Färg fyller glidande medelvärde för MT4

Färgfyllningsrörelsens genomsnittliga indikator för MT4-handelsplattformen är en relativt enkel anpassad handelsindikator. Som namnet antyder fyller färgfyllnadsmedlet helt enkelt skillnaden mellan två glidande medelvärden.

Table Of Contents:

  1. Färg fyller glidande medelvärde för MT4

Färgfyllning Rörlig medelindikator på ett diagram

Beräkningen av de glidande medelvärdena är i grunden densamma som du skulle använda standard glidande medelindikator. Den enda skillnaden är att mellanrummet på lång sikt och det kortsiktiga glidande medlet är fyllt med färg.

FREE Color Fill MA Indicator

Download the FREE Color Fill MA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

På ett sätt kan färgfyllnadsmedelvärdet likna Ichimoku-handelsindikatorn som är en standard teknisk indikator som används i diagrammen. Utrymmet mellan Ichimoku-molnet är fyllt.

Färgfyllningsrörelserna i genomsnitt gör samma jobb. Den andra fördelen med att använda den genomsnittliga indikatorn för färgförskjutning är att den minskar antalet indikatorer till bara en.

Om du till exempel skulle använda 20 och 50-åriga glidande medelvärden, använder du standardindikatorn MT4 för glidande medelvärde, du skulle använda två indikatorer. Den första indikatorn är inställd på 20-tiden och den andra indikatorn är inställd på 50-årig inställning.

Beroende på hur komplicerat eller enkelt din handelsstrategi kan vara kan antalet indikatorer som används i ditt diagram bli för stora. Detta kan så småningom leda till långsammare prestanda på din MT4 trading terminal.

Det här är något som handlarna vill undvika. I denna aspekt är färgfyllnadsgennomsnittet ett bra sätt att minska antalet indikatorer genom att helt enkelt kombinera två liknande indikatorer i en.

Färgfyllningsgennomsnittet är en anpassad handelsindikator som du kan ladda ner från den här artikeln. Flytta den nedladdade ex4-filen till din MT4-indikatormapp. Starta om din MT4-handelsplattform och gå över navigeringsfönstret och högerklicka och välj uppdatera för att få den nyligen installerade färgfyllningsgennomsnittliga indikatorn som ska hämtas.

Dubbelklicka på indikatorn eller dra och släpp den på det valfria diagrammet. Konfigurationsinställningarna visas nedan.

MT4 Flyttande medelfyllningsindikator

Låt inte antalet konfigurationsinställningar förvirra dig. Eftersom indikatorn kombinerar två indikatorer i en, är det lite anpassning som ska göras för alla olika kombinationer som följer med att använda glidande medelvärden.

MA Färgfyll 1, 2, 3, 4: Med den här funktionen kan du anpassa färgfyllningen. Med värdena från 1 till 4 kan du ange huruvida färgen ska ligga mellan de glidande medelvärdena eller om du vill att linjerna ska sträcka sig för att visa hur långt priset har flyttats från de två glidande medelvärdena.

MA1 Period: Med periodinställningen kan du ställa in bländningsperioden för det glidande medlet .

MA2 Periode: MA2-perioden tillåter, precis som ovanstående, att ställa in återkallningsperioden för det andra glidande medlet. Normalt, om du använder den vanliga två glidande genomsnittliga tillvägagångssättet, då MA1 bör vara kortare än MA2 eller vice versa.

MA1 Shift: Skiftet gör att du kan flytta det glidande medlet ett par barer i framtiden. Det här är samma funktion som skiftet som du hittar när du använder en vanlig glidande medelindikator.

MA2-skift: Skiftet för MA2 visar skiftet av glidande medelvärdet för det andra glidande medlet.

MA1 Metod: Metoden låter dig konfigurera vilken typ av glidande medelformel som ska användas för den första MA.

MA2 Metod: Här kan du konfigurera den glidande genomsnittliga metoden för den andra MA. Du kan ändra värdena för att visa om du vill använda de enkla, exponentiella, jämnaste eller linjära viktiga glidande medelvärdena

MA1 Pris: Med den här konfigurationen kan du ange vilken typ av pris som ska användas vid beräkning av glidande medelvärde

MA2 Pris: Samma som ovan, med MA2-priset kan du välja typ av pris. Du kan använda en av de många kombinationerna från öppet, högt, lågt och nära median eller typiskt pris.

Etikettstorlek: Med etikettstorleken kan du anpassa värdena för utgången. Detta gör det möjligt för dig att se de glidande medelperioderna som du använder

Etikett Fet: Om du växlar mellan sant eller falskt kommer du bara att ange värdena för att använda en fet skrift.

MA1 Etikettfärg: Med denna inställning kan du ändra färgen på det första glidande medlet

MA2 Etikettfärg: Med denna inställning kan du ändra färgen på det andra glidande medlet. Med ovanstående två inställningar ändras färgerna beroende på om de rörliga medelvärdena är baisse eller hausse. Om exempelvis kortsiktigt glidande medelvärde är över det långsiktiga glidande medlet, fylls MA1-märkets färg. På samma sätt, när det kortsiktiga glidande medlet är under det långsiktiga glidande medlet fylls den andra färgen. Med hjälp av dessa inställningar kan du omedelbart se om marknaderna är bullish eller bearish.

Etiketthörn: Med denna inställning kan du placera etiketterna på egen hand. Standardvärdet är inställt på tre, vilket betyder att etiketten eller värdena för de två glidande medelvärdena kommer att visas i nedre högra hörnet av diagrammet. Observera att för att detta ska fungera måste du aktivera en annan inställning i konfigurationsfönstret.

Etikett vänster höger: Med det här värdet kan du justera förskjutningen av var etiketten ska skrivas ut från vänster till höger.

Etikett uppifrån: Med det här värdet kan du kompensera det område där etiketten ska skrivas utifrånifrån. Om du använder för många indikatorer som också plottar värdena är de två ovanstående inställningarna ett bra sätt att se till att värdena eller etiketterna inte störa andra värden som ritats på diagrammet

Visa etiketter: Med den här funktionen kan du växla mellan att visa värdena. När du är inställd på sant kan du använda ovanstående fyra konfigurationsinställningar för att anpassa var värdena för indikatorn ska ritas.

Färgen fyller glidande medelvärdet som du kan se är ett enkelt anpassat glidande medelverktyg. Genom att eliminera behovet av att använda två glidande medelvärden kan detta vara ett praktiskt verktyg i ditt handelsverktyg.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.