Past Regression Deviated Indicator For MT4 İçin Past Regression Deviated Indicator For MT4 Giriş



Table Of Contents:

  1. Past Regression Deviated Indicator For MT4 İçin Past Regression Deviated Indicator For MT4 Giriş
  2. Past Regression Deviated Indicator For MT4 Kullanarak Ticaret Stratejileri
  3. Past Regression Deviated Indicator For MT4 Kullanarak Ticaret Aralıkları
  4. Alt çizgi

Past Regression Deviated Indicator For MT4 için, tıpkı ünlü Stokastik gibi, göstergeyi takip eden bir eğilim. Bu gösterge, yatırımcıların farklı alım satım fırsatlarını ve başka türlü fark etmeleri zor olan piyasa modellerini belirlemelerine yardımcı olur. Bu gösterge fiyat tablosuna çizilir ve fiyat kanalı oluşturan yedi paralel çizgiden oluşur. Yatırımcılar ayrıca bu çizgileri dinamik destek ve direnç seviyeleri olarak kullanıyorlar. Ayrıca, bu çizgiler piyasanın mevcut trendini belirlemektedir.

FREE Past regression deviated Indicator

Download the FREE Past regression deviated Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Past Regression Deviated Indicator For MT4 arkasındaki fikir Past Regression Deviated Indicator For MT4 şudur - Fiyat hareketi göstergenin merkez çizgisinden uzaklaştığında, fiyatlar geri dönme eğilimindedir. Fiyat hareketi kırmızı çizgiye yaklaştığında, piyasanın fazla alım / satım bölgesinde olduğu anlamına gelir. Bu seviyeler, RSI, CCI, MACD ve Stochastic gibi diğer osilatör göstergelerine benzer. Bu gösterge çeşitli ticaret stratejileri tasarlamak için kullanılabilir ve bu yazıda bunlardan birkaçını paylaştık.

Past Regression Deviated Indicator For MT4 Kullanarak Ticaret Stratejileri

Past Regression Deviated Indicator For MT4 için yedi paralel çizgiden oluşur. Fiyat çoğu zaman ilk üç satır arasında kalır ve bu satırlar fiyat hareketine destek / direnç olarak işlev görür. Fiyat, üst sıralara doğru yükseldikçe, direnç ne kadar artar ve altta yatan varlığın fiyatları ne kadar düşük olursa, destek o kadar dinamik olur.

Örnek satın al

Bu gösterge ile ticaret fikri budur. Değişen piyasa koşullarında, fiyat hareketi düşük bandın üzerine çıktığında (dinamik destek) ve birkaç mum için orada kaldığında, alım satım yapmak için bir işarettir.

Yukarıdaki resimde, dinamik bir destek alanında fiyatlar birkaç mum için geçerli. Past Regression Deviated Indicator For MT4 tarafından üretilen işlem sinyalinin ardından piyasanın nasıl yükseldiğini görebiliriz.

Satış Örneği

Düşük piyasa koşullarında, fiyatlar en üst seviyelere çıktığında (dinamik direnç), satış eğiliminin devam etmeye hazır olduğu anlamına gelir.

Yukarıdaki resimde, fiyat hareketi üst sıradaki gruba ulaştığında, kısa gitmek için bir ipucu. Agresif tüccarlar genellikle işlem yapmak için merkez çizgilerini kullanır, ancak bu merkez çizgileri fiyat hareketini durdurmak için çok fazla güç kullanmazlar ve genellikle birçok yanlış sinyal üretirler. Bu merkez çizgileri konsolidasyon pazarında dinamik bir destek / direnç işlevi görüyor. Lütfen aşağıdaki stratejiyi kontrol edin; Bu stratejiyi, özellikle Past Regression Deviated Indicator For MT4 kullanarak aralık ticareti yapmak için tasarladık.

Past Regression Deviated Indicator For MT4 Kullanarak Ticaret Aralıkları

Acemi yatırımcıların çoğu, hatta bazı deneyimli yatırımcıların, Past Regression Deviated Indicator For MT4 nasıl değiştireceğini, değişen koşullarla işlem yapmak için kullanmasını bilmiyorlar. Yatırımcılar bazen işlem yapmak için ikinci satırı, üçüncü satırı ve hatta dördüncü satırı kullanırlar. Gerçekte, fiyat hareketi sık sık aralıkları değiştirmek için ikinci son çizgiye (turuncu çizgi) saygı duyar. Fiyatlar turuncu ve siyah çizgiler arasında kapandığında, pazarın değişmesi için en uygun zamandır.

Yukarıdaki resimde, dört kez fiyat hareketinin, potansiyel alış ve satış sinyallerinin bir göstergesi olan turuncu çizgiye uygun olduğunu görebilirsiniz.

Alt çizgi

Past Regression Deviated Indicator For MT4 , göstergeyi takip eden bir eğilimdir. Diğer güvenilir göstergelerle karşılaştırıldığında ticaret topluluğunda popüler değildir. Genel olarak bu gösterge fiyat hareketine dinamik bir destek / direnç olarak tepki veriyor. Bu yedi satır pazarın oynaklığına bağlı olarak genişler ve daralır. Fiyatlar son satıra dokunmaya devam ettiğinde, satış eğiliminin oldukça güçlü olduğu ve fiyat işlemlerinin en üst satırda kalması, alım trendini ifade ettiği anlamına gelir. Acemi bir tüccar iseniz, varsayılan ayarı kullanın ve bu göstergeye alışınca ayarları ticaret tarzınıza göre değiştirin. Şerefe!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.