Valutapar korrelationsindikator för MT4



Table Of Contents:

  1. Valutapar korrelationsindikator för MT4
  2. Fördelar med att använda valutapar korrelationsindikatorn för MT4
  3. Möjliga handelsidéer med hjälp av valutaparrelationsindikatorn för MT4

Valutaparrelationsindikatorn för MT4 är en indikator som används för att ta statistisk analys om hur en handelsfordran eller valutapar antingen rör sig med eller mot en annan handels tillgång eller valutapar. Denna indikator visar de utsträckningar som de två tillgångarna eller valutaparna har flyttat, antingen är samma riktning, i motsatta riktningar till varandra och eller i riktningar som är helt slumpmässiga jämfört med varandra.

Valutaparrelationsindikatorn skapades för att hjälpa näringsidkare att visuellt identifiera de genomsnittliga rörelserna mellan två handelsaktier eller valutapar i samma tidsram som analyseras i Meta Trader 4 (MT4). Detta hjälper näringsidkaren att omedelbart upptäcka när rörelser har blivit utlöst antingen på en eller båda handelsaktierna eller valutapar som analyseras, antingen i samma riktning eller i motsatt riktning till varandra.

FREE Currency Pairs Correlation Indicator

Download the FREE Currency Pairs Correlation Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fördelar med att använda valutapar korrelationsindikatorn för MT4

En av de största fördelarna med den näringsidkare som använder valutaparrelationsindikatorn i MT4-handel är att den näringsidkare som använder den inte behöver vända mellan de två olika valutorna under analys för att se vilka rörelser som händer på varje par eller handelsfordran och hur de är relaterade till varandra med positivt eller negativt, och också hur de påverkar varandra.

Valutaparrelationsindikatorn för MT4 är också mycket robust och mycket effektiv för att upptäcka prisskillnader mellan två specifika handelstillgångar eller valutapar som normalt ska flyttas i samma riktning, men av någon anledning rör sig i olika riktningar kortfattat. Denna olikhet i prisrörelserna mellan de två handelsaktierna eller valutaparna skapar omedelbart ett lönsamt tillfälle för den näringsidkare där han eller hon kan välja att köpa en av valutorna eller handels tillgångarna och sälja den andra valutan eller handels tillgången.

Valutapar korrelationsindikatorn för MT4 används för att detektera en trendändring.

Normalt kan valutaparrelationsindikatorn lätt hitta prisavvikelser och näringsidkaren kan utnyttja köp av en av valutorna eller handels tillgången och sälja den andra valutan eller handels tillgången, eftersom priserna så småningom kommer att handla tillbaka till ett genomsnittspris och gå in i Samma riktning tillsammans igen efter en kort stund, eftersom många handlare redan skulle ha utnyttjat möjligheten så snart som det uppstod, vilket minskade eller upphörde möjlighetsfönstret för sena handlare.

Tänk på det när det gäller två marknader, marknad A och marknad B. Priset på äpplen på båda marknaderna är vanligen lika, så om priset på äpplen i mark A är $ 15 är priset också nästan $ 15 i marknad B. Priserna av äpplen på dessa två marknader växlar också tillsammans, så säg efterfrågan på äpplen ökade, skulle priset på äpplen öka på ungefär 22 kronor jämnt på båda marknaderna.

Valutapar korrelationsindikatorn för MT4 används för att detektera en trendändring.

Nu inser du en dag att priset på äpplen är 22 dollar på marknaden A men på grund av en ny leverantör i stan har priset i mark B sjunkit till ca 7 USD. Detta skapar en mycket unik möjlighet och även ett mycket kort tidsfönster för att utnyttja möjligheten som när äppelköpare och säljare inser prisskillnaden, är de mycket sannolikt att köpa en hel del på marknaden B på grund av de låga priserna och sedan sälja en mycket på marknaden A på grund av de höga priserna.

Valutapar korrelationsindikatorn för MT4 används för att detektera en trendändring.

När detta görs av näringsidkare ett antal gånger återkommer priserna på äpplen på båda marknaderna tillbaka till att vara enhetliga, eftersom många handlare har blivit medvetna om och utnyttjat möjligheten. Exemplet är bokstavligen detsamma för två positiva korrelerade handelsmedel eller valutapar som plötsligt upplever en divergens i priserna mellan dem.

Möjliga handelsidéer med hjälp av valutaparrelationsindikatorn för MT4

Några par som kan övervakas och analyseras av en näringsidkare för att upptäcka eventuell divergens eftersom de är positivt korrelerade inkluderar EURUSD- och GBPUSD-paren, USDCHF- och USDJPY-paren, AUDUSD- och EURUSD-paren, AUSUSD- och GBPUSD-paren och slutligen EURUSD och NZDUSD paren.

Valutaparrelationsindikatorn för MT4 används för att upptäcka ett stort drag.

Med de nämnda paren kan näringsidkaren sedan leta efter prisskillnaderna mellan dem och sedan vara beredda att snabbt dra nytta av en sådan unik handelsmöjlighet.

Valutaparrelationsindikatorn för MT4 används för att upptäcka ett stort drag efter att indikatorerna har expanderats.

Den näringsidkare som använder valutaparrelationsindikatorn kan sedan söka efter när priserna på var och en av handelsaktierna eller valutaparna rör sig i samma riktning tillsammans eller när de båda rör sig i helt motsatta riktningar. Traders skulle då behöva bestämma i vilken grad dessa korrelationer och skillnader händer och dra fördel av de mest uppenbara och eller de största rörelserna.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.