Bollinger Bands Indikator för MT4



Table Of Contents:

  1. Bollinger Bands Indikator för MT4
  2. Fördelar som härrör från användning av Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4

Bollinger Bands Indikator för Meta Trader 4 är en mycket populär indikator bland handlare och har blivit populär på grund av stabiliteten och hur den tar upp genomsnittet av prisrörelser över en tidsperiod, analyserar den och tar fram en riktning mot pris baserat på analysen av de omedelbara förflutna prisrörelser som samlats in. Det kan vara mycket användbart för alla näringsidkare på många sätt.

FREE Bollinger Bands Indicator

Download the FREE Bollinger Bands Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fördelar som härrör från användning av Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4

Traders har kommit att använda och förlita sig på Bollinger Bands Indicator för Meta Trader 4 som hundratals eller till och med tusentals olika handelsstrategier har byggts kring denna indikator på grund av dess unika prisåtgärder prognostiserande egenskaper.

För det första kan Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 prognostisera prisriktningen på ett valutapar eller handels tillgång vid ett ögonkast. Det innebär att varje näringsidkare som tittar på indikatorn omedelbart kan få en känsla av vilken riktning priset sannolikt går till inom en kort tidsperiod. Detta är mycket användbart eftersom för att kunna göra vinst på marknaden, på den mycket rudimentära nivån, måste en näringsidkare kunna känna eller generera sin känsla till prisriktningen och kunna sedan placera affärer i vilken riktning han än eller hon förutspår att priset kan följa inom en mycket nära framtid. En viktig punkt är dock att om näringsidkaren vill få mycket noggranna avläsningar av prisanvisningar, skulle näringsidkaren behöva använda ett högre tidsram.

Det betyder att även om Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 kan förutsäga priset på ett valutapar eller en handelsfordran, skulle handlaren troligen behöva använda indikatorn på de högre tidsramarna som den dagliga tidsramen eller 4-timmars tidsramen om näringsidkare vill få en tydligare och mer exakt förutsägelse av prisriktningen på den tidsramen och lägre tidsramar i allmänhet. Som en allmän tommelfingerregel blir Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 mer exakt i sina förutsägbara förmågor, eftersom tidsramen för ett valutapar eller handels tillgång ökar.

Många handlare förstår att identifiera prisklasser i ett valutapar eller handelsfordran är en av de viktigaste nycklarna för att låsa upp mycket stora trender men har inte en väldigt solid idé om hur man antingen identifierar trender eller deltar i handeln med sådana trender när de har identifierats. Bollinger Bands Indikator för Meta Trader 4 är mycket användbar eftersom trendidentifiering är en av dess viktigaste funktioner för näringsidkaren.

Detta innebär att indikatorn kan visuellt möjliggöra en näringsidkare som tittar på prisåtgärder och hur indikatorn reagerar på prisåtgärder, kan då identifiera att priset är fångat inom ett intervall baserat på formen och egenskaperna hos indikatorbanden vid den aktuella tiden utan att ens titta på prisåtgärder. Det här är vettigt eftersom indikatorn snabbt komprimerar prisåtgärder under en senare period och skapar framtida förutsägelser från det på språng.

Under ett intervall eller "varierande marknad" kommer priset på ett valutapar eller en handelsfordran sannolikt att skapa en blandning av låga och höga nivåer som inte är nästan lika stora men som inte heller rör sig i någon riktning. Under denna period börjar banden av indikatorn som vanligen ligger på topp och botten av priset komprimera mot priset. Beroende på hur länge en lång period går, kan indikatorens banden bli så nära att de båda berör nu priset eftersom det gör väldigt små upp och ner rör sig inom intervallet.

Näringsidkaren kan sedan kartlägga den högsta höga inom intervallet och den lägsta låga inom intervallet. Detta kommer omedelbart göra det möjligt för näringsidkaren att identifiera om ett prisutslag inträffar i någon riktning. Näringsidkaren kan sedan placera en handel när priset bryter ut i vilken riktning som helst och placera ett skyddande stopp på andra sidan prisklassen så att priset måste återvända inom intervallet och slå den andra änden innan det kan stoppa handeln av handeln.

Med hjälp av Bollinger Bands Indicator för Meta Trader 4 kan en handel enkelt placera poster och gå ut på en trendmarknad. Det betyder att indikatorn gör det mycket enkelt för handlare att visuellt identifiera möjligheter på marknaden att antingen gå in i en handel eller att lämna en handel lönsamt. Med Bollinger Bands Indikator för Meta Trader 4 finns det mer än ett ton olika sätt att handla lönsamt, både in och utgående affärer.

Några av de lönsamma sätten att använda indikatorn för att göra lönsamma affärer skulle antingen vara att handla en kompressionsbrytning eller en reversering i riktning. En kompressionsbrytning består av när en näringsidkare prissätter kompressionen med indikatorn och använder sedan horisontella linjer för att kartlägga kompressionsområdet. Näringsidkaren skulle då köpa eller sälja en breakout från denna kompression, och vänta på att priset går över indikatorens mittlinje i motsatt riktning innan näringsidkaren sedan lämnar handeln. På så sätt kan näringsidkaren alltid hålla sig till den rätta sidan av en handel och också lämna handel innan en total omkastning i den riktning som kan utgöra vinst på ett stort sätt uppstår.

Ett annat sätt att använda indikatorn för inmatningar i en trend skulle vara att vänta på att ett prisomvandling ska ske. Traderens mål är inte att komma in på den faktiska omvändningen utan att komma in på den andra vågen av priset efter den första retracement i priset. Denna andra prisvåg borde vara i riktning mot den nya omkastningen som just uppstod. Näringsidkaren skulle då vänta på att priset skulle passera bandets mittlinje i riktning mot omslaget och ta handeln och justera sina order för förlustförluster beroende på hur mittenlinjen rör sig för att skydda vinst.

En annan metod för att komma in i en redan trendig marknad är att en näringsidkare ska komma in på priset studsar mot mellannivån på en trendmarknad. Det innebär att näringsidkaren först tittar på priset för att se vilken riktning det går. Därefter ser näringsidkaren de två yttre linjerna på indikatorn så att de ger samma riktning som priset. Då börjar näringsidkaren vänta på priset att vända och röra mittlinjen mot ytterbandets riktning. Näringsidkaren kan sedan handla i riktning mot de yttre banden när priset når mittlinjen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.