Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4

Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4
  2. Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
  3. Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier
  4. Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 er så simpelt et handelssystem, som navnet lyder. Den er udviklet til brug i MT4-platformen og kan anvendes på handelskonti med valutakurser angivet i henholdsvis fem cifre og tre cifre for henholdsvis dollar- og yenpar og med pristilbud udtrykt i fire cifre og to cifre for dollar- og yenpar, henholdsvis.

Som navnet antyder, bruger denne robot den gennemsnitlige sande rækkevidde (ATR) indikator i sin handelsalgoritme. Som et alsidigt værktøj kan ATR gøre mange ting for handlende. Det kan bruges både til handelsindgang og handelsudgang på trods af at det ikke kan fortælle trendretningen. Dens primære anvendelse er at give information om markedets volatilitet, der kan hjælpe den erhvervsdrivende med at få tid til at handle, definere risikoen ved enhver handel og forlade markedet efter behov. I dette handelssystem bruges ATR til at bestemme stoptab og tage fortjeneste ved en handel.

Enhver bruger, der er interesseret i at implementere denne ekspertrådgiver i handel, rådes til at bruge den først på en demo-konto. Fortrinsvis skal brugeren overveje at køre robotten i strategitesteren i nogen tid. Dette er for at få en idé om robotten fungerer som designet og for at finde de indstillinger, der fungerer. Dette er et must, da en kort testkørsel ikke blev godt. Yderligere test er nødvendig for at identificere effektiviteten af dette handelssystem.


FREE Basic ATR based take and stop EA

Download the FREE Basic ATR based take and stop Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Den grundlæggende ATR-baserede take and stop-ekspertrådgiver til MT4 udfører ikke indledende kontrol, før de leder efter handelsindgang, og den foretager ikke lange beregninger for at få data og vise objekter på diagrammet til at guide handlende i deres beslutningstagning eller bruges senere inden for handel generation. Når det falder på diagrammet, løber ekspertrådgiveren straks gennem ordrer i handelspuljen for at finde åbne handler i det aktuelle symbol. Hvis der ikke er nogen, henviser den til den tekniske indikator for handelsindrejse.

Hvordan ATR bruges i dette handelssystem og dets indstillinger er beskrevet nedenfor:


  • Gennemsnitligt ægte interval (periode 14) - Dette er standard ATR-indikatoren, der følger med MT4-platformen. Det anvendes på den aktuelle tidsramme og det aktuelle lys. Når først ATR-værdien er opnået, ganges den med 1,5 for at få afstanden til stoptab og med 2,0 for at få afstanden med profit. På grund af karakteren af ATR-indikatoren varierer stoptab og fortjeneste-afstande pr. Handel. Afstandene går op og ned, når markedsvolatiliteten øges og falder. Denne opførsel af ATR sikrer, at prisen har plads nok til at køre i begge retninger, før markedet beslutter, hvilken retning der skal tages.


I denne ekspertrådgiver bruges ATR ikke til at bestemme trendretningen. Det bruges kun til stop loss og tage fortjeneste specifikation. Før der foretages en handel, kontrollerer robotten først, om der er nok fri margen til at håndtere nye handler. Hvis det er tilfældet, udføres en handel straks med en partistørrelse på 0,01 (standardværdi). Handelstypen indstilles af brugeren i input, og robotten vil tage en handel ad gangen. Hvis køb vælges, foretages kun købstrad, indtil brugeren beslutter at skifte til salgssiden. Hvis der vælges salg, vil robotten kun handle med salg.

Efter udførelse af handel indstiller robotten ikke med det samme stoptab og tager profit-stopordrer. Når en handelsanmodning er vellykket, bruger robotten billetten til at justere stoptabet og tage overskud. For en købshandel placeres stoptabet under den aktuelle salgspris i en afstand på 1,5 gange ATR-værdien, og take profit placeres over den aktuelle pris i en afstand på to gange ATR. Denne relative afstand mellem stoptab og profit er generelt acceptabel og tipser skalaen lidt til fordel for belønning for hver handel.Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier


Den grundlæggende ATR-baserede take and stop Expert Advisor til MT4 håndterer ikke aktivt markedsordrer. Det er afhængig af pris for at bestemme resultatet af en handelsgevinst eller -tab. En handel vinder, hvis prisen rammer take profit-målet, og en handel taber, hvis prisen rører stop-loss-prisen. Afhængig af markedets volatilitet varierer risikoen og belønningen ved hver handel. Hvis markedet er ustabilt, placeres stoptabet ret langt fra indgangsprisen, og take profit følger trop. I mellemtiden reduceres risikoen og belønningen, når markedet er roligt.Den Basic ATR based take and stop Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Den grundlæggende ATR-baserede take and stop-ekspertrådgiver til MT4 er endnu ikke egnet til brug i livehandel. Robotens ydeevne i strategitesteren kan ikke bestemmes endnu. Mens det undertiden viser et positivt resultat, sker dette, når testeren med magt lukker en ordre i slutningen af testen. Som standard er købsparameteren til at indtaste handler aktiveret. Under test kørte en købshandel på ubestemt tid på grund af programfejl og sluttede i positivt territorium, da markedsprisen tilfældigvis var over den åbne pris, da testen kulminerede.

Dette betyder, at ethvert resultat, der kunne opnås ved kørsel af handelssystemet i back tester, er upålideligt. Programkoden skal gennemgås for at rette et problem. En mere robust programmeringsløsning skal implementeres for at sikre, at robotten fungerer efter hensigten trods tilbageslag. Da robotten ikke udfører mange funktioner, kan robotten programmeres til at kontrollere en gang imellem, om en åben handel har det rigtige stoptab og tager fortjenesteværdier.

Denne ekspertrådgiver er for enkel i sit design, og det kan være en dårlig ting i dette tilfælde. For eksempel kan den erhvervsdrivende kun vælge en retning at handle ad gangen. Hvis der vælges en bestemt retning, men markedet bevæger sig i den modsatte retning, er robotten ikke begyndt på succes fra starten. Ikke desto mindre kan den erhvervsdrivende til enhver tid justere handelsretningen. I dette tilfælde bliver handelssystemet delvist automatiseret.

Derudover er det ikke en god idé at bruge ATR alene i handel, da indikatoren ikke bestemmer tendensen. Det fortæller kun den nylige volatilitet. At have en god pengestyringsstrategi er måske ikke nok til at få succes med at handle med denne ekspertrådgiver. Derfor kan et eller to tekniske værktøjer, der bestemmer trendretning, muligvis øge ydeevnen for denne robot. Et eksempel på en teknisk indikator, der kan fortælle trendretningen, er et glidende gennemsnit. Et glidende gennemsnit er ofte nok til at fastslå tendensen. Den vigtige ting at opnå er, at robotten ikke foretager handler tilfældigt, så handlende kan have større tillid, hvis handelssystemet viser nogle positive resultater.

Alt hidtil nævnt betyder, at handelssystemet skal forbedres programmatisk. Først efter dette skal test, helst med optimering, overvejes. Når robotten begynder at vise rentable afleveringer i testresultaterne, kan disse indstillinger bruges til at køre test igen denne gang uden optimering. Dette er for at kontrollere, om optimeringsresultatet faktisk er korrekt. Fremadprøvning kan udføres bagefter.


 

FREE Basic ATR based take and stop EA

Download the FREE Basic ATR based take and stop Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.