H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi



Table Of Contents:

  1. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi
  2. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi Nasıl Çalışır?
  3. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini Kullanmanın Avantajları
  4. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini Kullanarak Bazı Ticaret Fikirleri

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi, hem forex hem de yeni başlayanlara benzersiz bir şekilde uygun olan bir metatrader 4 göstergesidir. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi, işlemcinin herhangi bir zamanda daha büyük zaman dilimlerinde neler olup bittiğini görmesini sağladığı için takip eden bir gösterge olarak kabul edilir.

Örneğin, bir tüccarın zaman dilimi 1 Saat (H1) ise, tüccar daha sonra 4 Saat (H4) zaman dilimi ya da Günlük olarak neler olup bittiğini görmek için H2 H3 H6 H8 H12 Mum Göstergesine ekleyebilir ve haftalık zaman dilimi aynı anda.

FREE H2 H3 H6 H8 H12 Indicator

Download the FREE H2 H3 H6 H8 H12 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi Nasıl Çalışır?

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi, işlemcinin şu an üzerinde çalıştığı zaman diliminde işlemcinin seçtiği daha büyük zaman dilimlerinin mumlarını üst üste bindirerek çalışır. Bu şekilde, tüccar pazarın ne yaptığını daha geniş bir bakış açısıyla ve daha spesifik bir bakış açısıyla ikili bir görüşe sahip.

Bu, işlemcilerin, yüksek zaman dilimi eğilimlerine aykırı olan işlemlere girmekten kaçınmasına ve orijinal ani yönündeki eğilim nedeniyle fiyattaki ani ani yükselmelerin bir sonucu olarak çok büyük kayıplarla karşılaşmasına büyük ölçüde yardımcı olabilir.

Bu, aynı zamanda, tüccarların sadece daha büyük, daha güçlü zaman dilimi yönündeki alım satımlara girmeleri ve alım satımlarda çok daha uzun süre kalmaları, daha uzun zaman dilimi trendlerini en ufak çıkış oranlarına göre daha fazla karlar için kullanmaları için güçlü bir araç olarak da kullanılabilir ters çevirme veya geri çekilme. Salıncak yatırımcıları özellikle H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini kullanmaktan kâr sağlayabilir.

Scalpers ayrıca H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini, örneğin bir çizelgede dört saat ve bir saat birleştirerek ve 5 dakikaya inerek ve sadece 15 dakikalık mumların ve beş dakikalık mumların olduğu ticaret alanlarını alarak da kazanç sağlayabilir. 4 Saat (H4) ve 1 Saat (H1) zaman dilimlerinde aynı yönde.

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini Kullanmanın Avantajları

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini kullanmanın en büyük avantajlarından biri, tüccarların işlemlerde daha uzun süre kalmalarına ve daha büyük zaman dilimi eğilimi ile aynı yönde işlem görmelerine izin vermeleridir. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi ayrıca yatırımcıların daha büyük zaman dilimi eğilimini kolayca görmelerini sağlar ve aynı zamanda yatırımcıların eğilime göre alım satım almalarını sağlar.

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi ile, fiyatın ne zaman durduğunu, fiyatın güçlü bir şekilde yükseldiğini ve fiyatın tersine döndüğünü görmek kolaydır.

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini Kullanarak Bazı Ticaret Fikirleri

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini kullanmanın bir yolu, koparma işleminde kullanmaktır. Yatırımcının grafikteki her iki zaman dilimi arasında mum çubuğu sıkıştırması olup olmadığına bakması gerekir, bu, mevcut zaman çerçevesi ve H2 H3 H6 H8 H12 Mum Mum Göstergesi tarafından üst üste bindirilmiş daha yüksek zaman çerçevesidir.

Bu fiyat sıkıştırması genellikle sıkıştırılmış şamdan alanını düz bir sıkıştırılmış yüzeye benzetir, genellikle hem daha büyük hem de daha küçük zaman dilimlerindeki küçük mumlar ile bir aralık oluşturur ve bunun içinde birkaç seans için işlem yapar.

Bu, genellikle yakın gelecekte büyük bir hareketin bir göstergesidir çünkü bu tür bir sıkıştırma genellikle büyük hareketler gerçekleşmeden önce gerçekleşir. Örneğin, bir tüccar 1 Saatlik (H1) mumlar ve 4 Saatlik (H4) mumlar arasında bir sıkıştırma olduğunda izleyebilir.

Tüccar böyle bir sıkıştırma tespit ettiğinde, tüccar kopma yönünde alım satımlar alabilir. İşlemler, fiyat yeni bir yöne değişinceye veya yeni bir sıkıştırma gerçekleşene kadar devam edebilir.

Salıncak yatırımcılarının yanı sıra scalpers, fiyat sıkıştırmasının farkında olmaları ve ne zaman olduklarına dikkat etmeleri gerekecektir, çünkü büyük bir fiyat devamlılığı hareketi ya da tersine taşınma hareketi gerçekleşebilir. Ayrıca, bu fiyat sıkıştırmasını izlemek, kârlı işlemlerden çıkmak için H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini kullanmanın başka bir yoludur.

Örneğin, bir tüccar şu anda kar halindeyse ve bir sıkıştırma gerçekleşmeye başlarsa, tüccarın kârlarının bir kısmını alması ve bir miktar çalışmasına izin vermesi ya da işlem tarzı ve stratejisinin ne olduğuna bağlı olarak pozisyonu tamamen kapatması önerilir. olduğunu.

H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesini kullanmanın diğer yollarından biri ana çıkış yöntemi olacaktır. H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi, bağımsız bir çıkış yöntemi olarak da kullanılabilir veya mevcut bir sistemin bir parçası olarak entegre edilebilir.

Bir çıkış yöntemi olarak H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi kullanılması, daha büyük zaman çerçevesi mumlarının alçaklarını bir yükselişe bağlayarak veya daha büyük zaman çerçevesi mumlarının yükseklerini bir düşüş trendine bağlayarak çalışır.

Örneğin, pound yen (GBPJPY) çifti 1 Saat (H1) zaman dilimi içinde alım satım işleminde işlem yapan bir tüccar, 1 saatlik (H1) mumlara uygulanan 4 saatlik (H4) mumların alçaklarını kullanarak H2 H3 H6 H8 H12 Şamdan Göstergesi, alım satım işleminden mümkün olduğunca fazla kar elde edebilecek kadar uzun süre ticarette kalmasını sağlamak için.

Daha sonra tüccar, piyasa trend çizgisini kırarken veya ne tür bir ticaret sistemi veya stratejisini kullanabileceğine bağlı olarak piyasa yön değiştirdiğinde ticaretten çıkar.

Kullanmanın daha iyi ama biraz daha karmaşık bir yolu, yükseliş sırasında üst üste gelen mumların alçaklarını bağlamak için trend çizgilerini kullanmaya devam etmek veya trend çizgileri neredeyse düz hale gelinceye kadar bir düşüş trendi sırasında üst üste gelen mumların üstlerini bağlamaktır. Bu noktada, tüccar ticaretten çıkmalıdır.

Bu şekilde, tüccar 1 Saatlik (H1) mumların geri çekilmesiyle bayılmıyor, ancak üst üste gelen 4 Saatlik (H4) mumları geri çekilmeye karar verinceye kadar ticarette kalıyor, bu da büyük olasılıkla derin bir fiyat geri çekilmesine neden olabilir. tüccar için düşüş.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.