Kanal ZZ-indikator för MT4



Table Of Contents:

  1. Kanal ZZ-indikator för MT4
  2. Några av de stora fördelarna och nackdelarna med att använda kanalen ZZ-indikatorn för MT4

Kanal ZZ-indikatorn för MT4 är en handelsindikator som byggdes på Meta Trader 4-kartplattformen och byggdes för alla handlare som använder denna handelsplattform under handelsdagen för att aktivt fatta sina handelsbeslut, för att kartlägga de olika tidsramarna för den valda och vår favoritvaluta par och för att göra deras dagliga tekniska analys på dessa valutapar. Indikatorn är byggd för att vara korrekt och för att hjälpa näringsidkare att på rätt sätt navigera över marknadens högre tidsramar.

Det gör det genom att hjälpa näringsidkaren att identifiera den stora svängpunkten på marknaderna på sådana högre tidsramar så att näringsidkare sedan kan använda dessa punkter för att göra bättre handelsbeslut. Några av de andra handelsbeslut som en näringsidkare kan härleda från att använda Channel ZZ-indikatorn för MT4 är skisserade och listade nedan enligt följande.

FREE Channel ZZ Indicator

Download the FREE Channel ZZ Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Några av de stora fördelarna och nackdelarna med att använda kanalen ZZ-indikatorn för MT4

En av de viktigaste handelsfördelarna som en näringsidkare enkelt kan härleda från att använda Channel ZZ Indicator for MT4 är att den kan hjälpa näringsidkaren att enkelt identifiera de stora svängpunkterna i priset på de högre tidsramarna för ett visst valutapar.

Detta betyder att när en näringsidkare fäster indikatorn på hans eller hennes handelsdiagram, identifierar indikatorn automatiskt de stora svängpunkterna på det högre tidsramarna för det valutaparet. Att identifiera dessa stora svängpunkter i valfri valutapar är mycket viktigt av många anledningar.

En av de främsta anledningarna till att detta är mycket viktigt är att det omedelbart kan hjälpa en näringsidkare att upptäcka de stora stöd- och motståndsnivåerna på valutaparet. Detta betyder att när en näringsidkare lägger till Channel ZZ Indicator for MT4 i sitt handelsschema, skulle näringsidkaren omedelbart kunna identifiera de viktigaste svängpunkterna i valutan.

Dessa stora svängpunkter i valfri valutapar eller handelsfordran är särskilt synliga i de högre tidsramarna för sådana valutapar och handelsaktier som svängpunkter. På så sätt kommer en eller flera handelsparametrar att lägga till denna indikator på sina diagram, så att han eller hon kommer att kunna upptäcka dessa svängpunkter vid vilken tid som helst av varje valutapar eller handelsfordran automatiskt.

Detta skulle då göra det möjligt för näringsidkaren att också kunna identifiera de stora stöd- och motståndspunkterna på diagrammets nedre tidsramar eftersom dessa svängpunkter på de högre tidsramarna också är de troliga stöd- och motståndsområdena på de nedre tidsramarna.

Det innebär också att näringsidkaren lätt kan upptäcka dessa stöd- och motståndspunkter i hans eller hennes diagram, blir det mycket lättare för näringsidkaren att få plats på de områden i det pris där marknaden sannolikt kommer att vända om eller stalla ett tag på Vägen antingen upp eller ner under handelsdagen.

Ett stödområde är ett område i priset vanligen under priset där en näringsidkare kan märka att det har varit en synlig motsättning till priset.

Denna motsättning beror främst på många order på det prisområdet som inte håller med om att priset ska komma så lågt eller lägre än det prisområdet. En motståndsområde är å andra sidan ett område i priset där näringsidkaren lätt kan upptäcka att det har gjorts ett försök att begränsa priset från att flytta över det.

Sådana motståndsområden är vanligtvis över priset och tenderar att stoppa priset från att gå längre uppåt under handelsdagen, främst på grund av antalet order som sitter på sådana nivåer från de handlare som inte håller med om att priset på valutaparet eller handelsfordran bör inte vara så hög som det.

När en näringsidkare kan upptäcka dessa områden kan han eller hon väldigt enkelt förbereda sig för när priset kommer till dessa punkter under handelsdagen.

När priset når till dessa punkter kan näringsidkaren då avgöra huruvida han eller hon ska ta handel och i vilken riktning han eller hon kommer att ta handeln. Dessa nivåer är mycket viktiga eftersom de aktivt hjälper näringsidkaren att förstå priset.

De kan hjälpa näringsidkaren att förstå priset eftersom de ger handlaren en inblick i marknadsstrukturen och hur marknaderna faktiskt fungerar så att näringsidkaren kan lära sig mer och mer som han eller hon tittar på priset interagerar med dessa nivåer.

När du använder Channel ZZ-indikatorn för MT4, skulle en näringsidkare också kunna placera affärer som har den lägsta risken i trenden.

Det innebär att näringsidkaren skulle kunna placera affärer som är ordentligt inriktade i riktning utanför trenden. Det innebär att näringsidkaren kommer att kunna se den allmänna riktningen som trenden rör sig in innan han eller hon kan dra nytta av denna allmänna riktning och ta affärer som för närvarande är i linje med trenden.

Näringsidkaren kan enkelt upptäcka trenden sedan de lägre tidsramarna, trenderna är vanligtvis inkapslade i de större svängningarna på de högre tidsramarna. När en näringsidkare kan identifiera dessa större tidsgränssvängpunkter kan näringsidkaren sedan försöka ta reda på vilken exakt punkt han eller hon befinner sig inom den större tidsramsvängpunkten.

Detta skulle då hjälpa näringsidkaren att veta exakt vilka riktningar på de marknader som han eller hon kommer att handla i. När en näringsidkare har identifierat denna marknadsriktning blir det relativt lätt för näringsidkaren att placera sig i riktning mot denna observerade marknadsutveckling .

Näringsidkaren måste då se till att han eller hon vid något tillfälle innan han eller hon tar några affärer måste först analysera de högre tidsramarna för att förstå svängpunkterna på dessa tidsramar.

Dessa svängpunkter skulle då fungera som stöd- och motståndsområdena på de mindre tidsramarna som näringsidkaren sedan kan basera sina handelsriktningar på när de tar handlar under handelsdagen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.