MT4 İçin EndOfBar Göstergesi



Table Of Contents:

  1. MT4 İçin EndOfBar Göstergesi
  2. MT4 İçin EndOfBar Göstergesini Kullanmanın Bazı Önemli Avantaj ve Dezavantajları

MT4 için EndOfBar Göstergesi, Meta Trader 4 grafik platformuna dayalı olarak ve platformu gün boyunca çeşitli farklı işlem varlıklarının veya döviz çiftlerinin teknik analizlerinde, günlük grafik analizinde kullanılan tüm yatırımcılar için oluşturulmuş bir göstergedir. Birkaç seçilmiş veya favori alım-satım varlıklarının veya döviz çiftlerinin birkaç farklı zaman diliminde ve işlem günlerinde aktif olan günlük karar verme sürecinde.

Gösterge çok sağlam bir şekilde oluşturulmuştur ve çok verimli bir şekilde çalışabilir. İşlemcinin Meta Trader 4 çizelgeleme platformunda mevcut zaman dilimlerindeki mevcut mumların ne zaman biteceğini tam olarak bilmesine yardımcı olabilir.

MT4 ticaret platformu ile çalışan tüccarlardan herhangi biri, ticaret tarzı ve tercih edilen zaman dilimlerine bakılmaksızın EndOfBar Indicator For MT4 ile kolayca çalışabilir. Göstergeyi kullanmanın bazı ticari avantajları aşağıda ana hatlarıyla belirtilmiş ve tartışılmıştır.

FREE EndOfBar Indicator

Download the FREE EndOfBar Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

MT4 İçin EndOfBar Göstergesini Kullanmanın Bazı Önemli Avantaj ve Dezavantajları

EndOfBar Göstergesini MT4 için kullanmanın en büyük avantajlarından biri, işlemcinin, Meta Trader 4 çizelgeleme platformunu kullanan işlemcilere uygun olan zaman dilimlerinin her birinin kapanış zamanlarını çok kolay bir şekilde elde edebilmesidir.

Bu, gösterge, işlemcinin şu anda çalıştığı herhangi bir zaman dilimindeki herhangi bir yatırımcının çizelgelerine eklendiğinde, o zaman, İşlemcinin Meta Zamanlayıcı 4'teki tüm zaman dilimlerindeki tam zamanı, saniye cinsinden tam zamanı belirleyebildiği anlamına gelir. grafik platformu kapanacak.

Bu, göstergeyi kullanan tüccarın kendi çizelgelerinde oluşan mevcut tüm mumların hareketlerini görsel olarak izleyebilmesini sağlayacak. Bu şekilde, tüccar yeni bir mumun ne zaman başladığını veya bu zaman dilimlerinde ne zaman başladığını tam olarak bilecek.

Bu, birkaç nedenden dolayı tüccar için çok önemlidir. İşlemcinin bunu çok önemli görmesinin ilk sebeplerinden biri, Meta Trader 4 çizelgeleme platformu içinde ve çoğu zaman tüccarlar için mevcut olan birçok başka işlem ve çizelge platformunun, yeni eğilimlerin her zaman yeni bir başlangıç yapmasıyla bilinmesidir. mumlar.

Bu nedenle, eğer bir tüccar bu yeni mumun ne zaman başladığını tespit edebiliyorsa, yeni mumun tüccarın izlemek istediği herhangi bir zaman diliminde bununla birlikte yeni bir trend getirip getirmediğini de kolayca tespit edebilir.

Bunun tüccar için çok önemli olmasının bir başka nedeni de, bir sonraki mumun tüm zaman dilimlerinde ne zaman başladığını sadece bir grafikte ve tek bir bakışta görebilmesini sağlamasıdır.

Bu, işlemcinin tüm mumları tek bir bakışta yakından görebilmesi için kolayca mümkündür, çünkü bilginin işlemciye gösterilme şekli, işlemcinin bilgiyi çok kolay bir şekilde özümseyebilmesi için çok basit ve uygun şekilde düzenlenmiştir. Bir grafikten diğerine geçmek zorunda kalmadan kolayca veya işlem platformunda aynı anda birden fazla çizelge açmadan kolayca.

Bu, mevcut mumun farklı zaman dilimlerinde ne zaman kapanması gerektiğini tam olarak bilmek için birkaç zaman dilimine bakmak zorunda kalmayacağından, tüccar tarafındaki stresi hafifletmek için uzun bir yol kat edecektir. . Bu şekilde, işlemcinin işlem yapması ve işlem günü boyunca daha verimli çalışması çok kolaydır.

EndOfBar Indicator For MT4'ü kullanmanın çok önemli olmasının bir diğer önemli nedeni de, işlemcinin zaman dilimlerinin çoğu veya çoğu kapanırken ortaya çıkan çok keskin fiyat hareketleri için daha iyi hazırlanmasına yardımcı olmasıdır.

Genellikle, işlem zaman dilimlerinin çoğunda mevcut mumların tümü aynı anda kapandığında, genellikle belirli bir yönde keskin bir fiyat hareketi veya fiyat farkı vardır.

Bu bilgilerle donanmış olarak, bir tüccar bir ticarete girdiğinde ve zaman çizelgelerinin bir kısmının kapanma süresi neredeyse orada olduğunda, tüccar, ticari pozisyonunun ve / veya ticaret portföyünün güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atabilir. bu fiyat yükselmeleri.

Bu koruyucu hamle, alım satımcının fiyatının kârına karşı çıkması durumunda alım satım pozisyonuna çok yakın bir koruyucu stop stop emri koyması ya da alım satım işleminin tüm kısımlarının bir kısmını çıkarmak olabilir. pozisyonda bir alım satım yaparken bu fiyat artışlarına sahip olma konusunda rahat olmadığı durumlarda pozisyon alır.

Tüccar ayrıca bu göstergeyi, alım satım işlemlerinin mumların çoğundan veya kapanan tüm zaman dilimlerinden dolayı fiyattaki ani artıştan etkili bir şekilde uzak durduğundan emin olduğu zamanlarda yerleştirilmesini sağlamak için de kullanabilir. aynı zamanda. EndOfBar Göstergesini Kullanma MT4 için ayrıca, işlem yaptıkları herhangi bir zaman diliminde mumların kapanış zamanına bağlı olarak stratejileri olan tüccarlar için de çok faydalı olabilir.

Bu, göstergenin sinyallerini yeniden almasını engellemek için sadece mevcut mum kapandığında sinyalleri alabilen yatırımcıların göstergenin kullanılmasından büyük ölçüde faydalanacağı anlamına gelir. Bunun nedeni, göstergenin, tüccarın zaman dilimlerindeki herhangi bir mumun kapatılmasından önce bir uyarı verebileceği şekilde inşa edilmesidir.

Bu şekilde, alarm çaldığında, tüccar daha sonra herhangi bir sinyalin üretilip üretilmediğini görmek için tüccar grafiklerinin herhangi birindeki alım satım sinyallerini kolayca ve hızlı bir şekilde kontrol edebilir, böylece mum sonra kapanır, tüccar hemen sinyali.

Bu aynı zamanda işlemcinin daha organize olmasını sağlayacak ve işlem günü boyunca işlem listelerini sürekli izlemenin stresini azaltacaktır.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.