Chande QStick v1 indikator för MT4



Table Of Contents:

  1. Chande QStick v1 indikator för MT4
  2. Några fördelar och nackdelar med att använda Chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4

Chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 är en indikator som fungerar väldigt mycket som MACD som berättar näringsidkaren vad den nuvarande prisutvecklingen är genom att helt enkelt korsa sina nolllinjer uppåt eller nedåt. Denna indikator innehåller dock ett ytterligare element som kartlägger när priset är starkt trending och när det har börjat sakta ner. En näringsidkare kan få mycket insikt från att använda denna indikator.

FREE Chande QStick v1 Indicator

Download the FREE Chande QStick v1 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Några fördelar och nackdelar med att använda Chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4

En av fördelarna med att använda chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 är att den gör det möjligt för näringsidkaren att snabbt identifiera när en ny trendändring sker på marknaderna oavsett tidsram, valutapar eller handelsfordran där den nämnda förändringen sker . Det betyder att indikatorn kan användas av näringsidkaren för att enkelt bestämma huruvida ett valutapar trender upp eller trender neråt och om de trender starkt i den specifika riktningen eller inte.

Detta hjälper då näringsidkaren att veta om de ska köpa eller sälja och om det är en bra tid att köpa eller sälja även om priset har gått upp eller ner. Näringsidkaren kan ta det här ett steg längre genom att analysera hela sin bevakningslista så här tills han hittar valutapar eller handelsaktier som han kan utnyttja direkt omedelbart.

En annan extra fördel med att använda chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 är att det skulle hjälpa till att styra en näringsidkare i en viss riktning tills en trend har förändrats helt. Detta innebär att en näringsidkare i en köphandel exempelvis kan hålla trenden så länge indikatorn inte har skrivit ut några staplar under nolllinjerna. Att hålla diagrammen på det här sättet kommer att hjälpa näringsidkaren att göra stora vinster när mycket stora trender uppstår, eftersom indikatorn kommer att hjälpa honom eller henne att hålla sig i hela trenden. Näringsidkaren behöver också förstå att med att använda denna strategi kommer det att finnas tillfällen då marknaden inte går någonstans. Dessa perioder bör identifieras av en indikator som identifierar intervaller och då näringsidkaren kan hålla sig borta från dessa perioder, går endast in när handeln börjar trenden i riktning mot trenden.

En extra fördel med att använda chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 är att den kan fungera extremt bra med prisåtgärder strategier som stöd och motstånd flips och studsar och trendlinjehandel. Indikatorn fungerar bra med dessa typer av affärer, eftersom näringsidkaren effektivt kan upptäcka de tider då det finns inaktivitet på marknaderna på grund av låg volatilitet och sedan vänta på att priset bryter ut ur sådana perioder och eller zoner eller undvika sådana perioder helt. Det innebär att näringsidkare som vill maximera användningen av denna indikator bör införa några av dessa prisstrategier för att hjälpa dem att fatta bättre handelsbeslut.

En näringsidkare som också vill få mer exakta signaler från Qandex v1-indikatorn för Meta Trader 4 skulle behöva flytta upp till en mycket högre tidsram som med den här indikatorn, desto högre tidsramar desto stabila och korrekta är signalerna. Detta skulle då innebära att högre tidsramar är mindre benägna att falska drag i prisåtgärder, fakeouts av pris och andra fällor som sannolikt kan leda till att indikatorn inte fungerar eller mycket lägre tidsramar. Detta kan då hjälpa näringsidkaren att få bättre, tydligare signaler om han stannar med den på den högre tidsramen.

Dessutom kan en näringsidkare göra stora vinster genom att kombinera flera tidsramar medan handeln rör sig om större tidsramar. Försök bara att föreställa sig mycket stora tidsramar med mycket snäva stopp på en mindre tidsram. För att göra detta måste näringsidkaren först lägga till chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 till alla näringsidkarens diagram över alla tidsramar som näringsidkaren ska analysera innan han eller hon tar en signal eller flyttar. Därefter kan näringsidkaren vänta på när ett drag endast övergår på den större tidsramen. När ett sådant drag inträffar kan näringsidkaren sedan se över de olika mindre tidsramarna för ett motsvarande drag i samma riktning.

Näringsidkaren kan sedan handla från någon av de mindre tidsramarna i riktning mot den större tidsramen. Denna handel skulle då tas med en liten stoppförlust eftersom det är en mindre tidsramshandel men målet bör förbli det större tidsrammålet. Genom att hålla det på så sätt kommer den näringsidkare definitivt inte vinna alla affärer, men de som vinner kommer mer än att kompensera för de som inte tränar. Detta kan omedelbart bli en näringsidkare på marknaderna.

Det sätt som chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 fungerar är att flytta sin oscillator upp och ner ovanför och under dess signallinje för att indikera en förändring i trendriktningen till uppåt eller nackdelen. Detta kan hjälpa näringsidkaren att visuellt sortera ut diagram i en överblick i sina respektive trender. Indikatorn har också olika färgscheman som den använder för att representera prisrörelser. Under en uptrend skriver indikatorn en ljusblå färg för att visa att priset ökar kraftigt.

Detta berättar näringsidkaren att en trend har mycket fart. När trendmomentet börjar minska, skriver indikatorn då en ljusbrun färg för att indikera att trenden har förlorat fart och kan sannolikt förändra riktningen snart eller omskolning snart. Indikatorn använder också samma färgscheman för att hjälpa en näringsidkare att identifiera om en downtrend har något fart i det eller om priset är eller kan bli redo för att vända eller ändra riktning. Också mycket platta områden där chande QStick v1-indikatorn för Meta Trader 4 inte gör några toppar eller bottnar som ligger långt ifrån mellannivån alls är tecken på att momentum kraftigt sänks i pris och att det kan finnas en räckvidd i pris just nu.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.