Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4

Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4
 2. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
 3. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier
 4. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Som navnet antyder, kommer Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 ind på markedet ved hjælp af princippet om support og modstand som defineret af pitchfork-metoden. Mens brugeren let kan tegne højgafflen på diagrammet manuelt ved hjælp af tre punkter, kan en robot oprette et sådant objekt, hvis det forsynes med tre punkter, der hver indeholder pris- og tidskoordinater. Standardgaffelen trækkes normalt ved hjælp af tre nylige svingpunkter på den aktuelle tidsramme. På den anden side er den gaffel, der er oprettet af denne ekspertrådgiver, baseret på vilkårlige lysnumre (dvs. lys 1, 30 og 49).

At køre handelssystemet i strategitesteren i en kort periode afslører, at denne ekspertrådgiver endnu ikke er klar til livehandel. Testresultatet var i bedste fald breakeven. Aktiekurven havde ingen klar retning, skønt den endte lidt under startbalancen. Yderligere test skal udføres for at bestemme effektiviteten af denne ekspertrådgiver. Brugeren kan muligvis finde forskellige resultater, når handelssystemet anvendes på forskellige symboler og perioder.


FREE Andrews Pitchfork EA

Download the FREE Andrews Pitchfork Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Andrews Pitchfork Expert Advisor opretter og justerer placeringen af pitchfork-objektet på diagrammet på hvert kryds. Handelsjagt udføres ved afslutningen af det forrige lys. Under handelssøgningen henviser robotten til den pitchfork-genstand, der er tegnet på diagrammet, for handelsretning. Gaffelen er dog kun en faktor til indrejse. Andre tekniske indikatorer vil bekræfte handelsindgangen.

Brugeren får en vis frihed til at kontrollere nogle aspekter af handelssystemet. Dette gøres ved at tilbyde nogle parametre i input, som brugeren kan justere efter behov. De mest vigtige parametre og deres standardværdier er beskrevet nedenfor sammen med en kort forklaring.


 • PITCHFORK = 50 - Denne parameter refererer til antallet af stearinlys, der skal dækkes af den høje gaffels medianlinie.

 • Col_Cn = clrYellow - Dette er farven på pitchfork-linjerne.

 • Exit = false - Hvis denne værdi er sand, vil ekspertrådgiveren bruge exitstrategien til at styre åbne handler. Denne indstilling er som standard deaktiveret.

 • Partier = 0,01 - Standardpartistørrelsen på handler, som denne robot åbner, er 0,01 parti.

 • TrailingStop = 40 - Trailing stop-funktionen er slået til, når en handel får 40 kerner.

 • Stop_Loss = 20 - Under udførelse af handel tildeler robotten et stoptab på 20 pips til hver handel.

 • MagicNumber = 1234 - Robotten knytter dette nummer til hver handel, den har åbnet.

 • Take_Profit = 50 - Ved udførelse af handel indstiller robotten en take profit på 50 pips til hver handel.

 • FastMA = 6 - Et glidende gennemsnit (6 periode) bruges til trendidentifikation.

 • SlowMA = 85 - Et andet glidende gennemsnit (85 periode) bruges til trendidentifikation.

 • Mom_Sell = 0,3 - Et signal til salgspost valideres, hvis momentum er lavere end 0,3.

 • Mom_Buy = 0,3 - Et signal til købspost bekræftes, hvis momentumværdien er lavere end 0,3.

 • UseEquityStop = true - Da denne variabel er indstillet til true, vil åbne handler blive afviklet, hvis den samlede nedtrækning når en bestemt grænse.

 • TotalEquityRisk = 1.0 - Hvis de åbne handler giver en udtrækning svarende til en procent af saldoen, vil alle sådanne handler blive afviklet på én gang.

 • Max_Trades = 10 - Ekspertrådgiveren kan udføre op til 10 handler ad gangen.


Som navnet antyder, bruger robotten pitchfork-objektet til at generere handelssignaler i kombination med glidende gennemsnit og momentumindikatorer. Hvordan handelssignalerne genereres forklares nedenfor:


 • Glidende gennemsnit (85 og 6 perioder, pristypisk, lineær vægtet) - Disse to glidende gennemsnit anvendes på den næste højere periode, og de nødvendige værdier til trendbestemmelse opnås fra det aktuelle lys i det aktive symbol. Der genereres et købsignal, hvis 6 LWMA er over 85 LWMA, og et salgssignal kommer, hvis 6 LWMA er under 85 LWMA.

 • Momentum (periode 14, tæt pris) - Momentum-indikatoren bruges i den næste lavere periode, og dens værdier er afledt af de sidste tre søjler. Hvis mindst en af disse værdier er mindre end 0,3, bekræftes et handelssignal (køb eller salg) til indtastning.

 • Pitchfork-objekt - Ekspertrådgiveren tegner pitchfork-objektet på diagrammet ved hjælp af tre punkter. Det første punkt er defineret af lys 49 og dets åbne pris, det andet punkt er defineret af lys 30 og dets åbne pris, og det tredje punkt er defineret af lys 1 og dets åbne pris. For at få et handelssignal bruger robotten priserne på punkt 1 og 2. For et købsignal skal det første punkt være lavere end det andet punkt, og for et salgssignal skal det første punkt være højere end det andet punkt.


Hvis antallet af åbne handler er mindre end det maksimale, og hvis der findes en handelspost, åbner robotten en handel med en positionsstørrelse på 0,01. Denne handel kommer med et stoptab på 20 pips plus spreadet og en take profit på 50 pips minus spreadet. En handel åbnes kun, når et nyt lys er dannet. Hvis der opstår et andet signal på efterfølgende lys, tages signalet, så længe der er mindre end 10 handler med det aktuelle symbol.Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier


Mens hver handel udført af Andrews Pitchfork Expert Advisor har en bestemt værdi for profit og stop-loss, er det muligt for handlen at blive lukket til andre priser. Dette skyldes brugen af efterfølgende og breakeven-funktioner. Breakeven-funktionen kommer ind, når handelen har fået 30 pips, mens den efterfølgende funktion sparker ind, når handlen har fået i alt 40 pips. Selvom break-even er en engangshændelse, skal du stoppe efterfølgende, indtil prisen rammer enten det nye stoptab eller take profit.Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Andrews Pitchfork Expert Advisor skal forbedres for at kunne generere overskud. Den mest åbenlyse årsag til fiasko i test var den lave gevinstrate, som kun var 32 procent. Dette betyder, at de nuværende indgangsregler muligvis ikke er tilstrækkelige til at bringe overskud. I forhold til dette bruger systemet ikke, hvordan pitchfork-værktøjet skal bruges i handel. Det er forkert at bruge et vilkårligt antal stearinlys til at indstille de tre punkter til opsætning af højgaffel. Robotten skal bestemme de tre nylige svingpunkter på den aktuelle tidsramme og placere pitchforkens ankerpunkter der.

En anden svaghed ved dette system er den begrænsede afstand mellem handler. Som målt i test kan afstanden mellem handler være mindre end en pip. Denne type indrejse er god som at tage en handel med et stort volumen. For at imødegå denne bekymring bør der indstilles en minimumsafstand mellem handler. Da robotten åbner en handel på hvert lys, kan det faktiske handelsgab være højere end minimumsværdien, hvilket faktisk er bedre. Det er ikke nødvendigt at bruge et gittersystem til at fjerne handler, såvel som at anvende ventende ordrer.

Det ser ud til, at handelssystemet er designet til handel med trendmarkeder. Det genererer overskud under trending markedsforhold, men mister penge under varierende markeder. Da markederne har en tendens til at variere mere end de udvikler sig, er oddsene for succes allerede imod dette handelssystem til at begynde med. For at forbedre chancen for succes bør handelsposterne filtreres endnu mere.


 

FREE Andrews Pitchfork EA

Download the FREE Andrews Pitchfork Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.