scalping Za trgovce MT4 bi morali trgovci biti previdni, saj večina primerov na nižjih časovnih okvirih običajno precej prebarva. To pomeni, da lahko da trgovcu opozorilo, ki pravi, da KUPI EURUSD zdaj in potem trgovec kupi samo, da se vrne nekaj minut kasneje in signal je izginil ali ni več na trgovalni lestvici. Veliko trgovcev se ponavadi obrne na to.

Signali iz Super Scalping Future Indicator For MT4 so dostavljeni trgovcu kot puščice, ki so natisnjene na grafikonu. Puščice so prav tako barvno kodirane, tako da lahko trgovec takoj loči, kateri signali so bili za nakup nakupnih pozicij in kateri signali so bili za prevzem prodajnih pozicij. Trgovec lahko takoj sledi, koliko signalov se je že zgodilo v trgovalnem dnevu in koliko jih je že zamudilo.

Medtem ko bi večina trgovcev lahko trdila, da je treba kazalnike o skaliranju uporabiti na najnižjih možnih časovnih obdobjih, predlagamo, da trgovec namesto tega uporablja 15-minutni časovni okvir, ker so trgovci običajno nagnjeni k številnim napačnim vnosom in ponavljajočim se signalom. verjetno zmanjša uspešnost trgovca tako kratkoročno kot dolgoročno.

Če mora trgovec uporabiti Super Scalping Future Indicator Za MT4, mora uporabiti zelo strogo strategijo upravljanja denarja, ki ne omogoča, da trgovec tvega več kot 1% svojega kapitala za vsako posamezno trgovino, ki jim jo predstavlja signal. Na ta način se njihove izgube zmanjšajo in zdaj imajo priložnost, da dosežejo nekaj dobička in se izognejo velikim črpanjem ob koncu trgovalnega dne.

Signali, ki jih proizvaja Super Scalping Future Indicator For MT4, lahko pripeljejo do zelo lepih dobičkov, ko delajo, saj se signali ponavadi pojavijo, ko se bo začel nov trend ali obrat trenutnega trenda.

Ker gre za nov trend, če premik ni napačna poteza, je verjetno, da bo trgovec v trendu že na samem začetku trenda in če on ali ona sledi potezi, lahko zelo lepo dobička iz trgovine.

Strategija pa je veliko bolj idealna za skalperje kot za trgovce z daljšim časovnim okvirom, saj na višjih časovnih obdobjih strategija redko proizvede dovolj signalov, kot to počne na nižjih časovnih okvirih. To lahko povzroči, da se trgovec naveliča, da se raztresi ali celo vzame trgovino, kadar ni signala iz indikatorja. Zato naj bi ta indikator uporabljal samo skalperji, saj jim bo to najbolj koristilo.

Zaradi načina, kako Super Scalping Future Indicator Za MT4 deluje tako, da vizualno prikazuje vnose in celo ustvarja opozorila o zvokih in pojavnih oknih, lahko Super Scalping Future Indicator For MT4 uporabljajo začetnike, ki bi še vedno potrebovali napotke o tem, katere signale trgovati in katere ne do. Takšni začetniki pa bi morali preučiti in razumeti, kaj je upravljanje s tveganji in kako uporabljati učinkovito strategijo obvladovanja tveganj v svojem trgovanju, preden lahko uspešno uporabijo ta kazalnik, ne da bi izgubili svoj trgovalni kapital ali sredstva.

Ker tudi kazalec prihodnosti Super Scalping za MT4 samodejno opravi vso tehnično analizo in obdelavo cen, trgovec, ki uporablja ta kazalnik, ni nujno, da opravi kakršno koli dodatno analizo v smislu poskušanja ugotoviti, kaj pravi trg ali na kateri strani trgovino. S tem se odpravi stres analize s strani trgovca, ki uporablja ta kazalnik.

Trgovci, ki imajo prednost pri kazalnikih, ki se ne natisnejo, ne bodo zelo zadovoljni s tem kazalnikom, saj prikazujejo puščice na grafikonu, ki trgovcu sporočajo, katera smer trga je namenjena trgovanju. Čeprav je to verjetno storjeno v poskusu, da bi trgovca odvrnili od tega, da bi opravil več analiz in ne bi sprejel nobenih poslov na koncu, bi morali nekateri trgovci opraviti analizo na vozičkih in bi za to verjetno potrebovali čisto karto.

Prihodnji kazalnik Super Scalping za MT4 je treba uporabiti tudi z drugimi kazalniki, ki dobro delujejo pri napovedovanju smeri trenda, kot je indeks relativne moči, ki bo nato pomagal potrditi signale, ki jih proizvaja ta indikator. Na ta način se trgovec lahko izogne napačnemu signalu trenda, saj bi se trgovec temu lahko izognil, ko bi potem prevzel posle samo, če se oba kazalca uskladita glede na smer in položaj trenda in vstopa.

Medtem, ko uporabljate Super Scalping Future Indicator Za MT4, lahko trgovec tudi kombinira indikatorske signale z drugim indikatorjem skaliranja. Razlog je v tem, da na splošno delujejo kazalniki skaliranja. Kazalniki skaliranja so običajno zgrajeni tako, da so občutljivi na zelo majhne spremembe v ceni, tako da lahko predvidijo spremembe trenda na zelo majhnih časovnih okvirih, kot je 1 minuta. Ta edinstven atribut jim pomaga, da so koristni pri trgovcih v manjših časovnih okvirih, zato je tudi to, da toliko indikatorjev ne deluje na manjših časovnih okvirih, saj se indikator ne odziva dovolj hitro na hitre spremembe cen, tako da lahko scalper zmore. izkoristite to.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.