Heiken Ashi Oscillatorindikator för MT4



Table Of Contents:

  1. Heiken Ashi Oscillatorindikator för MT4
  2. Parametrar för Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4
  3. Fördelar och nackdelar med att använda Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4
  4. Några handelsideer

Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4 är en oscillator baserad på Hiken Ashi ljusstakar. Ordet Heiken Ashi härleddes från de japanska orden "Hiken Ashi" som översätts som Average Bar och det definierar tydligt hur Heiken Ashi-ljuset (HA för kortare) fungerar för att släppa ut prisåtgärder på prisdiagrammen.

När den används för trenddetektering, hjälper Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 till näringsidkaren genom att mäta nuvarande och genomsnittliga prisförändringar under en viss tidsperiod. Detta gör det möjligt för näringsidkaren att se en jämnare version av prisdiagrammen och påskynda konsistensen hos den näringsidkare beroende på deras handelsstil.

FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator

Download the FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Parametrar för Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4

Den enda parametern som Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 har är genomsnittspriset. Medelpriset betecknade antalet ljusstake barer som indikatorn bör använda vid beräkning av ett medelvärde för det visuella histogrammet. Denna genomsnittliga prisbaserade utjämning orsakar sedan signalerna från Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 att smidas över en viss tidsperiod, även om priset var väldigt oregelbundet.

Fördelar och nackdelar med att använda Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4

Den första fördelen som kommer att uppnås av den näringsidkare som använder det här diagrammet är att Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 är väldigt enkel i sättet att översätta prisrörelsesinformation till en näringsidkare. Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4 skriver helt enkelt ut en ny grön stapel efter att den har kollat nolllinjen för en uptrend och skriver ut en röd stapel efter att den har kollat nolllinjen nedåt om det är en baisseutveckling.

En annan topp i listan fördelar med Heiken Ashi Oscillator Indikator för MT4 erbjuder näringsidkaren en fullständig brist på visuellt obehag när man analyserar handelsdiagrammen, eftersom näringsidkaren då endast kan se jämn prisinformation. Den här jämnaste informationen om det aktuella priset på ett valutapar eller en handelsfordran kan göra det enklare att se den verkliga trenden i priset, vilket kan hjälpa näringsidkaren när han fattar handelsbeslut.

Använda Heiken Ashi-oscillatorindikatorn För att MT4 ska kunna hantera bidrar det till att jämna ut buller från de normala prisdiagrammen, eftersom priserna som det visar redan har beräknats utifrån genomsnittspriset på handelsfordelen eller valutaparet under en viss tidsperiod.

Hur Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4 fungerar är att det skapar visuella signaler för att handla både långa och shorts och för olika typer av handlare beroende på vilken stil de väljer att använda. Medan vissa långsiktiga näringsidkare kan besluta att ta hand om baserna på Heiken Ashi Oscillator Indikator för MT4 och nolllinjen, kan andra kortfristiga handlare besluta att ta en snabb skalp närhelst den glidande medellinjen passerar nolllinjen till möt histogrammet och avsluta snabbare än andra typer av handlare.

För handlare som vill tweak ett redan existerande system kan Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 kombineras med de flesta handelssystem och meta trader 4 indikatorer beroende på vilken indikator effekt som handlaren kan se på att uppnå. Ett exempel skulle vara när en näringsidkare behöver en indikator för att hjälpa honom att stanna på höger sida av marknaden eller bara för att kunna stanna tillräckligt länge på en trendmarknad. Vad den näringsidkare vill uppnå skulle omedelbart avgöra om Heiken Ashi Oscillator Indicator för MT4 kan fungera bra med sitt redan existerande system eller inte.

Heiken Ashi Oscillatorindikatorn för MT4 kan också användas som fristående signalleverantör för dem som är strikt Heiken Ashi-handlare och som förstår HA-ljusstaken och hur det drar ljus och histogram. Detta kan visa sig vara både ett mycket aggressivt system och ett lönsamt system när det används som ett fristående system.

Vid handel med Heiken Ashi-oscillatorindikatorn för MT4 kan kors av det glidande medlet av oscillatorn ovanför nolllinjen tas som köpssignaler, medan korsningar av oscillatorns rörliga medelvärde under oscillatorns nolllinje kan tas som sälja signaler. Detta skulle vara ett sätt att det kan handlas.

En viktig punkt att notera när du använder Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 är att det är en aggressiv indikator och som sådan kommer att leda till många felaktiga signaler medan det försöker få handlare till den rätta sidan av en trend. Därför måste handlare vara mycket försiktiga när man använder Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 och kan till och med behöva bekräfta några signaler som den producerar speciellt de signaler som är emot den nuvarande trenden.

En av de stora fördelarna med att använda Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 är att handlare som använder den inte lämnar sina affärer ofta tidigt på grund av rädsla eller otålighet, eftersom det är mycket lätt att se när en trend fortfarande finns på plats och när en trend har för närvarande ändrat riktningen.

När det gäller enkelhet är Heiken Ashi-oscillatorindikatorn för MT4 så enkel att en enkel färgförändring över både histogrammet och ljusstaken samtidigt kan direkt indikera att näringsidkaren har förändrats i trenden och att näringsidkaren skulle sannolikt dra nytta av den nya trenden om de troligen antingen stänger sina positioner om de för närvarande är emot den nya trenden eller öppnar nya positioner i riktning mot den nya trenden.

En annan fördel med att använda Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 är att den med framgång kan användas för att prognostisera framtida priser på ett valutapar eller handelsfordran, eftersom det beräknas utifrån medelvärden istället för de enskilda ljusstakarna som prissätter. På det sättet är det lätt för det att upptäcka förändringar som till och med är helt dolda från näringsidkarens nakna ögon.

Några handelsideer

Heiken Ashi-oscillatorindikatorn för MT4 kan användas med en glidande medelindikator för att spåra generell trendriktning över flera handelsdiagram, få näringsidkaren i sunda trender och reverseringar, och att beräkna och analysera styrkan hos en trend och sedan hitta mycket bra poster.

En näringsidkare kan också skapa ett mycket lönsamt system genom att kombinera Heiken Ashi Oscillator-indikatorn för MT4 med breakouts från intervall på rätt sida av trenden för att skapa ett mycket lönsamt handelssystem för näringsidkaren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.