MT4 için On Balance Gerçek Aralık Göstergesi



Table Of Contents:

  1. MT4 için On Balance Gerçek Aralık Göstergesi
  2. MT4 için On Balance True Range Göstergesinin kullanışlılığı
  3. MT4 İçin Dengedeki Gerçek Durum Göstergesini Kullanmanın Avantajları

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için, işlemcilerin kesin girdilerle doğru alım satım talimatlarını tanımlamalarını ve girmelerini sağlayan bir aralık aracıdır. Tüm zaman dilimlerinde ve tüm çiftlerde çalışır ve tüccarın bir kırılmanın yaşanacağı alanları, güçlü trendleri, fiyatın geri çekilebileceği veya tersine dönebileceği alanları ve trendin devam edeceği alanları tanımlamasına yardımcı olur.

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için bunu, bir trendin hala yerinde olduğunu veya fiyat hareketinden uzaklaşabileceğini veya fiyatın hemen geri dönmeyeceğini göstermek için fiyat hareketinden saptığını doğrulamak için fiyatla birlikte yüksek ve düşük değerler oluşturarak yapar.

Aşağıda, MT4 için On Balance True Range Göstergesi'nin neye benzediğinin bir örneği verilmiştir.

FREE On Balance True Range Indicator

Download the FREE On Balance True Range Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

MT4 için On Balance True Range Göstergesinin kullanışlılığı

Dengeleme Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için herhangi bir sisteme uygundur ve gerçek girişler için bir araçtan ziyade alım satım sinyallerini onaylamak için bir araç olarak daha iyi kullanılır. Bunun nedeni, göstergenin fiyatla çok fazla ayrılma fırsatı üretmesi ve yeni bir eğilimin doğru bir şekilde yerleştirilip yerleştirilmeyeceğini ve yeni bir fiyat hareketinin büyük olasılıkla izleyip izlemeyeceğinin belirlenmesinde daha fazla yardımcı olacağıdır.

Ayrıca, işlem yapmak için hacim verisine ihtiyaç duyan işlemciler için, forex döviz piyasasında işlemlerin merkezileştirilmemesi nedeniyle, MT4 için On Balance True Range Göstergesi bu tür işlemcilere layık bir alternatif olarak çok yararlı bir rol oynayabilir. Bağımsız bir ticaret sistemi olarak, MT4 için On Balance True Range Göstergesi güçlü girişler seçmek ve uzun vadeli trendleri sürmek için ve ayrıca bir onay aracı olarak da kullanılabilir.

MT4 İçin Dengedeki Gerçek Durum Göstergesini Kullanmanın Avantajları

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için Hareketli Ortalamalar, Stokastik osilatörler ve MACD'ler gibi diğer göstergelerle çok iyi çalışır ve aynı zamanda tüm çiftler ve zaman dilimlerindeki farklılık girişlerini ve trend devam girişlerini doğrulayabildiği herhangi bir ticaret sistemine mükemmel bir iltifat olarak çalışır. mükemmel derecede iyi. Aynı zamanda sunduğu eşsiz ticaret fırsatları nedeniyle çeşitli ticaret stratejilerine de uygundur.

Aşağıdaki Görseller, MT4 On Balance True Range Indicator For MT4 tarafından üretilen işlem sinyallerinin ne kadar basit olduğunu açıkça göstermektedir.

Daha düşük zaman dilimlerinde, On Balance True Range Göstergesi MT4 için daha büyük zaman dilimlerinden daha az doğru sinyaller üretir, bu yüzden daha az gürültü ve daha az ses ürettiğinden, çoğunlukla 1 Saat (H1) zaman dilimi ve üstü için kullanılması tavsiye edilir. bu yüksek zaman dilimlerinde yanlış sinyaller. Ayrıca, daha büyük zaman dilimlerinde büyük ölçüde daha güvenilirdir.

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 ve diğer ticari giriş örnekleri için.

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için, özellikle forma girmeden önce bile kırılma fırsatlarını belirlemeye yardımcı olduğu için alım satım işlemlerinde kendisini iyi bir şekilde ödünç vermiştir. Örneğin, fiyat belirli bir zaman diliminde geri çekiliyor olabilir. Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için yeni bir alım satım fırsatı buluyor, ancak bu fırsat en iyi, fiyatın geri çekilme sırasındaki fiyat aralığından her ne kadar başarılı bir şekilde ayrılmasından sonra alınmaktadır.

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi ve uzun vadeli bir ticari giriş örneği.

Dengede Gerçek Aralık Göstergesi MT4 için, yatırımcının trend geçerli kaldığı ve hareket ettiği sürece alım satım pozisyonunda kalabileceği bir trendde kalma kabiliyetini geliştirir.

Açık Dengeleme Gerçek Aralık Göstergesi MT4'ü kullanmanın bir diğer önemli avantajı da, MT4 için Açık Dengeleme Gerçek Mesafe Göstergesi'ni kullanan herkes tarafından anlaşılması çok kolay olan trader'a çok temiz giriş fırsatları sunmasıdır.

Denge Hacmi Gerçek Aralık Göstergesi ve Çoklu Ticaret Girişi, bir alım satıma ekleme fırsatları.

MT4 için Açık Dengeleme True Range Göstergesinin genellikle tercih edilen bir gösterge olmasının en iyilerinden biri, trend içinde, MT4 için Dengeleme Gerçek Alan Göstergesi'nin işlemcinin bir eğilime pozisyon ekleme fırsatlarını net bir şekilde görmesine izin vermesidir.

Bir yatırımcı girişlerini iki katına çıkarabilir veya üçe katlayabilir çünkü bu işlem ticaretten daha fazla kar potansiyeli doğurabilir. Örneğin, bir alım satım işleminde, MT4 için On Balance True Range Göstergesi ve hareketli ortalamanın histogramı genellikle yukarı hareketin ne kadar uçucu olduğuna bağlı olarak diklik derecesi ile yukarı doğru gidiyor.

Geri çekme sırasında, özellikle histogram aşağıya doğru döndüğü halde hareketli ortalama da aşağı doğru dönmediğinde, histogram hareketli ortalamanın yönüne geri döndüğünde, çoklu bir giriş için benzersiz bir fırsat yaratılır.

MT4 için On Balance True Range Göstergesini Kullanarak Bir Başka Çoklu Giriş Ticareti Fırsatı.

Girişlerin basitliği açısından, MT4 için Dengeleme Gerçek Aralık Göstergesi, tüccara çok basit bir şekilde nereye girileceğini göstermek için çok şey yapar. Böyle bir örnek, satın alma zamanı geldiğinde yeşile, satış zamanı geldiğinde kırmızıya dönüşen MT4 On Balance True Range Indicator For MT4 ile donatılmış hareketli ortalamadır.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.