Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4
  2. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Indgangskriterier
  3. The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Rum til forbedring

 

The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 er en typisk grid martingale strategi, der bruger prishandling og en teknisk indikator for handelsindtræden. Som navnet antyder, er denne robot vred, hvilket betyder, at den ikke accepterer tabt. Det forsøger at lukke en handel eller række handler med en nettopositiv fortjeneste. Iboende med alle typer martingale-system eksisterer der altid muligheden for enorme udfordringer og til tider total kontoudblæsning.

Algoritmiske handelssystemer som dette bør kun bruges af avancerede forhandlere med tilstrækkelig handelserfaring, da det har potentialet til at udslette en hel konto på ingen tid, hvis brugeren ikke er forsigtig. Den største udfordring i denne type strategi er at vælge handelsvolumen til den første handel og multiplikatoren for efterfølgende handler. Denne robot bruger martingale-strategien i sin grundlæggende form. Det bruger en faktor på to i efterfølgende handler i håb om at undgå tab. For at implementere dette handelssystem med succes skal brugeren nå frem til en god kombination af handelsvolumen, multiplikator, kontosaldo og antal åbne handler.


FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Indgangskriterier
Angry Bird Scalping Expert Advisor til MT4 ser først efter handelstredition i starten af et nyt lys. I modsætning til andre robotter tager Angry Bird kun en type handel. Hvis den tidligere handel er et køb, er de efterfølgende handler også lange positioner. Det samme gælder for salg.

Størrelsen på gitteret eller trin i dette martingale-system kan ikke justeres af brugeren i indgangene. Robotten bestemmer denne værdi automatisk og dynamisk. For det første får robotten den høje pris på stearinlyset med den højeste højeste af de sidste 24 stearinlys. Derefter opnås den lave pris på lyset med den laveste laveste af de sidste 24 lys. Den således genererede høje pris og lave pris vil blive brugt som basis til fastsættelse af netstørrelsen. Under normale markedsforhold er nettestørrelsen 4 kerner.

Hvis robotten ikke har nogen åben handel med det aktuelle symbol, kontrollerer den, om adgangskriterierne er opfyldt, og udfører i så fald en markedsordre. Når den første handel er på plads, vil robotten fortsætte med at lede efter handelsmuligheder. Hvis de åbne handler er mindre end 10 (maksimum), og den aktuelle markedspris ligger i en netstørrelsesafstand eller mere fra den åbne pris for den sidste handel i handelspuljen, tilføjes en ny handel i samme retning som tidligere åbnede handler.

Hver gang der udføres yderligere handler, får robotten breakeven-prisen på sættet med åbne ordrer. Dette gøres ved at multiplicere de åbne priser og mængder for alle åbne handler og derefter dividere med det samlede volumen. Derefter tilføjes 20 point (eller to pips) til breakeven-prisen for at få den nye take profit-pris for alle åbne ordrer. Robotten cykler gennem de åbne ordrer igen for at ændre take-profit til denne enkeltpris.

Dette handelssystem bruger en simpel prishandlingsmetode og en indikator som handelsindgangsværktøjer. For handelsretning kontrolleres de nære priser på de to tidligere lys. Hvis det næste lys lukker over slutningen af det forrige lys, er det et købsignal. I mellemtiden gives der et salgssignal, hvis det næste lys lukker under lukningen af det forrige lys.

Handelssignalet fra de to foregående lys vil blive bekræftet af det relative styrkeindeks, der er anvendt på det nyligt lukkede lys i timeskemaet. Hvis RSI-værdien er over 30, og det forrige handelssignal er et salg, bekræftes signalet. 30 RSI-værdien betyder, at markedet endnu ikke er oversolgt på timekortet og stadig har momentum til at skubbe nedad. Hvis RSI-værdien er mindre end 70, og det foregående signal er et køb, bekræftes dette købssignal. 70 RSI-værdien antyder, at markedet på timekortet endnu ikke er overkøbt og stadig har energi til at fortsætte opad.The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Angry Bird Scalping Expert Advisor til MT4 sætter ikke et stoptab for en åben handel, kun et lille beløb på 20 point, ikke 20 pips. Hvis den første handel vinder to kerner, lukkes handlen for et overskud. Hvis den første handel går den anden vej, tages yderligere handler mod den nylige tendens med højere handelsvolumener. Derefter justeres overskuddet for alle handler til breakeven plus to kerner. Dette gør det muligt at lukke handler hurtigt med minimale kerner, men med god fortjeneste, fordi årsagen til den sidste handel er relativt større.The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Rum til forbedring


Angry Bird Scalping Expert Advisor til MT4 er en spændende robot for neophythandlere, da det giver dem drivkraft til at begynde at handle hurtigere end senere for at tjene lette penge. Men muligheden for hurtigt at tjene store penge med risikoen for at miste hele investeringen på et øjeblik. Den største synder er multiplikatoren på to. Handelskontoen ville være mere sikker, hvis multiplikatoren reduceres til f.eks. 1,5. Naturligvis ville overskuddet også falde, men dette er acceptabelt, da det at bevare kapitalen har større vægt.

Enhver, der er interesseret i at teste denne robot for at kontrollere dens rentabilitet, kan overveje at aktivere UseEquityStop-indstillingen. Når denne indstilling er aktiveret, accepterer handelssystemet tabt, hvis nedturen når en forudbestemt tærskel. Som standard er dette indstillet til 10%. Andre robotter af denne type bruger lavere eller højere procentdel. Forøgelse af denne procentdel vil resultere i sjældne tab, men vil skade handelskontoen alvorligt, hvis tabet opstår. Det er dog muligt at inddrive tabene, når handlen fortsætter. Uanset investorer, der ønsker at opnå ensartede små gevinster med længere tidsudsigter, kan det drage fordel af denne robot. Strategien indebærer at bruge en konto med stor kapital og afregne med minimalt overskud. Over tid øges overskuddet, mens kontoen ikke er i fare for store træk.


 

FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.